הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעולם אל תפחידו את כלביכם עם בובת דובי, הוא יינקום

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
קאנה קורסו. מסוגל בביס אחד להוריד לך חתיכה שלמה מהיד (כולל העצם).
אואואוו מת על הכלב הזה!
היה לי אחד לתקופה אחרי שמצאנו אותו שערבים התעללו בו וחצכו לו את הזנב עם אזיקון.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אז רועה קווקזי!
בכל מקרה..איכס
הסיבה היחידה שלקווקזי יש ייתרון כלשהו על קאנה היא הפרווה העצומה שמגנהה עליו. חוץ מזה נשיכה של קאנה הרבה יותר חזקה, הוא יותר מאסיבי ואתלט.

אואואוו מת על הכלב הזה!
היה לי אחד לתקופה אחרי שמצאנו אותו שערבים התעללו בו וחצכו לו את הזנב עם אזיקון.
הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?
אם כבר אז רועה קווקזי!
בכל מקרה..איכס
איך בנוגע ליד או לסרטון?
רועים קווקזים די מכוערים לדעתי. חוץ מזה שקורסו משמש לאותם תפקידים כמו קווקזי- הגנה נגד דובים, זאבים, חזירי בר ולפעמים גם אריות.
קורסו הם סוג של ליפטרים עם הגבלת משקל- חטובים וחזקים (אם מגדלים אותם נכון) ורועים קווקזים יותר לכיוון SHW- שמנים וחזקים 😛

• פותח/ת השרשור
הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?

איך בנוגע ליד או לסרטון?
רועים קווקזים די מכוערים לדעתי. חוץ מזה שקורסו משמש לאותם תפקידים כמו קווקזי- הגנה נגד דובים, זאבים, חזירי בר ולפעמים גם אריות.
קורסו הם סוג של ליפטרים עם הגבלת משקל- חטובים וחזקים (אם מגדלים אותם נכון) ורועים קווקזים יותר לכיוון SHW- שמנים וחזקים 😛
הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?

איך בנוגע ליד או לסרטון?

לא ראינו את האנשים. מצאנו אותו ליד אבוגוש.
והןא היה מפלץ בגלל שהןא עדיין היה צעיר הוא למד מהכנענית שלי לשמור על הבית. כולם שמרו מרחק ברדיוס של 100 מטר מהבית.

הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?

איך בנוגע ליד או לסרטון?
מה שאני מחפש בכלב זה כלב שיהיה מספיק גדול כדי לרכב עליו לקרב.
ואיכס היה לגביי הסרטון חח

לא ראינו את האנשים. מצאנו אותו ליד אבוגוש.
והןא היה מפלץ בגלל שהןא עדיין היה צעיר הוא למד מהכנענית שלי לשמור על הבית. כולם שמרו מרחק ברדיוס של 100 מטר מהבית.
בני זונות הערבים האלה. פשוט בני זונות. אם הייתי יכול הייתי מסרס אותם בצורה הכי סאדיסטית שיש. יש לך בית פרטי?
מה שאני מחפש בכלב זה כלב שיהיה מספיק גדול כדי לרכב עליו לקרב.
ואיכס היה לגביי הסרטון חח
גם מסטיף אנגלי יתאים- תקנון גזע של לפחות 75 ס"מ ומשקל שיכול להגיע ל-90-100 קילו ואפילו יותר:s85:

• פותח/ת השרשור
בני זונות הערבים האלה. פשוט בני זונות. אם הייתי יכול הייתי מסרס אותם בצורה הכי סאדיסטית שיש. יש לך בית פרטי?

גם מסטיף אנגלי יתאים- תקנון גזע של לפחות 75 ס"מ ומשקל שיכול להגיע ל-90-100 קילו ואפילו יותר:s85:
כן פרטי.

והוא יכול גם ללכת על דוגו קאנריו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית