עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה סוג?אם זה היה הכלב שלי לא היה דובי:sarcastic:
קאנה קורסו. מסוגל בביס אחד להוריד לך חתיכה שלמה מהיד (כולל העצם).איזה סוג?
אואואוו מת על הכלב הזה!קאנה קורסו. מסוגל בביס אחד להוריד לך חתיכה שלמה מהיד (כולל העצם).
אם כבר אז רועה קווקזי!קאנה קורסו. מסוגל בביס אחד להוריד לך חתיכה שלמה מהיד (כולל העצם).
הסיבה היחידה שלקווקזי יש ייתרון כלשהו על קאנה היא הפרווה העצומה שמגנהה עליו. חוץ מזה נשיכה של קאנה הרבה יותר חזקה, הוא יותר מאסיבי ואתלט.אם כבר אז רועה קווקזי!
בכל מקרה..איכס
הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?אואואוו מת על הכלב הזה!
היה לי אחד לתקופה אחרי שמצאנו אותו שערבים התעללו בו וחצכו לו את הזנב עם אזיקון.
איך בנוגע ליד או לסרטון?אם כבר אז רועה קווקזי!
בכל מקרה..איכס
הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?
איך בנוגע ליד או לסרטון?
רועים קווקזים די מכוערים לדעתי. חוץ מזה שקורסו משמש לאותם תפקידים כמו קווקזי- הגנה נגד דובים, זאבים, חזירי בר ולפעמים גם אריות.
קורסו הם סוג של ליפטרים עם הגבלת משקל- חטובים וחזקים (אם מגדלים אותם נכון) ורועים קווקזים יותר לכיוון SHW- שמנים וחזקים 😛
הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?
איך בנוגע ליד או לסרטון?
רועים קווקזים די מכוערים לדעתי. חוץ מזה שקורסו משמש לאותם תפקידים כמו קווקזי- הגנה נגד דובים, זאבים, חזירי בר ולפעמים גם אריות.
קורסו הם סוג של ליפטרים עם הגבלת משקל- חטובים וחזקים (אם מגדלים אותם נכון) ורועים קווקזים יותר לכיוון SHW- שמנים וחזקים 😛
מה שאני מחפש בכלב זה כלב שיהיה מספיק גדול כדי לרכב עליו לקרב.הולי שיט 😲 הגשתם תלונה?
איך בנוגע ליד או לסרטון?
בני זונות הערבים האלה. פשוט בני זונות. אם הייתי יכול הייתי מסרס אותם בצורה הכי סאדיסטית שיש. יש לך בית פרטי?לא ראינו את האנשים. מצאנו אותו ליד אבוגוש.
והןא היה מפלץ בגלל שהןא עדיין היה צעיר הוא למד מהכנענית שלי לשמור על הבית. כולם שמרו מרחק ברדיוס של 100 מטר מהבית.
גם מסטיף אנגלי יתאים- תקנון גזע של לפחות 75 ס"מ ומשקל שיכול להגיע ל-90-100 קילו ואפילו יותר:s85:מה שאני מחפש בכלב זה כלב שיהיה מספיק גדול כדי לרכב עליו לקרב.
ואיכס היה לגביי הסרטון חח
כן פרטי.בני זונות הערבים האלה. פשוט בני זונות. אם הייתי יכול הייתי מסרס אותם בצורה הכי סאדיסטית שיש. יש לך בית פרטי?
גם מסטיף אנגלי יתאים- תקנון גזע של לפחות 75 ס"מ ומשקל שיכול להגיע ל-90-100 קילו ואפילו יותר:s85:
הוא קטן יחסית לא? איזה 60 סמכן פרטי.
והוא יכול גם ללכת על דוגו קאנריו.