הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB שבניתי

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
A
בנץ פרס 3X8
בנץ פרס שיפוע חיובי 3X10
פרפר 3X10
מילטרי פרס 3X8
חתירה אנכית 2X8
פרפר הפוך 2X15
מקבילים 3X8
פשיטת מרפקים במכונה 3X10

B
סקוואט 4X5
דדליפט 3X6
מתח 3XMAX
בנט אובר 3X8
פולי עליון 3X8
כפיפות מרפקים במוט 3X10
פטישים בדאמבלים 3X10

בטן אני עושה 3 פעמים בשבוע בלי קשר לתוכנית אני עובד על הבטן ראשון שלישי וחמישי אז אני לא מוסיף לתוכנית עבודה עליה

מה אומרים ? יש פה את כל המורכבים שצריך ומספיק סטים

יש פה יותר מידי לדעתי לAB , אני הייתי מוריד חלק מהתרגילים לשרירים גדולים אולי מוסיף תרגיל עזר אחד ולשרירים קטנים רק אחד מורכב וזהו

• פותח/ת השרשור
יש פה יותר מידי לדעתי לAB , אני הייתי מוריד חלק מהתרגילים לשרירים גדולים אולי מוסיף תרגיל עזר אחד ולשרירים קטנים רק אחד מורכב וזהו

AB ככה זה אמור להיות

9 סטים שריר גדול
7-6 בינוני
6-5 קטן

אם אתה כל כך בטוח בעצמך שאתה יודע את תורת האימונים ואיך צריך להתאמן למה אתה מבקש ביקורת ?

תוריד קצת נפח בדדליפט ותוסיף לאנג'ים.
לגבי בטן, במתכונת כזו הבטן שלך יכולה לעבוד כל יום. גם בימים שאתה מאמן בטן וגם בימי אימון (בפרס, דדליפט וסקוואט). הייתי ממליץ לעבוד על בטן בסוף אימון B

A
בנץ פרס 3X5-6
בנץ פרס שיפוע חיובי 3X10
פרפר 3X12
מילטרי פרס 3X8
חתירה אנכית 2X8 (אם המטרה היא כתף אמצעית אז במוט באחיזה רחבה)
פרפר הפוך 2X15
מקבילים 3X8
פשיטת מרפקים במוט דאבליו 3X10

B
סקוואט 4X5
דדליפט 2X6
לאנג'ים 3X10
מתח עם משקל 3X6
בנט אובר 3X8
כפיפות מרפקים במוט 3X10
פטישים בדאמבלים 3X10

בטן אני עושה 3 פעמים בשבוע בלי קשר לתוכנית אני עובד על הבטן ראשון שלישי וחמישי אז אני לא מוסיף לתוכנית עבודה עליה

מה אומרים ? יש פה את כל המורכבים שצריך ומספיק סטים
תיקנים שצריכים להיות לפי דעתי בצבע אדום.

אתה באיי נתת 6 תרגילים לחזה 2 ליד אחורית ו1 כתפיים

בבי נתת 2 רגליים 3 גב ו2 יד קדמית

ההמלצה שלי
קודם כל תפחית את עבודת החזה אתה מקטין את השריר ולא מגדיל אותו
2. תחלק את העבודה של הרגליים לכל אימון סוג אחר כדי שלא יקרה מצב שאתה עובד על שתי שרירים גדולים באותו יום.
3. ההמלצה שלי היא A סקוואט. בנץ בשלושת המצבים ויד אחורית פשיטה ומקבילים
בB דדליפט (עבודת גב נכללת בתוכו) פולי עליון טי באר רואו מתח והידיים נשארות באותו מצב.

ראה זאת כהמלצה אני אישית הולך עם בייבי לוברס סס שלפי דעצי מחולקת באופן מושלם

ההמלצה שלי
2. תחלק את העבודה של הרגליים לכל אימון סוג אחר כדי שלא יקרה מצב שאתה עובד על שתי שרירים גדולים באותו יום.
בB דדליפט (עבודת גב נכללת בתוכו) פולי עליון טי באר רואו מתח והידיים נשארות באותו מצב.

לא הוא לא, הוא נתן ב-A 3 לחזה 3 לכתפיים ו2 יד אחורית וב-B זה יותר 3 רגליים 3 גב כי דדליפט עובד גם על רגליים ועל גב..

ההמלצה שלי

יש לחזה שלושה תרגילים, איפה אתה רואה שישה? לכתפיים גם שלושה וליד אחורית שניים. ובכל מקרה, משנה כמות הסטים, לא התרגילים.
ואיך בדיוק נפח גדול מדי יקטין שריר, איך? מילא יעמיס או יפצע.
לחלק עבודה על קבוצת שרירים אחת לשני הפיצולים יפגע בהתאוששות השרירים. אין בעיה לעבוד על שני שרירים גדולים באימון.
עוד משהו או שסיימת עם עצות אחיטופל האלו?
לא הוא לא, הוא נתן ב-A 3 לחזה 3 לכתפיים ו2 יד אחורית וב-B זה יותר 3 רגליים 3 גב כי דדליפט עובד גם על רגליים ועל גב..
דדליפט עובד על כל שרירי הגוף כמעט, אך הוא בעיקר מפעיל את שרירי הרגליים האחוריים (גלוטס והאמס) ולכן נכנס תחת רגליים.

יש לחזה שלושה תרגילים, איפה אתה רואה שישה? לכתפיים גם שלושה וליד אחורית שניים. ובכל מקרה, משנה כמות הסטים, לא התרגילים.
ואיך בדיוק נפח גדול מדי יקטין שריר, איך? מילא יעמיס או יפצע.
לחלק עבודה על קבוצת שרירים אחת לשני הפיצולים יפגע בהתאוששות השרירים. אין בעיה לעבוד על שני שרירים גדולים באימון.
עוד משהו או שסיימת עם עצות אחיטופל האלו?
דדליפט עובד על כל שרירי הגוף כמעט, אך הוא בעיקר מפעיל את שרירי הרגליים האחוריים (גלוטס והאמס) ולכן נכנס תחת רגליים.
כן אני יודע שהוא עובד על כמעט כול שרירי הגוף, אבל לא ידעתי שבעיקר הרגליים תמיד חשבתי שיותר גב 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית