הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבולבלת

אני אישית לא אוהבת את מעקב אחר המשקל. הייתי עוקבת יותר אחרי ההקפים. אני תאמנת כבר חצי שנה עם שינויים במראה ועל אותו משקל
בידיוק.
כעיקרון את אמורה לעלות קודם כול במשקל (שומן) ואז בחיטוב להפוך אותו לשריר. עם את לא ממהרת לשום מקום ותקפידי לעלות נקי עם פלוס קלורי קטן או אפילו נייטרלי גם תראי תוצאות.
את בנקודת התחלה דיי טובה! לפחות לדעתי....
@Alikk1998 כמו השם של הלוג שלך...

ואו לפי החישוב פה אני צורכת 750 קולוריות ולא 1200 כמו שהמאמן אמר לי.
67 חלבון
פחממות 76
שומן כולל 16
הי קטיה
אם המדריך שלך אמר לך לאכול 1200 קלוריות אני מניחה שהמטרה שלך היתה חיטוב, כי הנייטרלי שלך הוא סביב 1500 קלוריות.
מציעה לך להתחיל מתפריט נייטרלי לתקופה מסויימת בעיקר בגלל שהיית בסוג של דיאטת רעב מי יודע כמה זמן וכדאי לראות איך הגוף מגיב לפני שאת ממשיכה.
לפי משקל הגוף שלך מומלץ שתאכלי כ-100 גר חלבון (כ-400 קלוריות), 55 גר שומן (495 קלוריות) מה שיותיר לך עוד 600 קלוריות מפחמימות.
מציעה שתבני תפריט ותצמדי אליו כי נראה לי שהתרגלת ל"לא לאכול" והמעבר יצריך קצת מאמץ מצידך.
לגבי תכנית האימונים אולי תפרטי מה עשית עד עכשיו?
האם התאמנת רק עם המדריך או שהיו לך גם אימונים עצמאיים במקביל?

קטיה היי.
אני לא מציע לך להתעסק בחיטוב \ מאסה. מציע לך להתחיל להיות יותר מודעת למה את אוכלת ואיך את מתאמנת , תכנסי לשגרה של אימונים ושל מודעות לאוכל ואת כבר תראי את השינוי יחסית מהר.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
@מרטין
אני ילדתי לפני חמישה חודשים אז כן הייתי בדיאטה הורדתי 30 קילו בלי כושר אחרי זה התאמני עם מאמן אני לא יכולה להגיד בדיוק איזה תרגילים עשיתי זה היה על כל הגוף:יד אחורית סקווטים ארובי גב בטן הכל עם משקולות ואז הפסקתי לתאמן איתו מסיבות אישיות ועכשו לא יודעת מאיפה להתחיל לבד.

אני ילדתי לפני חמישה חודשים אז כן הייתי בדיאטה הורדתי 30 קילו בלי כושר אחרי זה התאמני עם מאמן אני לא יכולה להגיד בדיוק איזה תרגילים עשיתי זה היה על כל הגוף:יד אחורית סקווטים ארובי גב בטן הכל עם משקולות ואז הפסקתי לתאמן איתו מסיבות אישיות ועכשו לא יודעת מאיפה להתחיל לבד.
להראות כך חמישה חודשים אחרי לידה זה מדהים!! במיוחד שהורדת 30 קילו.
כל הכבוד.

מה שאת צריכה עכשיו זה למצק.

קחי לך אחת מתכניות האימונים בקישור -
http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב
גם אני אוהבת את FBW בגלל שהיא מאפשרת יותר גמישות בימי האימון.
עבדת עם מדריך אז אני מניחה שעשיתם סקוואטים, את בהחלט יכולה להתחיל לעבוד עם משקולות ולא עם מוט עד שתתחזקי.
אם את לא מתורגלת בסקוואט את יכולה להחליף בפשיטה וכיפוף ברכיים במקום (יש מכונות כאלה בחדר הכושר פשוט תשאלי את המדריך)
את יכולה להחליף תרגילים שלא נוחים לך (למשל חתירה בהטיה למי שלא מיומן יכול להיות לא נוח) אבל תשמרי על העקרון של מספר הסטים ומספר החזרות בכל תרגיל.
תתחילי במשקל שנראה לך סביר ותקפידי להעלות משקל משבוע לשבוע. כלומר פעם בשבוע את מוסיפה למשקל עוד חצי קילו-קילו לפי היכולת שלך.
את מוזמנת להתייעץ כאן או בפורום אימונים לגבי כל שאלה שיש לך על תכנית האימונים או החלפת תרגילים.

האם את עושה אירובי?

• פותח/ת השרשור
@תודה מרטין.לגביי ארובי עשיתי סטפר חבל וריצה במדרגות כשהתאמנתי איתו כרגע לא עושה כלום.

קחי שבועיים עד חודש עם תפריט נייטרלי ובלי אירובי תראי איך הגוף מגיב.
אחכ אם תחליטי להוסיף אירובי קחי את זה בחשבון בתפריט

• פותח/ת השרשור
@מרטין אני מחר מתחילה חדר כושר אז בגדול מה שהבנתי מכל זה להתחיל מ1500 קולוריות ולבחור אחד מתוכנית האימונים שיש בקישור עד שהגוף יתחזק שבועיים עד חודש ואחרי זה לצרוך יותר קולוריות בשביל לעלות מסת שריר כמה חודשים אחרי זה עוד פעם חיטוב נכון פחות או יותר?

להתחיל מ1500 קולוריות ולבחור אחד מתוכנית האימונים

הי קטיה,
אמרת שלא החלטת אם תרצי להמשיך חיטוב או להתחיל מסה.
הצעתי שעד שתחליטי קחי לך הפוגה, שתהיה גם טובה לגוף, תפריט נייטרלי שיאפשר לגוף להגיע לאיזון.
איזה אימון שתבחרי יוכל לשמש אותך בתהליך ובהמשך אחרי שתסמני לעצמך מטרה, יתכן שיהיה כדאי גם לשלב אירובי.
בהצלחה.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית