הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבולבלת....מה לעשות?

klubnichka4

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
שלום,בתקופה אחרונה עליתי משהו כמו 6 קג,רוצה לחזור לעצמי,אבל לא רק לרדת במשקל,אלא להראות חטובה מוצקה,משהו בסגנון של בחורות ביקיני.מתאמנת אימוני כוח ואירובי,אוכלת לפי תפריט.רק לא מצליחה להבין מה בידיוק אני צריכה,להוריד אחוזי שומן,או לעלות במסה לצורך המטרה שלי?ואיך אדע אם רק להוריד אחוזי שומן,ייתן לי גוף כזה?תודה רבה

היי ברוכה הבאה לפורום 😃

בואי קודם נתחיל מכמה פרטי בסיס : גובה גיל ומשקל

מהי תכנית האימונים שלך ? מהי תכנית התזונה(נסי לפרט מה וכמה את אוכלת כל יום) ?

@מרטין

• פותח/ת השרשור
הי,תודה רבה:))
אני בת 29. גובה בערך 169 ומשקל 67.אני מתאמנת 3פעמים אימוני כוח-fbw,ו אחרי זה 30 דקות אירובי. ועוד שלוש פעמים רק אירובי 50 דקות(אליפטי,ריצה).
אוכלת מסודר,כל 3 שעות,שותה הרבה מים.למשל,א.בוקר- 40 גר שיבולת(טחונה)ו3 ביצים-חלמון אחד,עושה סוג של בלינצס
ארוחת 10- יוגורט ביו עם קצת שקדים וטיפה דבש, או 3 פרחיות כוסמת וכמה חתיכות של גבינה צהובה.
א. צהריים חזה עוף, ברוקולי,עגבניות שרי,מלפפון. לפעמים קציצות דג.לפעמים כוסמת עם ירקות
שעה אחרי א. צהריים תה עם שוקולד מריר.
ארוחת ערב- טונה,קוטדג,ירקות
או חביתה רק מחשבונים וירקות,או לחם מלא עם פסטרמה,או שייק חלבון
אני מתאמנת יחסית הרבה זמן(אבל עד לתקופה אחרונה עשיתי רק אירובי) ולאחרונה עליתי דיי הרבה,והבנתי שצריך גם אימוני כוח

בואי תתחילי מלקרוא כמה מאמרים כדי להבין ואם אח"כ יהיה לך שאלות יש כאן מספיק חבר'ה שייעצו לך.

מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

מחשבון קלוריות קחי את כל מה שרשמת ותשימי במחשבון הזה כדי לדעת כמה חלבון, פחמימה שומן וקלוריות את צורכת.

ברוכה הבאה תות!
את יכולה לרשום את תכנית ה-FBW שנראה מה את עושה?
מעבר לזה מבחינה טכנית ידוע לך אם את מבצעת את התרגילים בצורה טובה / לא טובה?
מה זמני המנוחה שלך בין הסטים?
את מרגישה שההתנגדות בכל תרגילי ההתנגדות היא במידה הנכונה?

• פותח/ת השרשור
הי Rogue, תודה רבה:))
זמן מנוחה דקה אחת בין הסטים.לגבי האם אני מבצעת תרגילים נכון או לא,מממ,אני די בהתחלה,אז סביר להניח שצריך עוד לשפר את הטכניקה.
ת.אימונים:
חזה-לחיצת חזה במכונה 4*12
גב-חתירה 3*12
משיכת פול עליון3*12
כתפיים- לחיצת כתפיים 3*12
הנפת ידיים לצדדים בעמידה 2*12
רגלים-סקוואט חופשי 3*12
לחיצת רגליים-4*12
יד קדמית-כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 4*12
יד אחורית-פשיטת יד מאחורי הראש 4*12
אני פשוט לא יודעת האם זה מה שאני צריכה על מנת לקבל גוף חטוב ומוצק.או שצריך קודם מסה ואז?אומרק הורדה באחוזי שומן תספיק?

ברוכה הבאה 😃
קודם כל, תצטרכי לקבל את זה שזה יהיה תהליך ולא חיטוב חד פעמי או מסה חד פעמית..
אני מניחה שאת מתחילה מבחינת משקלי עבודה, ובטח אין לך יותר מדי מסת שריר.
אם תעלי תמונה יהיה קל יותר להגיד לך ממה להתחיל, או אם את מרגישה מספיק בנוח להתחיל מתהליך של מסה (עליה במשקל, גם שריר אבל יהיה גם מעט שומן..לאו דווקא אחוזי שומן) אז זה גם בסדר.
בכל מקרה, כדי לקבל את המראה ה״חטוב״ שאני מניחה שאת רוצה..תצטרכי לצבור מסת שריר ולאחר מכן להוריד באחוזי השומן.
מציעה לך לקרוא את המאמרים שיש פה בפורום לגבי חיטוב וגם לגבי מסה.

מה שבטוח 12 חזרות לסט זה משהו שאין טעם להשתמש בו גם במסה ובטח שבחיטוב.

למה רק חלמון אחד? מה את עושה עם השניים האחרים? לא חבל...?

• פותח/ת השרשור
הי,אז כמה חזרות אתה ממליץ לעשות?
חחחח,חלמון אחד,כי יש בו הרבה יחסית הרבה שומן.או זורקת או מטגנת אותם לבעלי:))))

הי,אז כמה חזרות אתה ממליץ לעשות?
חחחח,חלמון אחד,כי יש בו הרבה יחסית הרבה שומן.או זורקת או מטגנת אותם לבעלי:))))

הגזמה פראית....
בביצה ממוצעת, מגודל L יש בסה"כ בין 4 ל-5ג' שומן (כמעט הכל מרוכז בחלמון). אז מה חסכת פה? 9ג' שומן?
אגב, כמחצית מכמות החלבון שביצה כולה נמצא בחלמון. אז, בגדול, מה שעשית הוא ככה:
שברת 3 ביצים וקיבלת 2 מנות חלבון והפסדת שתי מנות של "מזון על".
לעומת זאת הפסדת "ים" יש מיקרונוטריאנטים מכל הסוגים והמינים. להזכירך, החלמון הוא מקור המזון העיקרי של העובר/גוזל עד לרגע בקיעתו.

ממליץ לך לקרוא כאן:Yolk - Wikipedia, the free encyclopedia

3X5, חזרות נמוכות יעזרו לך להגיע לשיפור הדרגתי מאימון לאימון מאשר 12 חזרות שלא יתנו לך כלום

3X5, חזרות נמוכות יעזרו לך להגיע לשיפור הדרגתי מאימון לאימון מאשר 12 חזרות שלא יתנו לך כלום

משפט כללי מידי ולא מדויק בכלל לאימון נשים.
יש המלצות שניתן לתת בפורום ויש כאלו שפשוט לא ניתן..צריך לעבוד עם המתאמן/מתאמנת ולהסיק מסקנות,
זו המלצה מהסוג שלא ניתן לתת בפורום,
״תות״ שקלת לקחת מאמן מהאיזור שלך שיעזור לך להיות בכיוון הנכון?

משפט כללי מידי ולא מדויק בכלל לאימון נשים.
יש המלצות שניתן לתת בפורום ויש כאלו שפשוט לא ניתן..צריך לעבוד עם המתאמן/מתאמנת ולהסיק מסקנות,
זו המלצה מהסוג שלא ניתן לתת בפורום,
״תות״ שקלת לקחת מאמן מהאיזור שלך שיעזור לך להיות בכיוון הנכון?

כי נשים זו חיה מיוחדת?

Back
למעלה תחתית