הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט - טכניקה

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
לדעתי פשוט הגב שלך חלש לעומת הרגליים, תנסה להכניס ולהחזיק בטן חזק. גם בדדליפט וגם בסקוואט
בסקוואט תרד יותר מבוקר ואיטי, תשבור ותצא מהבור כמה שיותר מהר.
בדדליפט תחזיק בטן יותר חזק , תנתק יותר איטי - אולי זה יעזור לך להשאר מכווץ באיזור של הגב.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לדעתי פשוט הגב שלך חלש לעומת הרגליים, תנסה להכניס ולהחזיק בטן חזק. גם בדדליפט וגם בסקוואט
בסקוואט תרד יותר מבוקר ואיטי, תשבור ותצא מהבור כמה שיותר מהר.
בדדליפט תחזיק בטן יותר חזק , תנתק יותר איטי - אולי זה יעזור לך להשאר מכווץ באיזור של הגב.

בהצלחה
תודה, אנסה אבל בסקוואט אני מרגיש שאני מקבל באונס טוב יותר ככה.

תודה, אנסה אבל בסקוואט אני מרגיש שאני מקבל באונס טוב יותר ככה.

סבבה, נראה אותך יוצא מהבור לא מכווץ במשקלים יותר כבדים, אתה פשוט תכשל קדימה.
הגב שלך לא מחזיק, כדי שתעבוד על זה

• פותח/ת השרשור
סבבה, נראה אותך יוצא מהבור לא מכווץ במשקלים יותר כבדים, אתה פשוט תכשל קדימה.
הגב שלך לא מחזיק, כדי שתעבוד על זה
טוב אעבוד על זה היום.
ולעבוד על הגב זאת אומת להוסיף גם תרגילי עזר או שמה שאמרת מספיק?

טוב אעבוד על זה היום.
ולעבוד על הגב זאת אומת להוסיף גם תרגילי עזר או שמה שאמרת מספיק?

לא זה אומר לעשות את מה שכתבתי ולנסות להשאר שם מכווץ למרות שזה קשה ולא לתת לרגליים "לפצות" על גב חלש

בסקוואט תוציא ברכיים יותר קדימה ויותר מהר (שיעברו מעט את קצה כף הרגל בשליש הראשון של הירידה. על כיוון קו כפות הרגליים כמובן, כלומר החוצה). תרים יותר חזק מלכתחילה - זה ינעל את הגב שלך בפוזיציה המתאימה.

בדדליפט הסטאפ צריך שיפור, תעבוד לפי חמשת השלבים שרשומים כאן: https://www.lbs.co.il/threads/43239/#post-540582

בכל מקרה רצוי שתצלם לפחות את סט החימום האחרון ב-45 מעלות מקדימה ("צפון-מזרח") על מנת שנקבל מבט טוב יותר על הסטאפ מבחינת מיקום כפות רגליים וכו'.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט תוציא ברכיים יותר קדימה ויותר מהר (שיעברו מעט את קצה כף הרגל בשליש הראשון של הירידה. על כיוון קו כפות הרגליים כמובן, כלומר החוצה). תרים יותר חזק מלכתחילה - זה ינעל את הגב שלך בפוזיציה המתאימה.

בדדליפט הסטאפ צריך שיפור, תעבוד לפי חמשת השלבים שרשומים כאן: https://www.lbs.co.il/threads/43239/#post-540582

בכל מקרה רצוי שתצלם לפחות את סט החימום האחרון ב-45 מעלות מקדימה ("צפון-מזרח") על מנת שנקבל מבט טוב יותר על הסטאפ מבחינת מיקום כפות רגליים וכו'.
איך בעצם אני אשלח יותר את הברכיים קדימה?
דדליפט אני אעבוד על זה ואנסה לצלם היום

איך בעצם אני אשלח יותר את הברכיים קדימה?
דדליפט אני אעבוד על זה ואנסה לצלם היום
אתה תחשוב על זה, ותגרום לזה לקרות. נסה מתחילת התנועה מהר מאוד למקם אותן מעבר לסוף כף הרגל, כמובן על מסלול כף הרגל, כלומר החוצה. האידיאל זה שהברכיים יתמקמו סביב השליש הראשון של הירידה, ומאז ישארו באותו מקום. אתה יכול כל החימום להסתכל ממש למטה, בין הרגליים, ככה שבתוך הפריים אתה תראה גם את הברכיים. בכל מקרה כיוון התנועה שלהן הוא גם החוצה, על קו כפות הרגליים.

• פותח/ת השרשור
סרטון יעלה בקרוב
אתה תחשוב על זה, ותגרום לזה לקרות. נסה מתחילת התנועה מהר מאוד למקם אותן מעבר לסוף כף הרגל, כמובן על מסלול כף הרגל, כלומר החוצה. האידיאל זה שהברכיים יתמקמו סביב השליש הראשון של הירידה, ומאז ישארו באותו מקום. אתה יכול כל החימום להסתכל ממש למטה, בין הרגליים, ככה שבתוך הפריים אתה תראה גם את הברכיים. בכל מקרה כיוון התנועה שלהן הוא גם החוצה, על קו כפות הרגליים.
https://www.lbs.co.il/threads/54007/page-9#post-712822
הסרטונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית