הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תזונה בתוכנית SS

yairco22

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם.
אני מתכנן בקרוב להתחיל להתאמן בחדר כושר לאחר חצי שנה בערך של סטריט וורקאוט, וממידע ברשת וסרטונים ביוטיוב, החלטתי שאעשה את התוכנית SS בהתחלה.

יש לי שאלה בקשר לתזונה בזמן התוכנית:
הבנתי שצריך לאכול הרבה בתקופת התוכנית, ואני יודע שהיא מיועדת לחיזוק כוח. השאלה שלי היא כמה קלורית בערך צריך לאכול יותר ממה שאתה מוציא? אם אני אבנה לי תפריט של מסה נקייה עם 2600 קלוריות(גיל: 16.5 קצת יותר, גובה: 1.76, משקל: 62.) האם זה מספיק לתוכנית? כיוון שאני אחרי ירידה אינטנסיבית במשקל(12 קילו בחצי שנה בערך) אך עדיין יש לי הרבה שומן(לא בפנים, בידיים או בירכיים, בעיקר בבטן התחתונה), ואני לא רוצה להגיע להיות ממש שמן בסוף התוכנית.
אם אין אופציה אחרת אז זה מה שאני אעשה, ואחריה אעשה חיטוב, אבל אני רוצה לדעת אם יש עוד אופציות.

תודה רבה מראש לכל מי שמנסה לעזור, שבת של שלום ושקט.

אתה צריך לאכול כך שההתקדמות הליניארית תמשיך, אם אתה מתחזק בטכניקה נכונה(כולל טווח תנועה מלא) כנראה אתה אוכל מספיק.
עדאי תמיד להתחיל ולעלות בהדרגה מלהתחיל מ5000 קלוריות סתם.
ועכשיו,
Reality check: במשקל 62 על 1.76 אתה לא צריך לחשוש לשומן, אלא בלהתחזק ולעלות 15-20 קילו

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לאכול כך שההתקדמות הליניארית תמשיך, אם אתה מתחזק בטכניקה נכונה(כולל טווח תנועה מלא) כנראה אתה אוכל מספיק.
עדאי תמיד להתחיל ולעלות בהדרגה מלהתחיל מ5000 קלוריות סתם.
ועכשיו,
Reality check: במשקל 62 על 1.76 אתה לא צריך לחשוש לשומן, אלא בלהתחזק ולעלות 15-20 קילו
תודה רבה על התשובה המפורטת.
עוד שאלה: בהנחה שאני מגיע לשלב שקשה לי לדחוף הרבה קלוריות(מעל 2500-2800 ביום) במסה נקייה, אפשר לדחוף דברים כמו שוקולד?
ועוד שאלה: האם אפשר או שלא מומלץ לשלב ריצות(אפשר גם רק פעם בשבוע נגיד) בתוכנית בהנחה שאני אשלים את כל הקלוריות שהשתמשתי בהם בריצה?

תודה רבה.

Back
למעלה תחתית