הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסכם שותפות

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

כפי שאתם יודעים או אולי לא אני מנהל את הדף POWERLIFTING MOTIVATION והדף די מוצלח.

היום קיבלתי את ההודעה הזו

Dear Powerlifting Motivation,

My name is Lisa Tamang and I manage the**** affiliate program on ShareASale. We provide world-class sports supplements to help everyone meet their fitness goals, and have been successful at doing so for the past 10 years.

It looks like you’ve built an impressive following online, and because of that, we’d like to take a moment to reach out regarding an opportunity for us to partner together.

Normally we pay our “standard” affiliates 15% for every referred sale. But because it looks like you could really “hit the ground running,” we’re prepared to offer you more via a private commission rate.

We’d like to offer you 20% per sale to start - and if you can send at least 2 sales our way in the next 2 weeks, I will increase the commission to 25%, and keep it there.

If you can demonstrate “super affiliate” performance (to be determined), we can talk about creating specific campaigns, pricing, etc. just for you, as well as, an even higher commission rate.

If you’d like to read more about our affiliate program - You can get all the details and sign up here…. http://www.shareasale.com/shareasale.cfm?merchantID=11619

Otherwise - let me know if you’re interested.

I am very much looking forward to working with you.

Thank you,

עם הידע שלי באנגלית הבנתי שהם מציאים לי הסכם שותפות ומציעים לי 20% מכל מכירה שלהם.

מהסתכלות באתר שמתי לב שהם מוכרים דברים שהם לא בדיוק "נקיים" כמו TRENformin או TridenosenH ואפילו לא מוכרים קריאטין ואבקות חלבון.

השאלה שלי היא כזו
האם יש טעם להתלכלך ולהסתכן עם פירסום אתר שמוכר דברים לא חוקיים במיוחד ?
האם יכולים לעשות לי משהו ?

תתחיל לרחרח לגבי החברה, כמה זמן היא בשוק, מה היקף המכירות שלה

אישית - קשה לי להאמין שיצא לך מכירות מכל זה כי התחום בארץ לא מפותח בהשוואה לארה"ב.

אם על אבקת חלבון אנשים מעקמים את האף תאר לך מה יהיה כשזה יתקשר לחומרים קצת יותר רציניים.

• פותח/ת השרשור
תתחיל לרחרח לגבי החברה, כמה זמן היא בשוק, מה היקף המכירות שלה

אישית - קשה לי להאמין שיצא לך מכירות מכל זה כי התחום בארץ לא מפותח בהשוואה לארה"ב.

אם על אבקת חלבון אנשים מעקמים את האף תאר לך מה יהיה כשזה יתקשר לחומרים קצת יותר רציניים.
זו חברה אמריקאית, הם בעסק כ10 שנים והמחירים אצלם מאוד גבוהים, מספיק שיהיו 4-5 קניות בחודש ויהיה לי סכום מכובד ביותר.

אני לא חושב שחוקית זו תהיה בעיה גדולה, אם זה מה שמטריד אותך.
הבעייתיות מתבטאת בכך שיכול להיות שיהיו ילדים קטנים בקבוצה שירוצו ויקנו את זה לפניי שהתייעצו עם אנשים אחרים שמבינים עניין.
עניין שלך כמובן.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שחוקית זו תהיה בעיה גדולה, אם זה מה שמטריד אותך.
הבעייתיות מתבטאת בכך שיכול להיות שיהיו ילדים קטנים בקבוצה שירוצו ויקנו את זה לפניי שהתייעצו עם אנשים אחרים שמבינים עניין.
עניין שלך כמובן.
אתה צודק לגבי הילדים.

מדובר על הזמנות שיופנו דרכך, כלומר דרך הדף בפייסבוק.
למשל שאנשים יכניסו את הקוד: "דייג'ישמיים" ויקבלו נגיד 5% הנחה וככה יודעים שהזמנה הופנתה דרכך [או במקרה הזה, דרך דייגישמיים].
צריך לראות לגבי אמינות האתר, מהסתכלות ראשונית בדף הבית, לא נראה מרשים ו\או אמין במיוחד.

בסופו של דבר, אין לך מה להפסיד.
פשוט ציין בכוכביות בתחתית פוסטים הנוגעים לכל שהנהלת הדף איננה אחריות לשום נזק בלה בלה בלה בלה וכו'.

20% למכירה זה די סטנדרטי בתוכניות שותפים, כמו ברוב תוכניות השותפים אתה פשוט תשים לינק עם ה"זיהוי" שלך,
ככה שישתול "עוגיה" במחשב של מי שנכנס וככה ידעו שהמכירות הן שלך.

קצת גוגל לגבי מוסר התשלומים של החברה הזו לא יזיק, לגבי חוקיות - לא ראיתי מקרה בו טענו כנגד שותף בתוכניות מסוג אלה,
תמיד הטענות הופנו כנגד החברה.

מה שנשאר לך לשקול לדעתי, נטו העניין המוסרי בהתאם לקהל היעד של הקבוצה שלך, אם רובה מורכבת מנוער עד גיל 18, לא הייתי
מפרסם חומרים שעלולים לגרום נזק בקלות בשימוש לא נכון.

בכל אופן, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
החלטתי שלא להסכים, אלה חומרים של STILL LEGAL זה בעצם כמו למכור נייס גאי או חרא בסיגנון

החלטתי שלא להסכים, אלה חומרים של STILL LEGAL זה בעצם כמו למכור נייס גאי או חרא בסיגנון
בשני המוצרים שהזכרת אין פרו-הורמונים/סטרואידים. אני מוכן להתערב שגם שאר מוצרי החברה אינם כאלה.
המוצרים נראים לי כמו זבל וקידום המכירות הוא אמריקאי טיפוסי.

למרות שהאחוז יפה ולא רע, 4-5 מכירות בחודש זה הרבה ביחס למחיר שהם דורשים..
אל תשכח שמדובר בחומרים לא מוכרים שמבטיחים כל מיני שטויות, ככה שלכוון ל-4/5 מכירות בחודש זה המון
אם כבר אז לעשות שיתוף פעולה עם איזו חנות שמוכרת תוספים יותר קונבנציונליים שפונים לקהל רחב יותר

• פותח/ת השרשור
שמתי לב שכל החנויות מבקשות מספר כלשהו שמקבלים מהIRS האמריקאי (LL RF ועוד) אז כנראה ששותפות אני לא אעשה.

במידה ואתה לא תושב ארה"ב, אתה לא צריך להצהיר שום דבר לגבי מסים. (מנסיון אישי, ככה שמייל אחד פותר את הבעיה, כמובן אתה צריך לעבוד מול רשות המסים בישראל במידה ואתה מגיע לכמות הכנסות מסוימת)
ניסית לבדוק לגבי התוכנית שותפים של lifting large?

הם רוצים שאתה תפרסם אותם בעמוד שלך עם קוד כלשהו שהם יתנו לך, ועל כל מכירה שתתבצע עם הקוד אתה תקבל 20% מהסכום.
נשמע שאין לך מה להפסיד פה, אז אני הייתי מנסה.

אני לא הייתי מסכים, המוניטין שצברת בקבוצת הפייסבוק שלך שווה יותר מהג'אנק שהם רוצים לדחוף לאנשים.

שיתוף פעולה עם LL או APT נשמע לי אידיאלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית