הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית שמשלבת וויט ליפטינג עם פווארליפטינג.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
יש איזה תכנית שמשלבת בין שניהם?..

אולי נגיד בטקסס ביום התאוששות \ נפח אפשר לעשות C&J וSNACTH ברוטציה?

תודה לעוזרים 😃

ב5\3\1 אפשר לעשות הרמות אולימפיות לפני התרגילים המורכבים (נראה לי שהוא כותב את זה בספר גם)
אני בעיקרון לא כל כך בעד.

אגב תוכנית WL מחזקת אותך לגמריי ועושים בה גם סקוואטים וגם המון משיכות, פשוט לוקח זמן עד שהטכניקה נקלטת ואפשר לעבוד במשקלים נורמאלים

• פותח/ת השרשור
ב5\3\1 אפשר לעשות הרמות אולימפיות לפני התרגילים המורכבים (נראה לי שהוא כותב את זה בספר גם)
אני בעיקרון לא כל כך בעד.

אגב תוכנית WL מחזקת אותך לגמריי ועושים בה גם סקוואטים וגם המון משיכות, פשוט לוקח זמן עד שהטכניקה נקלטת ואפשר לעבוד במשקלים נורמאלים
אתה יכול לתת לי תכנית WL לדוגמא?
ויש בה את כל השלושה?
דדליפט,סקוואט,בנץ?

פרס בטח עושים פוש פרס נכון?

לא אין שם את כל השלשה, לא עושים בנץ בוויטליפטינס. פרס עושים זה נקרא "לחיצות" ופוש פרס גם

תוכניות WL בדר"כ לא "חשופות" לקהל כי זה ענף יותר "תחרותי" מפווארליפטינג וכל מאמן והתוכנית שלו והספורטאים שלו אתה יכול לעקוב פה
יש לך ימים אחורה מה שעשינו זה מה שיש היום
http://www.rishonfitnessclub.com/#!-8714/c22zv/E3BF9AC7-E262-4AC3-986D-48974962D561

• פותח/ת השרשור
לא אין שם את כל השלשה, לא עושים בנץ בוויטליפטינס. פרס עושים זה נקרא "לחיצות" ופוש פרס גם

תוכניות WL בדר"כ לא "חשופות" לקהל כי זה ענף יותר "תחרותי" מפווארליפטינג וכל מאמן והתוכנית שלו והספורטאים שלו אתה יכול לעקוב פה
יש לך ימים אחורה מה שעשינו זה מה שיש היום
http://www.rishonfitnessclub.com/#!-8714/c22zv/E3BF9AC7-E262-4AC3-986D-48974962D561
אין איזה תכנית מסודרת?..
כי אני לא כל כך אוהב לראות איך אנשים מבצעים תכנית, בדרך כלל אני לוקח תכנית מוכנה ועושה לה שינויים שיתאימו לי..

ודרך אגב עם פווארליפט 2.0 של אדידס אפשרי לעשות הנפות?

אין איזה תכנית מסודרת?..
כי אני לא כל כך אוהב לראות איך אנשים מבצעים תכנית, בדרך כלל אני לוקח תכנית מוכנה ועושה לה שינויים שיתאימו לי..

ודרך אגב עם פווארליפט 2.0 של אדידס אפשרי לעשות הנפות?

כן אפשר לעשות הנפות גם עם אולסטר.
ותוכנית מוכנה לא יודע, אולי באינטרנט תחפש תוכניות WL למתחילים, אין לי מושג.

בעיקרון לא מומלץ להתאמן בWL לבד, עדיף לך לעשות זאת במכון מסודר המותאם לזה או במכון קרוספיט גם בסדר.

• פותח/ת השרשור
כן אפשר לעשות הנפות גם עם אולסטר.
ותוכנית מוכנה לא יודע, אולי באינטרנט תחפש תוכניות WL למתחילים, אין לי מושג.

בעיקרון לא מומלץ להתאמן בWL לבד, עדיף לך לעשות זאת במכון מסודר המותאם לזה או במכון קרוספיט גם בסדר.
למה לא לבד?
בבאר שבע לפי מה שאני יודע אין שום מכון קרוספיט \ WL.
וגם אם עכשיו אני ימצא אבא שלי לא ירשום אותי כי הרגע נרשמתי לספייס..

למה לא לבד?
בבאר שבע לפי מה שאני יודע אין שום מכון קרוספיט \ WL.
וגם אם עכשיו אני ימצא אבא שלי לא ירשום אותי כי הרגע נרשמתי לספייס..

יש בבארשבע מכון עם מאמנים מעולים אם אני לא טועה אנטולי (שהיה באליפות אירופה עכשיו) מאמן שם גם.
ובהצלחה לעשות הרמות אולימפיות בספייס.

או שאתה רציני או שלא, לעשות הרמות אולימפיות בגלובו ג'ים ולנסות ללמוד ספורט כזה לבד, מאפס זה לא רציני ולא כל כך אפשרי, מתכון לפציעות ואני לגמריי לא תומך, מצטער.

• פותח/ת השרשור
יש בבארשבע מכון עם מאמנים מעולים אם אני לא טועה אנטולי (שהיה באליפות אירופה עכשיו) מאמן שם גם.
ובהצלחה לעשות הרמות אולימפיות בספייס.

או שאתה רציני או שלא, לעשות הרמות אולימפיות בגלובו ג'ים ולנסות ללמוד ספורט כזה לבד, מאפס זה לא רציני ולא כל כך אפשרי, מתכון לפציעות ואני לגמריי לא תומך, מצטער.
איפה בבאר שבע? חיפשתי מלא ולא מצאתי כלום...

בחנה סנש 28? הייתי שמה ולא היה כלום וגם התקשרתי ולא ענו

מרימי משקולות מאוד חזקים בPL, וגם עובדים על ההרמות לרוב. אולי חוץ מבנץ' שקצת מוזנח.

סתם לידיעה, פט מנדז כיום (לאחר הפציעה, על משקל 105) עושה 300/200/300 במכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית