עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול לתת לי תכנית WL לדוגמא?ב5\3\1 אפשר לעשות הרמות אולימפיות לפני התרגילים המורכבים (נראה לי שהוא כותב את זה בספר גם)
אני בעיקרון לא כל כך בעד.
אגב תוכנית WL מחזקת אותך לגמריי ועושים בה גם סקוואטים וגם המון משיכות, פשוט לוקח זמן עד שהטכניקה נקלטת ואפשר לעבוד במשקלים נורמאלים
אין איזה תכנית מסודרת?..לא אין שם את כל השלשה, לא עושים בנץ בוויטליפטינס. פרס עושים זה נקרא "לחיצות" ופוש פרס גם
תוכניות WL בדר"כ לא "חשופות" לקהל כי זה ענף יותר "תחרותי" מפווארליפטינג וכל מאמן והתוכנית שלו והספורטאים שלו אתה יכול לעקוב פה
יש לך ימים אחורה מה שעשינו זה מה שיש היום
http://www.rishonfitnessclub.com/#!-8714/c22zv/E3BF9AC7-E262-4AC3-986D-48974962D561
אין איזה תכנית מסודרת?..
כי אני לא כל כך אוהב לראות איך אנשים מבצעים תכנית, בדרך כלל אני לוקח תכנית מוכנה ועושה לה שינויים שיתאימו לי..
ודרך אגב עם פווארליפט 2.0 של אדידס אפשרי לעשות הנפות?
למה לא לבד?כן אפשר לעשות הנפות גם עם אולסטר.
ותוכנית מוכנה לא יודע, אולי באינטרנט תחפש תוכניות WL למתחילים, אין לי מושג.
בעיקרון לא מומלץ להתאמן בWL לבד, עדיף לך לעשות זאת במכון מסודר המותאם לזה או במכון קרוספיט גם בסדר.
למה לא לבד?
בבאר שבע לפי מה שאני יודע אין שום מכון קרוספיט \ WL.
וגם אם עכשיו אני ימצא אבא שלי לא ירשום אותי כי הרגע נרשמתי לספייס..
איפה בבאר שבע? חיפשתי מלא ולא מצאתי כלום...יש בבארשבע מכון עם מאמנים מעולים אם אני לא טועה אנטולי (שהיה באליפות אירופה עכשיו) מאמן שם גם.
ובהצלחה לעשות הרמות אולימפיות בספייס.
או שאתה רציני או שלא, לעשות הרמות אולימפיות בגלובו ג'ים ולנסות ללמוד ספורט כזה לבד, מאפס זה לא רציני ולא כל כך אפשרי, מתכון לפציעות ואני לגמריי לא תומך, מצטער.