הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קצת תמונות ממאסה,וגם מהחיטוב.

הטיפ הכי טוב שאתה יכול לקבל לגב גדול זה לדעת לעבוד עליו נכון. רוב האנשים בכל תרגיל גב מושחים אם היד קדמית והאמות שגונבים את כל העבודה של הגב. תנסה לעבוד אם רצועות(זה דיי יבטל את העבודה של האמות) משקל כבד ותכניקה טובה ותמשוך אם המרפקים ואחרי שנה תראה שיפור בגב.
צודה רבה על הטיפ אני באמת מרגיש את האמות חזק ברוב תרגילי הגב

הבוקר מתחיל אם 170 גרם שיבולת שועל בלי בישול + 2 מנות חלבון איזולט על בסיס מיים. ולפעמים מוסיף גם בננה,אם מרגיש "שמן" מוריד אותה.
אחרי 3 שעות אוכל צלחת אורז+ 2 חתיכות פילה אמנון או חזה עוף.
אחרי 3 שעות אותו דבר.
אחרי 3 שעות שוב אותו הדבר.
לפני אימון ובזמן האימון מתדלק אם מספר תוספים, אני לא יפרט אני פשוט יעלה תמונה אתה תבין לבד 😉
סוף אימון 2 מנות חלבון איזולט.
אחרי שעה/שעה וחצי שוב אוכל ארוחה כמו ה-3 קודמות אורז ופילה אמנון או חזה עוף.
לפני השינה 3 ביצים מבושלות + מנה וחצי קזאין. ובדרך כלל מוסיף גם 2 פרוסות לחם אם 2 פרוסות גבינה.
במהלך היום מכניס עוד כ-4-6 מלפפון ירוק. ולפעמים גם חתיף חלבון שבה לי.עד סוף היום גומר כ-8 ליטר מיים. בדרך כלל גם מנשנש אגוזים שקדים שטויות מהסוג הזה 😃)
בגדול זה התפריט הקבוע שאני נצמד עליו רוב הזמן בתקופת המאסה משתדל לשמור לא תמיד יוצא כי בכל זאת אנחנו אנשים עובדים ויש לנו גם חיים מעבר לזה.
זה התמונה של התוספים הכל מופיע , לא נפרט במילים.
צפה בקובץ המצורף 22608

אלכס תודה רבה על הפירוט של התזונה!
אין עלייך תותח אמיתי !

וואו, נראה נהדר. בהחלט עצום. ועוד כחובבן..עוד קצת ידיים ויהיו פרופורציות מעולות.
אפשר לשאול כמה זמן מתאמן "ברצינות"?
שיהיה בהצלחה בהמשך.
נ.ב,

הלוואי והיה לי כזה סטוק של תוספים..😃

• פותח/ת השרשור
וואו, נראה נהדר. בהחלט עצום. ועוד כחובבן..עוד קצת ידיים ויהיו פרופורציות מעולות.
אפשר לשאול כמה זמן מתאמן "ברצינות"?
שיהיה בהצלחה בהמשך.
נ.ב,

בוא נגיד שבשנתיים האחרונות אני קורע את התחת. יותר ממה שהיה לפני. 😉
ותודה!

וואו אתה ענקק אתה על אסטרואידים?

הם היו על אסטרואידים

armageddon.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית