הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות אחרונה: אבקת חלבון דיימטיז/סאן? מבחינת טעם

• פותח/ת השרשור
אם אני אוכל את הדברים שאכלת אני יעבור בהרבה את הכמות שומן שאני אמורה לאכול ביום חח 3 ביצים זה יותר מדי..אוכלת מהכל אבל ממש קצת, קשה לי לאכול הרבה וגם אין לי כלכך זמן להתעסק בזה כל היום, אז זה חוסך לי הרבה זמן וכאב ראש

אם אני אוכל את הדברים שאכלת אני יעבור בהרבה את הכמות שומן שאני אמורה לאכול ביום חח 3 ביצים זה יותר מדי..אוכלת מהכל אבל ממש קצת, קשה לי לאכול הרבה וגם אין לי כלכך זמן להתעסק בזה כל היום, אז זה חוסך לי הרבה זמן וכאב ראש
אין רע בשומנים במיוחד בחיטוב שצריך לשחק עם הפחמימה

הי ספיר..
ככה לידע כללי שתדעי חברות התוספים היום עובדות מאוד מאוד קשה כדי ליצר את החלבון הטוב והאיכותי ביותר וישנה תחרות מטורפת בין חברה לחברה.. כל חברה מנסה להוכיח שלה יש את האבקה הטובה ביותר, מכך יוצא שבעצם רוב האבקות המוצעות לשוק מאוד איכותיות ונעות בין 22 ל 30 גרם למנה.. המלצתי אלייך היא לבחור את האבקה הזולה מבין השתיים זוהי כמובן ה san מה גם שיש לך אותה פה באתר במחיר מצבע שתהני ממנו.. בהצלחה לך..

אני היחיד פה שחושב שכדי להשקיע בחלבון מחברה טובה ואמינה? אני לא בא להכפיש אף חברה אבל כולנו מכירים את ישראל ואת כל הקומבינות שרצות פה. וגם ככה כל הבשר והעוף שיש כאן לא סגור על עצמו מבחינת איכות אז לפחות הסקופ או שניים שאנחנו לוקחים ביום יהיה איכותי ללא עוררין אפילו אם זה לשלם קצת יותר.אני לא בא לתקוף אף אחד רק לתת דעה.

אני היחיד פה שחושב שכדי להשקיע בחלבון מחברה טובה ואמינה? אני לא בא להכפיש אף חברה אבל כולנו מכירים את ישראל ואת כל הקומבינות שרצות פה. וגם ככה כל הבשר והעוף שיש כאן לא סגור על עצמו מבחינת איכות אז לפחות הסקופ או שניים שאנחנו לוקחים ביום יהיה איכותי ללא עוררין אפילו אם זה לשלם קצת יותר.אני לא בא לתקוף אף אחד רק לתת דעה.
חלבון זה חלבון אל תקנה מכפר ערבי אבל לא חייב דימטייז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית