הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פאלמה דה מיורקה - מגלוף? המלצות?

• פותח/ת השרשור Baraky
  • פורסם בתאריך

Baraky

משתמש פעיל
543
260
נק' מוניטין:
589
543
260
חברים דבר ראשון שיהיה שבוע רגוע לכולם!

אני ועוד חבר בני 26 אגב, מתכננים שבוע במיורקה.
למיטב הבנתי זה אי שהוא אח קטן של איביזה.
מקריאה באינטרנט הדעה הרווחת היא להתמתקם בחוף 'מגלוף'.
עד כאן הידע שלי.
התיכנון הוא תחילת אוגוסט.

מישהו היה/ מכיר/ שמע?
יכול לתת המלצות?

תודה רבה.

נכון שראית את הכתבה במאקו ?

• פותח/ת השרשור
הסיפור התחיל בהודעה בסגנון של
"תכין את עצמך, נוסעים למיורקה" + קישור למאקו.......... או וואלה,
לא המקרה עם הבחורה.

גם אני ראיתי את הכתבה.
ממליץ בחום לא לנסוע איפה ש"פופולרי" מבחינת ישראלים, במיוחד שאתה בן 26 (כמוני). תתקשר לסוכנות ותשאל איפה היעד הכי חם לצעירים מסיבות וכו' - ומשם תתרחק.

לא שמעתי על אנשים שנסעו לשם - שזה טוב.

השאלה היא למה לא איביזה? למה ללכת למשהו חיקוי?

המון ישראלים טסים למאליה בכרתים, משמע רצוי להמנע.

יצא לי להיות בכמה מקומות בסטייל הזה-
איה נאפה - אומנם ישראלידה (לא יודע אם עדיין) אבל אי מושלם מבחינת חיי ים, מסיבות, תיירות. מועדונים ברמה מאוד גבוהה.

בורגס - גרסא מעט פחות טובה של נאפה, קהל מאוד צעיר (16-18 לרוב) מזג אוויר הפכפך מאוד (באוגוסט חצי טיול היה גשום) וחוף לא משהו (צריך לשלם על כסאות ושיט).

איוס - חברים שלי היו פעמיים, וחבר אחד חזר לשם לברמן (ואומר שיחזור שוב קיץ הבא) - אמור להיות להיט בעיקר דאנס ברים קטנים וחיי לילה שנמשכים עד 8 בבוקר.

לא יודע איך אתה מבחינת תקציב וזמן אבל לעשות סיבוב בכל איי יוון נשמע כמו תכנון טוב (ולהשאר הרבה איפה שבא לך).

• פותח/ת השרשור
מיורקה ולא איביזה משיקולי תקציב..
הישראלים הצעירים מתרכזים יותר באיי יוון ובולגריה, ממה ששמעתי דווקא אין הרבה ישראלים במיורקה,
יש שם בעיקר בריטים.
בסה"כ אני רוצה להיות במרכז הברים והמועדונים.

לא יוצא לי לשמוע הרבה המלצות - שזה טוב.
ההמלצות שאני כן שומע ממש טובות...

גם אני ראיתי את הכתבה.
ממליץ בחום לא לנסוע איפה ש"פופולרי" מבחינת ישראלים, במיוחד שאתה בן 26 (כמוני). תתקשר לסוכנות ותשאל איפה היעד הכי חם לצעירים מסיבות וכו' - ומשם תתרחק.

לא שמעתי על אנשים שנסעו לשם - שזה טוב.

השאלה היא למה לא איביזה? למה ללכת למשהו חיקוי?

המון ישראלים טסים למאליה בכרתים, משמע רצוי להמנע.

יצא לי להיות בכמה מקומות בסטייל הזה-
איה נאפה - אומנם ישראלידה (לא יודע אם עדיין) אבל אי מושלם מבחינת חיי ים, מסיבות, תיירות. מועדונים ברמה מאוד גבוהה.

בורגס - גרסא מעט פחות טובה של נאפה, קהל מאוד צעיר (16-18 לרוב) מזג אוויר הפכפך מאוד (באוגוסט חצי טיול היה גשום) וחוף לא משהו (צריך לשלם על כסאות ושיט).

איוס - חברים שלי היו פעמיים, וחבר אחד חזר לשם לברמן (ואומר שיחזור שוב קיץ הבא) - אמור להיות להיט בעיקר דאנס ברים קטנים וחיי לילה שנמשכים עד 8 בבוקר.

לא יודע איך אתה מבחינת תקציב וזמן אבל לעשות סיבוב בכל איי יוון נשמע כמו תכנון טוב (ולהשאר הרבה איפה שבא לך).

שכחת לספר לה שאני ואתה, הכרנו בתאילנד.

כל הבלאגן נמצא במגלוף שזה האי של המסיבות אז אתה צריך להיות שמה
מיורקה זה יעד יקר שלא מאפשר להרבה ישראלים להגיע שזה עוד יתרון אין ערסים אין רושם רע על הישראלים
הרבה מסיבות דיגיים כמו סטיב איוקי סקרילקס הארדוול ועוד הרבה ברמה גבוהה
יש את הB.C.M מועדון מטורף בין היותר טובים בעולם חובה ללכת לשמה
אין צורך לקחת שמה טרקטורונים או מוניות למה הכל במרחק הליכה שזה עוד יתרון
ממליץ לך לנסוע לשמה תהנה מכל רגע

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!
באמת עוד מישהו המליץ לי על אופניים ולא כלי ממונע.

מה שלא יהיה אל תשכור בחו"ל טרקטורון או קטנוע זה אחד הדברים הכי מפגרים שתיירים (לא רק ישראלים) עושים.

אנשים חושבים שקטנוע או טרקטורון זה לא רכב, נוסעים שיכורים, רוב האנשים נוסעים פעם ראשונה בחייהם על קטנוע באותה חופשה. ראיתי באמת עשרות אם לא מאות פציעות של אנשים שהתהפכו עם קטנועים וטרקטורונים, לא כולם אדיוטים אגב.

אנשים חושבים שקטנוע או טרקטורון זה לא רכב, נוסעים שיכורים, רוב האנשים נוסעים פעם ראשונה בחייהם על קטנוע באותה חופשה. ראיתי באמת עשרות אם לא מאות פציעות של אנשים שהתהפכו עם קטנועים וטרקטורונים, לא כולם אדיוטים אגב.
בנוסף, המשכירים בד"כ מנסים לדפוק אותך עם 'שריטות' שלא היו וכד'. למרות שהתופעה הזאת מאפיינת יותר השכרה של אופנועי ים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית