הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגשת מתיחה בחזה בזמן דדליפט

yanivpriav

משתמש מתחיל
32
16
נק' מוניטין:
616
32
16
שלום לכולם ,ישלי בעיה קטנה שהחלטתי לפנות אליכם כאן לעזרה ,אני עושה דדליפט קלאסי עם אחיזה משולבת ,בזמן שהחזרות כבר נהיות יותר קשות לקראת סוף החמישייה אני מרגיש מתיחה מאוד חזקה בצד השמאלי של החזה ,באיזור של הגיד דבר שמונע ממני לעשות כל דבר שקשור לחזה במהלך האימון הנוכחי ,כאילו החזה מתאמץ ממש חזק אבל רק בצד אחד משום מה , מה לא טוב ומה אפשר לעשות עם זה ?

הינה סרטון של הדדליפט

תודה רבה ! @SmokingSnake

@PowerLifting

@

נראה שאתה מושך כשהכתף מעט מעבר למוט, מה שגורם לתנועת פשיטה קטנה מאוד שמאמצת את החלק של החזה. תנסה לקרב ולכווץ את השכמות שלך בתחילה ולאורך כל התנועה, היא תקרב לך את הכתף למנח יותר מקביל למוט, ותמנע את המאמץ של החזה.

• פותח/ת השרשור
@
נראה שאתה מושך כשהכתף מעט מעבר למוט, מה שגורם לתנועת פשיטה קטנה מאוד שמאמצת את החלק של החזה. תנסה לקרב ולכווץ את השכמות שלך בתחילה ולאורך כל התנועה, היא תקרב לך את הכתף למנח יותר מקביל למוט, ותמנע את המאמץ של החזה.
אוקיי,
אבל לפי מה שהבנתי הכתף אמורה להיות טיפה אחרי המוט לא ? @Beast and cheat
@StarDust
@moo

בכל דדליפט כבד המוט לא יעזוב את הריצפה בלי שהכתפיים לפניו. לעיון: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726

אוקיי,
אבל לפי מה שהבנתי הכתף אמורה להיות טיפה אחרי המוט לא ?
כן.
נסה להצר את רוחב העמידה והאחיזה. תפוס את המוט ממש צמוד לרגליים (מחוץ להן כמובן). עדכן אחרי 2-3 אימוני דדליפט ככה, עם צילום.

בכל דדליפט כבד המוט לא יעזוב את הריצפה בלי שהכתפיים לפניו. לעיון: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726

כן.
נסה להצר את רוחב העמידה והאחיזה. תפוס את המוט ממש צמוד לרגליים (מחוץ להן כמובן). עדכן אחרי 2-3 אימוני דדליפט ככה, עם צילום.
נכון, וגם אני מושך ככה, אבל זה יכול לעזור לו עם הלחץ על החזה

סביר
החזה עובד חזק אין מה לעשות
הסט אפ שלך לא אידיאלי אל תקפץ. תתרכז בנק התחתונה סובב אגן לפנים ותרים חזה ואז תמשוך
הגב שלך בסדר

נכון, וגם אני מושך ככה, אבל זה יכול לעזור לו עם הלחץ על החזה
העניין הוא שהוא לא יכול למשוך עם כתפיים מעל המוט.

בנוסף, זה:
תנסה לקרב ולכווץ את השכמות שלך בתחילה ולאורך כל התנועה, היא תקרב לך את הכתף למנח יותר מקביל למוט, ותמנע את המאמץ של החזה.
רעיון לא טוב שיכול להביא לפציעה. לעיון: http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=8731&p=54551#post54551

• פותח/ת השרשור
סביר
החזה עובד חזק אין מה לעשות
הסט אפ שלך לא אידיאלי אל תקפץ. תתרכז בנק התחתונה סובב אגן לפנים ותרים חזה ואז תמשוך
הגב שלך בסדר
מזאת אומרת לא לקפץ מה בדיוק לא אידיאלי ?

• פותח/ת השרשור
כמה הדדליפט היה בסרטון ?

מוזר מאוד הבעיה שלך .. זה קורה לך גם באחיזות צרות יותר ?
150 , היום עשיתי 155 כ RM5 חדש שלי ,וזה שוב קרה לי ..(לצערי לא היה מי שיצלם אז אין סרטון ,)
אני לא יודע אם זה קשור לזה אבל לפני שנה הייתה לי פציעה בחלק הזה של החזה שהחלימה לחלוטין ,יש קשר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית