הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שדפקתי את החילוף חומרים שלי בחיטוב הזה ?

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
עשיתי חיטוב קיצוני וחד פחממתי במיוחד .
אורך החיטוב היה 3 וחצי חודשים שירדתי בו 15 קילו .- בתקופה של הסוף [חודש ככה ] הייתי בדל פחמימה ממש 20-30 גרם פחמימה רק מי ירקות .
ספרתי רק ערכים אבל אני מעריך שהתפריט היה באזור ה1700 קלוריות .

כל שבועיים הוספתי ארוחה ששוה כ250 קלוריות [ ארוחה פחממתית ].
ועכשיו אחרי חישוב של ערכים וקלוריות אני רואה שאני עוד כרגע על 400-450 פחמימה וקלוריות 3000-3200 ועדין יורד במשקל ....

דפקתי תחילוף חומרים .?

אני 178 משקל 70.5 ....אחוז שומן 8-9

• פותח/ת השרשור
תעשה שבועיים ניטראלי
תשובה קצת מפגרת אחשלי בגלל שכתבי שכל שבועיים העליתי 250 קלוריות ...
לפי RMR ההוצאה הקלורית + עבודה היא 2200 .... ונגיד אימון ענערף 300 קלוריות ... כבר הייתי שם שבועיים ..ועדין ירדתי במשקל .
לכן הוספתי עוד אוכל ועדין יורד ...

תשובה קצת מפגרת אחשלי בגלל שכתבי שכל שבועיים העליתי 250 קלוריות ...
לפי RMR ההוצאה הקלורית + עבודה היא 2200 .... ונגיד אימון ענערף 300 קלוריות ... כבר הייתי שם שבועיים ..ועדין ירדתי במשקל .
לכן הוספתי עוד אוכל ועדין יורד ...
אתה צריך להישאר שבועיים על לפחות 150 גרם פחמימה ולא להעלות פחמימה כל שבועיים.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להישאר שבועיים על לפחות 150 גרם פחמימה ולא להעלות פחמימה כל שבועיים.
אתה כנראה לא דובר עברית או משהו .
אחכה למישהו אחר שיענה ... עבר כבר כמה שבועות אחרי החיטוב ... איזה 5-6 שבועות ... הייתי כבר "בניטרלי שאתה אומר " 150 פחמימה .

אתה כנראה לא דובר עברית או משהו .
אחכה למישהו אחר שיענה ... עבר כבר כמה שבועות אחרי החיטוב ... איזה 5-6 שבועות ... הייתי כבר "בניטרלי שאתה אומר " 150 פחמימה .
רק עכשיו הבנתי שהיית על ניטראלי (אתה בטוח שאכלת 3000 קלוריות ו400 גרם פחמימה?)

אני לא יודע אחי מה זה אומר ...
פשוט נראלי שאני אמור לעלות כבר במשקל לא ?
בכל מקרה מה אתה חושב אחי ?
אם אתה טוען שאתה לא עולה במשקל ואוכל מלא אז יש 2 אפשרויות
1: עלית על פטנט מטורף ושינת את התחום כי בזמן חיטוב העלת את החילוף חומרים
2: אתה חושב שאתה אוכל הרבה כי התרגלת לא לאכול כלום בחיטוב ואתה מעריך לא נכון

• פותח/ת השרשור
אם אתה טוען שאתה לא עולה במשקל ואוכל מלא אז יש 2 אפשרויות
1: עלית על פטנט מטורף ושינת את התחום כי בזמן חיטוב העלת את החילוף חומרים
2: אתה חושב שאתה אוכל הרבה כי התרגלת לא לאכול כלום בחיטוב ואתה מעריך לא נכון
אני לא טוען שאני אוכל מלא ... אני יכול לאכול פי 2 מי מה שאני אוכל .
אני לא חושב שאני אוכל מלא .
אני מנסה להעלות הדרגתי פשוט ... וב3200 קלוריות אמור כבר לעלות לא ?
לא עליתי על שופ פטנט אחי ... שואל שאלה ... יכול להיות שנידפק או לא מה קרה לענות ולא להתחכם אחי

אני לא טוען שאני אוכל מלא ... אני יכול לאכול פי 2 מי מה שאני אוכל .
אני לא חושב שאני אוכל מלא .
אני מנסה להעלות הדרגתי פשוט ... וב3200 קלוריות אמור כבר לעלות לא ?
לא עליתי על שופ פטנט אחי ... שואל שאלה ... יכול להיות שנידפק או לא מה קרה לענות ולא להתחכם אחי
אתה כניראה חושב שאתה אוכל 3200 קלוריות
תגביר צריכה קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתה כניראה חושב שאתה אוכל 3200 קלוריות
תגביר צריכה קלוריות
אחי אני בטוח שעאני אוכל 3200 אני לא מתאמן מי אתמול ויודע לחשב תפריט .
800 גרם אוז בסמטי אחרי בישול .
400 גרם חזה עוף לפני בישול .
6 ביצים קשות 1 צהוב .
2 קופסאות טונה במים אחי .
סלט אם הטונות .
15 גרם אגוזי מלך + 2 כפות שמן זית .
2 סקופ חלבון של נוטרישן
2 פרווסות לחם מלא .
מה עם העמסות במהלך החיטוב? העמסת?
חיובי פעם ב5 יום

אחי אני בטוח שעאני אוכל 3200 אני לא מתאמן מי אתמול ויודע לחשב תפריט .
800 גרם אוז בסמטי אחרי בישול .
400 גרם חזה עוף לפני בישול .
6 ביצים קשות 1 צהוב .
2 קופסאות טונה במים אחי .
סלט אם הטונות .
15 גרם אגוזי מלך + 2 כפות שמן זית .
2 סקופ חלבון של נוטרישן
2 פרווסות לחם מלא .
חיובי פעם ב5 יום
נראה בסדר

אוקיי נבדוק תעניין
קודם כל, למה למדוד אורז אחרי בישול? אחרי בישול האורז סופח המון נוזלים ולעולם לא תדע את הערכים במדויק. מודדים רק לפני בישול כי ככה תדע את הערכיים, לא משנה כמה מים תוסיף.
ממבט ראשוני אתה מגיע גג לאזור ה2100 קלוריות, הכל בסדר. תבדוק ערכיים במדויק פעם הבאה. אין שום סיבה שתמשיך לרדת במשקל עם 3200 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, למה למדוד אורז אחרי בישול? אחרי בישול האורז סופח המון נוזלים ולעולם לא תדע את הערכים במדויק. מודדים רק לפני בישול כי ככה תדע את הערכיים, לא משנה כמה מים תוסיף.
ממבט ראשוני אתה מגיע גג לאזור ה2100 קלוריות, הכל בסדר. תבדוק ערכיים במדויק פעם הבאה. אין שום סיבה שתמשיך לרדת במשקל עם 3200 קלוריות.
אני משתמש בזה לחישוב האורז שלי -שם כתוב אחרי בישול .
לפני המים - אורז לפני בישול זה בדרכלל איזה 320 קלוריות ל100 גרם ו70 פחמימה .... בערך כולם כמעט ככה באזור הזה .
אחרי הבישול - הוא גודל פי 3 פשוט והופך ל300 גרם ששוה לערכים שציינתי למעלה . מה ההבדל בכמות המים ?
ואיך לחשב עכשיו אתה אומר ?< http://www.foodsdictionary.co.il/Products/156/אורז בסמטי לפה או לשם הבדל גדול לא נראלי שיכול להיות אולי 10 פחמימה לפה או לשם אחי לא ?

לפני המים - אורז לפני בישול זה בדרכלל איזה 320 קלוריות ל100 גרם ו70 פחמימה .... בערך כולם כמעט ככה באזור הזה .
אחרי הבישול - הוא גודל פי 3 פשוט והופך ל300 גרם ששוה לערכים שציינתי למעלה . מה ההבדל בכמות המים ?
ואיך לחשב עכשיו אתה אומר ?< http://www.foodsdictionary.co.il/Products/156/אורז בסמטי
תמיד תמדוד אורז לפני בישול

ואיך לחשב עכשיו אתה אומר ?< http://www.foodsdictionary.co.il/Products/156/אורז בסמטי לפה או לשם הבדל גדול לא נראלי שיכול להיות אולי 10 פחמימה לפה או לשם אחי לא ?
זאת בדיוק הבעיה שלך, אתה לא יודע למדוד במדויק מהסיבה הפשוטה שהאורז גדל בשל הוספת הנוזלים ולא ניתן לדעת במדויק את הערכים אחרי בישול.
אתה צריך למדוד לפני בישול. אם למשל תכין 200 גרם לפני בישול ותוסיף X/Y כמות מים, עדיין יהיה לך את אותן ערכיים, פשוט בכמות גדולה יותר בהתאם לכמות מים שהוספת(ככל שתוסיף יותר מים = האורז ישקול יותר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית