הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דדליפט ממזרונים

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
יכול להיות שהמכון הקוקסינלי שלי יחליט לאפשר לי לעשות דדליפט אך ורק ממזרונים כי הרעש מאיים, מרעיד ומפחיד את שאר המתאמנים. (כן בטח).
עד כמה זה נורא למשוך ממזרונים?

רק אם אתה לא עומד על המזרונים. לא טוב למשוך ממשטח רך, ויש מזרונים יוגה דקים סבבה ויש אשכרה מזרן כמו בצבא.

מכיוון שהמשקל מתנתק בהדרגה יכול להיות שזה יקל משמעותית, בנוסף יש השלכה מסויימת להגבהה. אם זה באמת משמעותי אני לא יודע, אבל אלו הבעיות שאני רואה.
בכל מקרה מזרון אחד לא ממש יחסוך ברעש, ככה שזה הגיוני שהם ירצו שניים ( מה שניסו לעשות אצלי).

• פותח/ת השרשור
מכיוון שהמשקל מתנתק בהדרגה יכול להיות שזה יקל משמעותית, בנוסף יש השלכה מסויימת להגבהה. אם זה באמת משמעותי אני לא יודע, אבל אלו הבעיות שאני רואה.
בכל מקרה מזרון אחד לא ממש יחסוך ברעש, ככה שזה הגיוני שהם ירצו שניים ( מה שניסו לעשות אצלי).
חשבתי בדיוק על מה שאמרת. אבל לפי מה שאמרו זה לא משנה ממש. והם רוצים אחד.

כמה רעש אתם כבר עושים כשאתם מורידים את המוט ? (לא מדבר על לזרוק)

זה לא נורא לעשות את מזרונים אבל כל פעם שתוריד את המוט הוא יקפוץ למעלה (כמו בסרטוני WL אחרי שהם זורקים את הCJ שלהם)
אז תהיה צריך כל פעם לייצב אותו ואז להרים שוב

זה לא נורא לעשות את מזרונים אבל כל פעם שתוריד את המוט הוא יקפוץ למעלה (כמו בסרטוני WL אחרי שהם זורקים את הCJ שלהם)
אז תהיה צריך כל פעם לייצב אותו ואז להרים שוב
אם הוא לא עושה T&G זה לא משנה שום דבר

אם הוא לא עושה T&G זה לא משנה שום דבר

צודק אבל זה עדין מציק שאתה מוריד את המוט והוא קופץ לך איזה דקה שלמה כל פעם עד הברך
עשיתי פעמיים על מזרונים כדי לא להרעיש אבל אז החלטתי שאין לי כוח לשטות הזו ואם הם סובלים מהרעש
שישימו אוזניות

• פותח/ת השרשור
צודק אבל זה עדין מציק שאתה מוריד את המוט והוא קופץ לך איזה דקה שלמה כל פעם עד הברך
עשיתי פעמיים על מזרונים כדי לא להרעיש אבל אז החלטתי שאין לי כוח לשטות הזו ואם הם סובלים מהרעש
שישימו אוזניות
גם אני הייתי בגישה הזו. אבל הם לא מתים עליי ורוצים להפטר ממני.

גם אני הייתי בגישה הזו. אבל הם לא מתים עליי ורוצים להפטר ממני.

אז יש לך 2 אפשריות

1. למצוא חדכ אחר שמאפשר דדליפט רועש, אני לא מבטיח לך שתמצא אחד כי הבעיה זה לא המכון
הבעיה זה האנשים שמתאמנים אז אתה לא יכול לדעת על איזה אנשים תיפול מכון האחר שתמצא
2. לסבול טיפה ולהישאר איפה שאתה מתאמן עכשיו ולעשות ממזרונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית