הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר של אל גאוצ'ו

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
יש המבורגריה שאני אוכל בה באופן קבוע, וההמבורגר שלהם הוא של אל גאוצ'ו. על האריזה של ההמבורגר כתוב שהוא 100% בקר וללא תוספת מים, אך בערכים התזונתיים שלו כתוב שיש 14 גרם חלבון ל-100 גרם. כידוע לכולכם בבקר יש 20-25 גרם חלבון ל-100 גרם. איך זה יתכן?

כי זה עשוי מ100% בקר, לא שכל הקציצה עשויה מ100% בקר. יש תבלינים, שומן וכול' שתופסים נפח בקציצה.

גם שומן וגם תבלינים וכו'.

שאלה יותר מעניינת - למה אתה אוכל בהמבורגריה שקונה את ההמבורגרים שלה באריזות?

יצא לי לאכול כמה פעמים את ההמבורגר הזה בבית, די טעים אבל לא משהו שהייתי אוכל בחוץ.

• פותח/ת השרשור
גם שומן וגם תבלינים וכו'.

שאלה יותר מעניינת - למה אתה אוכל בהמבורגריה שקונה את ההמבורגרים שלה באריזות?

יצא לי לאכול כמה פעמים את ההמבורגר הזה בבית, די טעים אבל לא משהו שהייתי אוכל בחוץ.
זה של חבר, זה זול יחסית, וזה טעים בטירוף יותר מכל המבורגר שאכלתי בחיי.

יש להם המבורגרים טובים..אני אוהב את הבשר הקפוא שלהם(כל הצ'וריסוס למינהם). קצת יקר אבל טעים רצח.

כמה עולה לך? אני קונה אצלנו ביהוד המבורגר שנעשה במקום, 400 גרם + אורז ועוד תוספת ב40 ש"ח 😃

לא יודע אם מה שאתה רואה כאן זהה למה שאני הולך להגיד, אבל אולי אני צודק
אם תסתכל לדוגמא על קבב קפוא \ המבורגר שיש בסופרים, אתה תראה שרשום 75% בשר ואז יש שם כל מיני תוספים...
תבלינים, מונוסודיום גלוטומט, שומן ורשימה ארוכה של תוספות, מה שבאמת מביא לערכים של איזה 18 גרם חלבון ל-100 גרם לפי האריזה

לא יודע אם מה שאתה רואה כאן זהה למה שאני הולך להגיד, אבל אולי אני צודק
אם תסתכל לדוגמא על קבב קפוא \ המבורגר שיש בסופרים, אתה תראה שרשום 75% בשר ואז יש שם כל מיני תוספים...
תבלינים, מונוסודיום גלוטומט, שומן ורשימה ארוכה של תוספות, מה שבאמת מביא לערכים של איזה 18 גרם חלבון ל-100 גרם לפי האריזה
אתה צודק אבל בחבילות של אל גאוצ'ו זה נטו בשר, אולי מלח ותבלינים גג.

שמע ההמבורגר שלהם סבבה אבל אני אוכל עכשיו "סתם" בשר טחון (טרי, טחון מולי) וזה לא פחות טוב. לא מצאתי שום דבר מיוחד בהמבורגרים שלהם. דווקא הקבבונים והצ'וריסוס ממש טעימים.

לדעתי עדיף לתפוס לייט נייט במוזס / אגאדיר - אומנם טיפטיפה יותר יקר אבל אין מה להשוות.

אתה צודק אבל בחבילות של אל גאוצ'ו זה נטו בשר, אולי מלח ותבלינים גג.

שמע ההמבורגר שלהם סבבה אבל אני אוכל עכשיו "סתם" בשר טחון (טרי, טחון מולי) וזה לא פחות טוב. לא מצאתי שום דבר מיוחד בהמבורגרים שלהם. דווקא הקבבונים והצ'וריסוס ממש טעימים.

לדעתי עדיף לתפוס לייט נייט במוזס / אגאדיר - אומנם טיפטיפה יותר יקר אבל אין מה להשוות.

#אנשיםשלאמביניםבהמבורגרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית