עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נהייתה יל התקף דסלקציה לק.מה הקשר? אני מושך יחף/נעליים....סה"כ לא בעייה בקטע הזה.
😃נהייתה יל התקף דסלקציה לק.
לא משנה עם איזה סט אפ תיהיה שם, המוטות שמחזיקים את מוט המשקולות נבנו לא טוב, ומאוד בעייתי להוציא משם את המוט...הגיוני שנוח, אמור להיות יותר נוח.
בקשר לספה, נשמע שהסט אפ שלך לא טוב לפי מה שאני מבין. תעלה סרטון.
חיובי.לא משנה עם איזה סט אפ תיהיה שם, המוטות שמחזיקים את מוט המשקולות נבנה לא טוב, ו מאוד בעייתי להוציא משם את המוט...
ָָָָ
אני לא מבין..הוא שואל אם זה הגיוני שנוח לו לעשות סקוואט עם נעליים שמיועדות לעשיית סקוואטים ? 🫤הגיוני שנוח לך
הרבה ליפטרים עושים סקוואט LB עם נעליים להרמת משקולות לדוגמא: דן גרין
זה בדיוק מה שהוא שואלאני לא מבין..הוא שואל אם זה הגיוני שנוח לו לעשות סקוואט עם נעליים שמיועדות לעשיית סקוואטים ? 🫤
כן, אבל להרבה אנשים יהיה נוח לעשות איתן סקוואט, גם LB.פאוורליפט זה נעליים לWEIGHTLIFTING לא?
סבבה תודה, תגיב באשכול של החגורה שלך....שלחתי לך שם משהו.כן, אבל להרבה אנשים יהיה נוח לעשות איתן סקוואט, גם LB.
לא בדיוק, הרבה יותר מתאימה לPL מאשר WLפאוורליפט זה נעליים לWEIGHTLIFTING לא?
מה כאילו לא הבנתי אני מטומטם ? לא הבנתי הוא שואל אם לעשות סקוואט עם נעליים שמיועדות לכך,אם זה נורמלי שנוח לו ?זה בדיוק מה שהוא שואל
כןמה כאילו לא הבנתי אני מטומטם ? לא הבנתי הוא שואל אם לעשות סקוואט עם נעליים שמיועדות לכך,אם זה נורמלי שנוח לו ?
אתה מטומטם בלי קשר..סתם 😛מה כאילו לא הבנתי אני מטומטם ? לא הבנתי הוא שואל אם לעשות סקוואט עם נעליים שמיועדות לכך,אם זה נורמלי שנוח לו ?
אני מבולבל 😭