עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בואו נשלח אותו על החמאס
לא יודע אם יותר טוב,אבל בטוח שיותר חזקאין לי ספק בכלל שהוא יהיה ראש ממשלה יותר טוב מביבי.
לא סגור לגבי הקישורים שלו כרוה"מ, אבל אני איתך. לפחות ניפתר משרה..אין לי ספק בכלל שהוא יהיה ראש ממשלה יותר טוב מביבי.
לא מוריד מההישג אבל 700 פאונד זה 317.5 קילולא מבין חלק מהמגיבים פה שמדברים על שומן וכו'
תפנימו שספורטאי תחרותי משלם על תוצאות בבריאות, כי מה לעשות הוא עושה מה שרוב האנשים לא מסוגלים ולא יצליחו לעשות אי פעם.
עם כל הכבוד להתעוררות היפה בארץ והילדים שמתחרים שכל הכבוד להם, זה סרטון של ילד בן 15 ששופף 330 קילו(משהו שמעט ישראלים עושים בחליפות בארץ) לא 200.
כל הקשקשת של "אז מה הוא סתם שמן" לא רלוונטית בכלל למי שמבין שהילד הזה שפף ברצועות את הRM5 של דן גרין
אני יכול לספור לך על יד אחת את כל הישראלים שעושים סקוואט 300+ בארץ ישראללא מוריד מההישג אבל 700 פאונד זה 317.5 קילו
קשה..כן ואני עוקב אחריו בלוג, יש הרבה כבוד. ועדיין, הוא ברמה אחרת.
תפסיק לדבר שטויות.
אל תשאל אותי מה חשבתי בזמן הזה אין לי מושג איך זה יצא לי מהפה לא הייתי מרוכז. לא שכשאני מרוכז אני חכם או משהו כן ?וואי שקט.
בן 15 700 פאונד סקוואט RAWלא מוריד מההישג אבל 700 פאונד זה 317.5 קילו
חח איזה מפחיד יאללה
לא מוריד מההישג אבל 700 פאונד זה 317.5 קילו
חודש פברואר השנה: 725 פאונד
חברה, נתן 625 פאונד ל5 -> 283.49523
חברה, נתן 625 פאונד ל5 -> 283.49523
לא ניראלי, הוא מתאמן אצל מאמן של STARTING STRENGTHזה דייב טייט מאחוריו? גם הקול נשמע דומה.
הוא ממש דומה לולא ניראלי, הוא מתאמן אצל מאמן של STARTING STRENGTH