הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סרטון בן 15 700 פאונד סקוואט RAW

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
לא מבין חלק מהמגיבים פה שמדברים על שומן וכו'
תפנימו שספורטאי תחרותי משלם על תוצאות בבריאות, כי מה לעשות הוא עושה מה שרוב האנשים לא מסוגלים ולא יצליחו לעשות אי פעם.

עם כל הכבוד להתעוררות היפה בארץ והילדים שמתחרים שכל הכבוד להם, זה סרטון של ילד בן 15 ששופף 330 קילו(משהו שמעט ישראלים עושים בחליפות בארץ) לא 200.
כל הקשקשת של "אז מה הוא סתם שמן" לא רלוונטית בכלל למי שמבין שהילד הזה שפף ברצועות את הRM5 של דן גרין

• פותח/ת השרשור
לא מבין חלק מהמגיבים פה שמדברים על שומן וכו'
תפנימו שספורטאי תחרותי משלם על תוצאות בבריאות, כי מה לעשות הוא עושה מה שרוב האנשים לא מסוגלים ולא יצליחו לעשות אי פעם.

עם כל הכבוד להתעוררות היפה בארץ והילדים שמתחרים שכל הכבוד להם, זה סרטון של ילד בן 15 ששופף 330 קילו(משהו שמעט ישראלים עושים בחליפות בארץ) לא 200.
כל הקשקשת של "אז מה הוא סתם שמן" לא רלוונטית בכלל למי שמבין שהילד הזה שפף ברצועות את הRM5 של דן גרין
לא מוריד מההישג אבל 700 פאונד זה 317.5 קילו

חח איזה מפחיד יאללה

מדהים. אם היו לוקחים אותו לקו של הקולטס היינו משפרים את הקו המזדיין הזה סוף סוף..

בכל מקרה-מדהים. אני לא מבין איפה בכלל הדיון פה. הבן אדם מרים 330 בסקוואט בגיל 15, על מה יש פה לדון?!

לגבי למה אני לא עולה לSHW-

הסיבה העיקרית - אני אין לי סיכוי בSHW. אנשים חושבים שעולים במשקל והמשקלים פשוט טסים בלי לעשות כלום... ברור שיש יתרון למי ששוקל יותר אבל להיות לדוגמא עד 110 שמן, מול עד 110 חטובים יחסית - אין לך סיכוי (כנראה).

כמו שאמרתי 1001 פעם, הקטגוריות עד 110~ בארצות בהן הPL מפותח - מלאות בליפטרים חטובים. לא כי הם רוצים ראאאאאאאאאאאאאטיו אחי, כי פשוט הם לא חזקים מספיק לקטגוריה מעל.

אני תמיד נותן את אוסטרליה בתור דוגמא (כי אני מכיר שם את הרמה) ונותן את עצמי בתור אחד שמתנדנד בין עד 82.5 לעד 90:
עד 82.5 רוב הקטגוריה תיתן 600-650, מקום ראשון 700+
עד 90 רוב הקטגוריה תיתן 700, מקום ראשון 750-800.
עכשיו אני ביום טוב מקווה לתת 600+, עכשיו תעשו את החשבון לבד איפה שווה לי להתחרות.

הסיבה לבחירת קטגוריה, כמו בכל ספורט היא יתרון תחרותי נקודה. לא כי אני יפה יותר או כי אני בריא יותר (זה גם שיקול, אבל שולי).

אגב החבר'ה שאני מתעדכן איתם מאוסטרליה יושבים כמעט כל השנה על פחות מ10% שומן, סתם בתור פרופורציה.

single ply=ציוד

הוא שפך 700 בלי רצועות, לשפוף 725 עם רצועות נשמע הפרש ריאלי בלי חליפה.

עריכה- אכן זה סינגל פליי לפי הכיתוב, אבל לא הכי גבוה שלו שפף גם 735(מה שאומר שהוא לא יודע להשתמש בציוד עדיין, זה עוד יגיע)

נערך לאחרונה:
חברה, נתן 625 פאונד ל5 -> 283.49523

שכחת את הסוגרים על המוט - 1# לכל אחד, אז, בעצם, יש לו שם 627#.
תעשה חישוב חדש. הפעם מספיקות לי רק 3 ספרות אחרי הנקודה העשרונית... 😉

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית