הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד איזה שלב למרוח את המאסה?

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
מאיזה אחוז שומן העליה בשריר קטנה יחסית לעליה בשומן?

18...
למרות שבמדריכים פה באתר ממליצים לסיים מסה ב-15 אבל אני לא מסכים כי אפשר לעלות טוב במסה מ-15 ל-18, החסרון הוא שהחיטוב יהיה יותר ארוך ומייגע אבל הייתרון שכמעט ולא תאבד שריר בירידה מ-18 ל-15

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה אם חיטוב כי אני יורד מאוד מהר, חיטוב אחרון הייתי במינוס 400 קלוריות וירדתי תוך 20 יום 7 קילו.
אני בערך 13 עכשיו, אבל לדעתי כשאני יהיה ב15 אני לא אגיע לרמה הרצויה לפני חיטוב, בגלל זה שאלתי.

אין לי בעיה אם חיטוב כי אני יורד מאוד מהר, חיטוב אחרון הייתי במינוס 400 קלוריות וירדתי תוך 20 יום 7 קילו.
אני בערך 13 עכשיו, אבל לדעתי כשאני יהיה ב15 אני לא אגיע לרמה הרצויה לפני חיטוב, בגלל זה שאלתי.

7 קילו זה 7000*7=49,000 קלוריות.
20 * 400 = 8,000

המממ....🤫

לא אבל מאזן השריר עם חומרים כמעט תמיד יהיה בבנייה יחסית למאזן אגירת השומן עקב תהליכים מואצים כאלה ואחרים בניגוד למתאמן טבעי.
העיקרון הוא למה לא להמליץ לעבור את ה20% חוץ מזה שמסת השריר מעבר לכך כבר לא איכותית בגלל צריכה קלורית יחסית גבוה שמעלה יותר בשומן מאשר בשריר אלא זהו החיטוב הארוך והמייגע שמגיע לאחר % שומן שכזה שבקלות ניתן לאבדת מסת שריר בחיטוב שכזה (שימשך לפחות 3-4 חודשים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית