הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות עם התזונה

• פותח/ת השרשור EZ7
  • פורסם בתאריך

EZ7

משתמש מתחיל
71
14
נק' מוניטין:
7
71
14
אני פשוט לא מצליח להעלות במשקל בזמן האחרון
אתמול בבוקר נשקלתי, יצא 59.6
אכלתי 2600 קלוריות (או לפחות ככה היה כתוב באתר שהשתמשתי בו לחשב)
הנייטרלי שלי 1900+300 קלוריות שנשרפו באימון ועוד 400 שזה המאזן החיובי שאני רוצה להיות בו (אני עדיין בהתחלה של הSS)
היום ב12:30 איך שקמתי נשקלתי אחרי השירותים 58.9!

אני יודע שאם ירדתי במשקל אז לא אכלתי במאזן חיובי אבל עד כדי כך? איך הגעתי למצב של גרעון שבתכלס שבדקתי במחשבון תזונה כמה אכלתי יצא לי בערך 2600 קלוריות?!

וזה ככה בכל התקופה האחרונה, אני כבר שבוע וחצי-שבועיים תקוע על בין 58.5 ל60 קילו וכל פעם שאני בטוח שאני אוכל מספיק אני מגלה שירדתי במשקל (די בטוח שרק נוזלים) אבל בכל זאת זה גם דופק לי תהקדמות כי עכשיו שסוףסוף יש לי טכנקיה נורמלית אני רוצה לרוץ במשקלים של הSS ואני לא יכול, התזונה שלי פוגעת לי בהתקדמות
פשוט מיואש

עוד שאלה- בזמן האחרון קשה לי להגיע לערכי החלבון שאני צריך, שוקל לקנות אבקת חלבון. מישהו יכול להמליץ לי על החברה הכי טובה לקנות ממנה? והאתר הכי זול? (אם בכלל מותר לכתוב פה שמות של אתרים)

דבר ראשון תתחיל ליקרוא פה פרוטקולים של עליה במסה, איך בונים תפריט וכו .
דבר שני תתחיל לאכול דברים טובים תכאל אוכל טעים והרבה תכניס פיצות , לך דפוק שאולי הכל בסדר ים קלוריות תכאל טוב .
דבר שלישי תבין , זה לא בא ביומים אף אחד לא התחיל להתאמן ואחרי חודש הסתכל במראה ופיתאום ראה שהוא אוליסס , זה לוקח זמן והרבה מאוד, תתחיל ליקרוא להבין איך למה כמה וזה ייעל את העבודה שלך ויזרזר את כל התהליכים כרגע זה הדבר שהייתי הכי ממליץ לך להשקיע בו להתחיל ליקרוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית