הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוצאות מפתיעות לבדיקת דם אחרי הסייקל

• פותח/ת השרשור magniv
  • פורסם בתאריך

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
מי שלא יודע עשיתי סייקל טסט אנטט 250 כל שלושה ימים עם פרווירון למשך חודשיים.
לא השתמשתי בכוריגון. 12 ימים אחרי הזריקה האחרונה התחרתי PCT: טמוקסיפן וכלומיד, 10 ימים של 2 כדורים מכל אחד ועוד 10 ימים של כדור אחד מכל אחד מהחומרים.
לפני הסייקל בבדיקת דם יצא לי טסט' טוטאל 10.5 (יחידות: nmol/l) שזה בגבול התחתון, ופרולקטין 432 (mlU/I) שזה מעל הגבול העליון.
בבדיקת דם שעשיתי ב14.7 יצא לי טסט טוטאל 25.1 ופרולקטין 188! (הזריקה האחרונה היתה ב2.6 והPCT הסתיים ב4.7)
איך זה הגיוני? מה בעצם קרה לי בגוף? הכלומיד הביא את ייצור הטסט הטבעי למקסימום שלו?
התוצאה טובה ואני מרוצה ממנה, שואל מסקרנות ורצון להבין את כל עניין ההורמונים יותר לעומק.

כלומר לקחת חצי כדור בכל ארוחה? וכלומיד אין צורך לפצל?
לא לקחת חצי כדור. אם אתה על 40mg טמוקסיפן, תפצל. עם כלומיד הפיצול הוא פחות משמעותי, למרות שתמיד עדיף.

סיימתי אותו לפני 3 שבועות
כפי שהסברתי, החשק המיני לרוב מפגר ולעיתים אף במספר חודשים אחרי המדדים ההורמונליים. מעבר לכך קיים אלמנט פסיכולוגי משמעותי.
בדיקת הדם שתיארת אינה מספקת תמונה מלאה, למעשה הצגת חלקים ממנה. הייתי חוזר על הבדיקה ולו בכדי לבדוק האם רמות הפרולקטין עדיין על הצד הגבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית