עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עושה את התרגילים כןלפני שאני אענה לך יש לי מספר שאלות:
1) אתה עושה את התרגילים הבאים? :
סקואט ,בנצ , דדליפט, פרס מעל הראש , מתח עם משקל
2) אם כן , כמה משקל?
3) אחרי שענית על 2 אלו , אשמח לראות את התוכנית אימונים שלך.
הכתף האחורית עובדת קצת בבנץ, ודי חזק בפרס ובמתח.
פרס עובד על כל 3 הראשים של הכתף.
יש לך גם חתירה,מתח,בנץ ופרס צבאי,אין לך מה לדאוג לכתף האחורית
זה לא כל כך משנה, העיקר שיהיה בסוף האימון (בסוף האימון גב או בסוף האימון כתפיים)שלום,
האם תרגיל לכתף האחורית בתכנית AB לשים ביום של הכתפיים או ביום של הגב?
כי אני יודע שבכל תרגילי הגב הכתף האחורית עובדת, ודווקא ביום של הכתפיים התרגילי כתפיים שלי זה מיליטרי פרס וחתירה אנכית והבנתי ששם הכתף האחורית לא ממש פועלת...
תודה.
אם אתה אוהב את הקצב שלך והתוצאות שלך אז תמשיך ככה, אני רק משוכנע שאתה יכול להתקדם בערך פי 5 מאיך שאתה מתקדם עכשיו עם תכנית שונה זה הכלאוקיי תודה לכולם
ולGUYDBG - אני לא מבין למה אתה מתכוון- וחוץ מזה מה זה "סקוואט של ילדה"? אני חצי שנה מתאמן בחדר כושר, ורק לאחרונה הוספתי סקוואט ודדליפט לכן הבנץ' אצלי גבוה ביחסית לסקוואט... בכל מקרה מה זה "סקוואט של ילדה" מה זה ההתנשאות הזאת? כל אחד והקצב התקדמות שלו במשקלי העבודה...
אז מה בעצם אתה ממליץ לו אם המטרה היא היפוטרפיהאם אתה אוהב את הקצב שלך והתוצאות שלך אז תמשיך ככה, אני רק משוכנע שאתה יכול להתקדם בערך פי 5 מאיך שאתה מתקדם עכשיו עם תכנית שונה זה הכל
בקיצור אתה מציע לי להיות בSS אבל כוח זה לא המטרה אצליעל לשנות את כל איפה שרשום 3x8 אל 3x5 חוץ מהדדליפט שהוא 5x1
וכל איפה שלא רשום סקוואט בנץ דדליפט מיליטרי ומתח לשנות לכלום.
ולהתחיל לאכול 500 קלוריות מעל התחזוקה
אה סבבה, כי SS לא תעלה אותך במסה בכלל , והתכנית שלך ממש מתאימה לרמה שלךבקיצור אתה מציע לי להיות בSS אבל כוח זה לא המטרה אצלי
המשקלי עבודה שלך נמוכים מידי בשביל להתעסק בשרירים כמו כתף אחורית , תדאג להגיע למשקלים רצינים יותר ואז נדבר על שרירים קטנים.עושה את התרגילים כן
סקוואט- 45 ל8X3
דדליפט- 80- ל6X3
בנץ' פרס 70 ל8X3- לא תמיד מצליח את הסט השלישי לסגור 8 חזרות אלא 6 חזרות בדרך כלל הסט השלישי
מיליטרי פרס- 30 ל8X3
התכנית אימונים שלי כיום היא כזאת:
A- חזה כתפיים יד אחורית
בנץ' 8X3
בנץ' דאמבלים שיפוע עליון 6X3
פרפר בדאמבלים 10X3
מיליטרי פרס 8X3
הרחקה לצדדים 15X3
בנץ' צר 10X3
B- רגליים גב יד קדמית
סקוואט 8X3
דדליפט 6X3