הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר האם זה שורף שריר ?

digital

משתמש מתחיל
51
2
נק' מוניטין:
11
51
2
שלום , אני מתחיל את הייעוץ האישי פה באתר בעוד חודש בגלל תקופת תחרויות שלא אוכל להתאמן בה במכון כמעט . עד אז אני רוצה לחטב קצת ורציתי לדעת האם הטניס נחשב לאירובי ששורף שריר ? והאם אני אוכל בכלל להוריד אחוזי שומן מבלי לפגוע כמעט במסת שריר כאשר אני מתאמן לפחות שלוש - ארבע שעות ביום בטניס ואוכל גם הרבה פחמימות שהן לא מורכבות כמו לחם שחור בעיקר קצת פירות וחטיפי אנרגיה ? אשמח לתשובה ואם זה בלתי אפשרי אז מה לעשות בתקופה הזאת להישאר על נייטרלי פשוט ?

כדי לאבד מסת שריר מאירובי צריך לעשות המון אירובי + תזונה גרועה.
אם אתה לא ספורטאי סיבולת (אופניים,ריצות ארוכות וכו") אין לך מה לדאוג, פשוט תאכל הרבה יותר פחמימות.
כנראה שכן תאבד קצת מסת שריר אם לא תתאמן במכון בתקופה זו,מה אתה כן יכול לעשות?
שלב אימון/2 במכון כדי לשמר את המשקלים הקיימים.

אגב לחם שחור זה כן פמימה מורכבת.

• פותח/ת השרשור
כדי לאבד מסת שריר מאירובי צריך לעשות המון אירובי + תזונה גרועה.
אם אתה לא ספורטאי סיבולת (אופניים,ריצות ארוכות וכו") אין לך מה לדאוג, פשוט תאכל הרבה יותר פחמימות.
כנראה שכן תאבד קצת מסת שריר אם לא תתאמן במכון בתקופה זו,מה אתה כן יכול לעשות?
שלב אימון/2 במכון כדי לשמר את המשקלים הקיימים.
אגב לחם שחור זה כן פמימה מורכבת.
אני עושה TRX גומייה ותרגילים עם משקל גוף 2-3 בשבוע בזמן הזה כי אין לי אפשרות לעשות מנוי למכון בזמן הזה מסיבות אישיות . אז מה אתה ממליץ לי להישאר במאזן קלורי שלילי ?

אני לא יודע מה התוכנית שלך/מה המשקלי עבודה שלך, ומה בדיוק אתה צריך לשמר.
אם מה שאתה עושה בTRX מספק התנגדות מספיקה כדי לשמור על המסת שריר שלך - תמשיך עם זה.
אני אישית לא הייתי נשאר במאזן שלילי.
גם ככה אתה לא מתכוון להתאמן במכון ובשילוב עם 4 שעות אירובי ביום לא נשמע לי טוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה התוכנית שלך/מה המשקלי עבודה שלך, ומה בדיוק אתה צריך לשמר.
אם מה שאתה עושה בTRX מספק התנגדות מספיקה כדי לשמור על המסת שריר שלך - תמשיך עם זה.
אני אישית לא הייתי נשאר במאזן שלילי.
גם ככה אתה לא מתכוון להתאמן במכון ובשילוב עם 4 שעות אירובי ביום לא נשמע לי טוב.
אני עושה את זה ממש מהריצפה ויש התנגדות סבירה . בכל מקרה תודה על העזרה אני נראה לי אדחה את החיטוב לחודש הבא כאשר אהיה גם במכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית