הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להשאר על טסט לכל החיים.

מצב
השרשור נעול

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
לא רוצה לעשות סייקלים. רוצה להשאר תמיד. מה אני צריך לדעת? עם איזה מינון להתחיל? צריך לקחת עוד דברים בנוסף?
חוסמי אסטרוגן או משהו?

כי ככה בא לי. זה נראלי יותר נוח מסייקלים. קיצר מה הקטע
אפשר עזרה? איזה סיבה כבר צריך אגב?

מהי המטרה?

האם אתה חושב שתגדל אם תיהיה במינוני TRT לכל החיים?

האם יש לך בעיות בפוריות? בחשק המיני?

נראה לי שהוא רוצה להישאר עם רמות של סייקל לכל החיים

• פותח/ת השרשור
מהי המטרה?

האם אתה חושב שתגדל אם תיהיה במינוני TRT לכל החיים?

האם יש לך בעיות בפוריות? בחשק המיני?
מה זה מינוני סייקל? אם אני יקח 250-500mg כל שבוע אני לא יראה גיינז מתמשכים?
וכן אני מרגיש נשי קצת.

אני רוצה לעשות קרוזינג במינון קצת "מעל הממוצע" בלי בלאסטים זה אפשרי? בשביל גיינז?

נערך לאחרונה:
ניסית טסט שאתה אומר את זה?
ומה יהיה בגיל 35 שתהיה לך משפחה?תמשיך להזריק לתחת פעמיים בשבוע?

אחרי כ8-12 שבועות בסייקל הגוף עוצר את הגדילה
למרות שנשמע שאפילו סייקל אחד חא ביצעת לפני שאתה הופך את הגוף שלך לתלותי בטסט לכל החיים המטרה של b&c זה לתת לגוף להירגע ולהתאושש מהמינונים של הסייקל, ולאחר מכן פשוט מעלים שוב מינונים.
אם מדברים על טסט בלבד אז משהו בסגנון:
500mg test e ew 1-12
125mg test e ew 13-19
500mg test e ew 20-32
וחוזר על עצמו.

• פותח/ת השרשור
אחרי כ8-12 שבועות בסייקל הגוף עוצר את הגדילה
למרות שנשמע שאפילו סייקל אחד חא ביצעת לפני שאתה הופך את הגוף שלך לתלותי בטסט לכל החיים המטרה של b&c זה לתת לגוף להירגע ולהתאושש מהמינונים של הסייקל, ולאחר מכן פשוט מעלים שוב מינונים.
אם מדברים על טסט בלבד אז משהו בסגנון:
500mg test e ew 1-12
125mg test e ew 13-19
500mg test e ew 20-32
וחוזר על עצמו.
אפשר לעשות משהו כמו מינון יותר נמוך ולא לשנות אותו? נגיד 250mg test e ew ככה לכל החיים?
או שההשפעה תרד לאט לאט עד שזה לא ישפיע בכלל?

וסתם שאלה. בהנחה שמישהו לא מייצר טסט בכלל. מה המינון המקובל לתת לו כדי להחזיר את רמות הטסט לנורמה בלבד?

אפשר לעשות משהו כמו מינון יותר נמוך ולא לשנות אותו? נגיד 250mg test e ew ככה לכל החיים?
או שההשפעה תרד לאט לאט עד שזה לא ישפיע בכלל?

וסתם שאלה. בהנחה שמישהו לא מייצר טסט בכלל. מה המינון המקובל לתת לו כדי להחזיר את רמות הטסט לנורמה בלבד?

מינוני TRT כ-250 מ״ג טסט אננטט בשבוע.

זה כדי לייצב את הטסט לנורמה? אז למה הבחור למעלה רשם בקרוזינג לעשות 125? זה לא יוריד את רמות הטסט לרצפה?

למה אנחנו טוחנים מים? אין שום הגיון בדבריך. אין באמת סיבה ממשית לעשות זאת. אז לשם מה אנחנו הולכים הלוך ושוב עם שאלות ותשובות שיובילו אותנו לאין כניסה?

• פותח/ת השרשור
למה אנחנו טוחנים מים? אין שום הגיון בדבריך. אין באמת סיבה ממשית לעשות זאת. אז לשם מה אנחנו הולכים הלוך ושוב עם שאלות ותשובות שיובילו אותנו לאין כניסה?
אני מצטער אני פשוט לא כל כך מבין. אני לא רוצה לעשות בלאסט מטורף ואז pct ולאבד מלא גיינז. אני רוצה לקחת מינון מסויים באופן קבוע שאני יראה איתו גיינז מתמשכים לכל החיים ללא ירידה. זה לא אפשרי?

אני גם לא רוצה להיות עם מלא טסט בזמן הסייקל ואז להוריד אותו פתאום ולהרגיש חרא אני רוצה להיות במצב "יציב" תמיד עם אותם כמויות.
זאת הכוונה שלי. אני לא יודע אם יש בזה כל כך היגיון.

לא אפשרי. ואיזו סיבה יש לך לעשות את זה?
אם אתה ניכנס לחומרים תיכנס כמו שצריך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית