הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקשר בין הרופאים של ימינו ולחץ דם

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
הולך לרופאת משפחה, לתת כיף ולחדש אישור לחד"כ. שולפת את הערכה לבדיקת לחץ דם...
אני: "יכול להיות שיהיה לי לחץ דם מעט גבוה" (מזהיר מראש, מאחר ואני בדיוק אחרי סייקל של קלן)
רופאה: "אתה לוקח תוספי חלבון?"
אני: "מה הקשר? ומה ההבדל בדיוק בין אבקת חלבון לטונה?"
רופאה: "אתה לא יודע מה שמים באבקה. אולי יש בפנים סטרואידים."
אני: FACEPALM.

הלחץ דם, אגב היה בסדר גמור בבדיקה עצמה. שיצאתי משם לעומת זאת... 🤦‍♂️

חחחחחחחחחח כמה שאתה צודק .. אם אני אגיד לך מה הרופא משפחה שלי שהוא בכיר אמר לי אתה לא תאמין

מה נסגר איתם? כאילו זה מה שמלמדים אותם בבית ספר לרפואת משפחה?? החברה הקודמת שלי לא ממש אהבה שאני לוקח אבקות חלבון, מולטיויטמין ואומגה 3, אז היא שאלה את הרופא משפחה שלה (היא ממש החזיקה ממנו כי הוא פתר לאבא שלה כמה בעיות בריאות שרופאים אחרים לא ידעו מה לעשות) והוא אמר שמולטיויטמין יכול אפילו לגרום למוות, אומגה מהכדורים בכלל לא נספג בגוף, ואבקות חלבון יעזרו לי לפתח מסת שריר אבל כשאני אפסיק זה יהפוך לשומן 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️. הבעיה מבחינתי לא היה הרופא אלא החברה שלקחה מאוד ברצינות מה שהוא אמר

הרופאה שלי אמרה שהרוב מזריקים את האבקת חלבון וסתם לשתות את זה לא יעשה משהו רציני וזה ביזבוז של כסף....

הרופאה שלי אמרה שהרוב מזריקים את האבקת חלבון וסתם לשתות את זה לא יעשה משהו רציני וזה ביזבוז של כסף....
זה מצחיק עד שאיזה מישהו שלא מבין כלום ישמע את זה ממנה ויחליט לנסות149eg:

חחחחח יש לי חבר שאמא שלו רופאה
והיא אמרה לו שאבקות חלבון מכווצות את הביצים ואחרי שמפסיקים כל השריר הופך לנוזלי

נראה לי שהכי עצוב זה שאני רואה את מה שאנשים פה אומרים שרופאים אמרו, ואני אשכרה מאמין לזה ולא תוהה עם זה סתם חרטא.

איי יאייי.. גם אם תשאלו רופא על סטרואידים (שזו תרופה) סביר להניח שלא ידע מי יודע מה...🤦‍♂️

וואו.. ידעתי שרופאים אומרים דברים מטומטמים על דברים שהם לא בקיעים בהם (כי הם חושבים שהתואר שהם עשו נותן להם זכות לדבר גם על דברים שהם לא למדו), אבל מה שאני קורא פה, זה בזיון טוטאלי... מזה צריך להיות !?!? זה רק בארץ ככה?

זה נכון. בעבר היום מקרים ששמו טורינבול באבקות BCAA/חלבון/נערף למיניהם... המקרה האחרון הוא אמפתמינים בקרייז..

• פותח/ת השרשור
זה נכון. בעבר היום מקרים ששמו טורינבול באבקות BCAA/חלבון/נערף למיניהם... המקרה האחרון הוא אמפתמינים בקרייז..

בגלל זה קונים דיימטייז. לא שיש לי בעיה עם סמים בחינם...

הרופאה אמרה שחלבוני סויה יגרמו ללב שלי לגדול ואני אהיה חולה.
היא אמרה שאומגה 3 גורם לבעיות פוריות וצריך לקחת אותו חודשים ואז חודש הפסקה.

העיקר יצא לי טסט' נמוך בבדיקת דם אמא שלי מאשימה את האומגה3

ביקשתי בדיקות דם שמה לי טסט', הבנתי שזה לא מה שמשנה ומה שמשנה זה IGF1 וTEST FREE
טוב בבדיקות האחרונות זה לא מופיע לי, פעם הבאה אני אבקש במפורש, מעניין לדעת (גם אני לוקח אומגה 3, אולי אצטרך להפסיק:79nb:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית