הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית החיטוב שלי

HeartAttack

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
3
2
0
שלום שמי לי ,
המטרה שלי היא לחטב את הגוף.
משקל-59 גובה-1.69 גיל-14
אני עושה בעיקר תכניות של fitnessblender לפלג גוף תחתון,לגב ולכתפיים.
ואני עושה גם קיקבוקס (גם מהערוץ הזה) ופעילויות אירובי למיניהן.
התכנית שלי היא יום קיקבוקס או תכנית אירובי אחרת במשך של 40 דק, ויום תכנית באורך של ארבעים דקות פלג גוף תחתון (סקוואט,לאנצ'ים,דדליפט וכו') ועוד תכנית של עשרים דקות לגב ולכתפיים,ימי שני וחמישי מנוחה.

רציתי לדעת אם יש מה להוסיף/לתקן..תודה מראש:s29:

נערך לאחרונה:
מה עם שאר השרירים ?

• פותח/ת השרשור
-בכל אימון אני עובדת גם 10 דק בטן.

רציתי לדעת אם יש מה להוסיף/לתקן
היחס בין המשקל לגובה שלך הוא כזה שאין לך ממש מה לחטב.
אני מניחה שהכוונה שלך היא לעבוד יותר על מיצוק הגוף והצרת היקפים מסויימת
אין לי מושג לגבי הערוץ/התכנית הזו אבל קחי בחשבון שאם את עובדת ללא משקולות, ואת מבצעת את השיעורים האלה כבר זמן מה, היעילות שלהם הולכת ופוחתת.
כעקרון עדיף היה לך לבחור תכנית אימונים שעובדת על כל הגוף בצורה מאוזנת יותר ולהוסיף עבודה עם משקולות.

אני הייתי ממליץ לך בחום להבין שברוב המקרים תוכנית האימונים זאת לא הבעיה, אלה התזונה על אחת כמה וכמה שאת ילדה אין לך יותר מידי מה להשקיע באימון לטעמי 3 פעמים בשבוע ארובי (לא משנה איזה עדיפות לעצימות בנונית-נמוכה), 3 אימוני כוח FBW ושם זה נגמר תני את הדגש בתזונה שלך ותלמדי איך בונים תפריט מזה + קלורי ומה קורה שם , ומה זה גירעון ומה קורה שם , ונטרלי שתאמת במקרה שלך על פי הנתונים מאוד יכול לעזור לך , בקיצור הייתי ממליץ לך בחום להתחיל לעבור פה קצת על מאמרים לקבל קצת ידע איך הדברים זזים

Back
למעלה תחתית