הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי תכנית אימונים ותזונה

אבישג

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי אני בת 22,מעוניינת לחטב קצת ולהוריד בערך עוד 2 קילו, עד עכשיו לא שילבתי ספורט בכלל..יש לי כמה שאלות לגבי התזונה ותכנית אימונים
1. לגבי התזונה- בגלל שאני בחיטוב אז כמובן שאני על תפריט דל פחמימה, השאלה שלי לגבי הציט פעם בשבוע. אני חייבת את זה אחרת אני באמת לא יכולה לעמוד בתפריט הזה במשך כל השבוע, הבעיה שאצלי זה בהגזמה ומדובר בעיקר בחטיפים ומתוקים. הרבה שוקולד...כמה זה בעייתי וכמה זה יכול לפגוע בתוצאות?
2.תכנית אימונים- אמנם ירדתי במשקל אבל אני מעוניינת במראה מחוטב מאוד(אם מה שאני רוצה אפשרי בכלל) ואם אני מבינה נכון אני חייבת לשלב אימוני כוח ואירובי- אשמח להמלצות לתכנית אימון, עסקתי בספורט הרבה שנים אז אפשר להמליץ על משהו בדרגת קושי גבוהה יותר מלמתחילים. אין לי בעיה עם משקלים. לגבי אירובי-האם חצי שעה במכשיר הסקי במשך 3 פעמים בשבוע מספיק?אני פשוט שונאת אירובי.
תודה רבה לעוזרים!

היי אבישג ברוכה הבאה לפורום

בואי נתחיל בפרטים היבשים שלך גיל גובה ומשקל ומשם נשתדל להדריך אותך.

בנוסף - על איזה סוג של פעילות ספורטיבית אנחנו מדברים ? חדר כושר ? עבודה בבית ?

• פותח/ת השרשור
גיל-22 גובה-170 משקל-59
כעיקרון אני מתכננת להירשם עכשיו לחדר כושר, אשמח גם קצת לתרגילים לעבודה מהבית אבל העיקר הוא בחדר כושר

אין צורך תרגילים לבית אם את מתכוונת להירשם למכון כושר, חלק מהבניה של הגוף זה האפשרות שאת נותנת לו לנוח ולהתאושש מאימון לאימון.

@מרטין היית מציעה בשלב שלה לחטב או ללכת לתקופת מסה ?

בגלל שאני בחיטוב אז כמובן שאני על תפריט דל פחמימה
אין כאן שום כמובן. זה לא חובה ולפעמים רק הופך את התהליך לקשה יותר עבורך.

הבעיה שאצלי זה בהגזמה ומדובר בעיקר בחטיפים ומתוקים. הרבה שוקולד
ברור שזה יכול להרוס. אם הגרעון הקלורי שלך קטן סוף שבוע כזה יכול לקזז את כל הירידה. הצ'יט - לפחות בכל הנוגע לחיטוב של נשים - הוא לא בלתי מוגבל. בהקשר הזה הזה חצי שעה או שעה על האליפטי יכולים ליצור את ההבדל. בהחלט הייתי ממליצה לך להעלות את כמות האירובי לפחות 45 דק 3 פעמים בשבוע.

אני מעוניינת במראה מחוטב מאוד(
את כנראה מכוונת למסת שריר מאוד גבוהה שלא בטוח שיש לך כרגע. לא תוכלי להעלות מסת שריר בחיטוב אבל את יכולה למצוא תכנית אימונים, ללמוד אותה ולהתחיל לתרגל. במשקלי עבודה התחלתיים לא תהיה לך שום בעיה לעשות זאת במקביל לחיטוב. תוריד את ה2 ק"ג שמפריעים לך ואז תעברי לתפריט נייטרלי או עם פלוס קטן ותתמקדי בעבודת כוח.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!יש לך איזו תכנית אמונים להמליץ לי עלייה?אני פשוט לא כ"כ מבינה בזה

https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

אם את יכולה להתחייב לשלושה ימים לא עוקבים בשבוע לכי על FBW אם לא זה ממש לא משנה. בשלב הזה שאת נמצאת בו אם תקפידי על מספר דגשים כל תכנית תקדם אותך ולכן עדיף שתבחרי תכנית שיהיה לך הכי נוח להתמיד בה.
ממליצה לך לנצל את משקלי העבודה ההתחלתיים ולתרגל המון טכניקה, דגש נוסף יהיה להעלות בהתמדה משקלי עבודה.

Back
למעלה תחתית