הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסיפור הקטן שלי

maiblue48

משתמש מתחיל
4
7
נק' מוניטין:
75
4
7
אז קיבלתי הודעה במייל שמתגעגעים אלי באתר וזה נגע לליבי (אפילו שזה מחשב שלח לי את ההודעה). וחשבתי לעצמי שמאז שנרשמתי אליו עברתי קצת כברת דרך.
הפכתי מנערה שמתעניינת בספורט, לנערה שברחה לספורט ולחיטוב ונכלאה לתוך האובססיה הקשה שהוא יכול להוות, לתפריטים, לשעות של אירובי, לפחד מלהרים, פחד מלהרגיש חזקה.. וחלומות שאי פעם אעשה דד ליפט כמו שצריך.
גדלתי- בשנים וגם פיזית. למדתי על עצמי שאני לא נכנעת לא לחברה לא למגרעות של עצמי ולא למהמורות החיים שעברתי. למדתי מחדש מה זו באמת הרוח של הספורט- מקום חסר שיפוטיות. מקום של בריאות ושל שילוב אמיתי של הגוף והנפש. שאפשר לבוא הכי מבואסים אחרי יום לא משהו ולהרגיש הכי בהיי שעושים הנפה יפה, להתמסר לחברה ולרוח של החוזק.
הכרתי אנשים סביבי במכון. הלכנו לאכול יחד בצ'יטים, התחלתי להכיר את עצמי ולגוון בענפי ספורט. לא להיות מקובעת. להרשות לעצמי.
עליתי במשקל. וכן אני כבר לא 11% שומן. אני אישה. מכבדת מאד את מי שעובדת בתחום הפיטנס ויודעת שכזו לא אוכל להיות לעולם. וזה בסדר. ויודעים מה? ניצחתי באתגר הכושר של הולמס פלייס כי אני בשיא שלי באופן יחסי. מנטלית זה הכי חשוב.
רוצה לומר, לעצמי כל הכבוד. תפיחה על השכם. גם אם אני מרגישה שאני לא מספיק טובה, אולי מתוך הקבלה הזו אני אצמח.

קבצים מצורפים

• IMG_20170821_165642.jpg
    IMG_20170821_165642.jpg
    KB 42.7 · צפיות: 231
מאי את מהממת ואלופה גם מההיכרות הקטנה שלי איתך מחוץ לפורום 😁
גאה בך והמון בהצלחה בהמשך

אז קיבלתי הודעה במייל שמתגעגעים אלי באתר וזה נגע לליבי (אפילו שזה מחשב שלח לי את ההודעה). וחשבתי לעצמי שמאז שנרשמתי אליו עברתי קצת כברת דרך.
הפכתי מנערה שמתעניינת בספורט, לנערה שברחה לספורט ולחיטוב ונכלאה לתוך האובססיה הקשה שהוא יכול להוות, לתפריטים, לשעות של אירובי, לפחד מלהרים, פחד מלהרגיש חזקה.. וחלומות שאי פעם אעשה דד ליפט כמו שצריך.
גדלתי- בשנים וגם פיזית. למדתי על עצמי שאני לא נכנעת לא לחברה לא למגרעות של עצמי ולא למהמורות החיים שעברתי. למדתי מחדש מה זו באמת הרוח של הספורט- מקום חסר שיפוטיות. מקום של בריאות ושל שילוב אמיתי של הגוף והנפש. שאפשר לבוא הכי מבואסים אחרי יום לא משהו ולהרגיש הכי בהיי שעושים הנפה יפה, להתמסר לחברה ולרוח של החוזק.
הכרתי אנשים סביבי במכון. הלכנו לאכול יחד בצ'יטים, התחלתי להכיר את עצמי ולגוון בענפי ספורט. לא להיות מקובעת. להרשות לעצמי.
עליתי במשקל. וכן אני כבר לא 11% שומן. אני אישה. מכבדת מאד את מי שעובדת בתחום הפיטנס ויודעת שכזו לא אוכל להיות לעולם. וזה בסדר. ויודעים מה? ניצחתי באתגר הכושר של הולמס פלייס כי אני בשיא שלי באופן יחסי. מנטלית זה הכי חשוב.
רוצה לומר, לעצמי כל הכבוד. תפיחה על השכם. גם אם אני מרגישה שאני לא מספיק טובה, אולי מתוך הקבלה הזו אני אצמח.
כל הכבוד!

כל הכבוד, הלוואי והסיפור יעורר השראה בקרב עוד בנות.

המשיכי כך, ופרגני לפורום בקצת יותר פעילות ;)

• פותח/ת השרשור
מאי את מהממת ואלופה גם מההיכרות הקטנה שלי איתך מחוץ לפורום 😁
גאה בך והמון בהצלחה בהמשך
יססססס את השראה לכל דבר! חייבת לומר שבשבילי את היית מודל אמיתי. מצדיעה לך לאורך כל הדרך ואת מרגשת אותי בכל רגע
כל הכבוד, הלוואי והסיפור יעורר השראה הקרב עוד בנות.

המשיכי כך, ופרגני לפורום בקצת יותר פעילות ;)
תודה איזה כיף! אני אראה נוכחות ברגע שיפסיקו לחנוק אותי במבחנים

מאי כל הכבוד נהניתי מאוד לקרוא ותודה על השיתוף.
תמשיכי להפיץ את זה הלאה כי זה הסיפור שלך יעזור להמון בנות אחרות.
תמשיכי בדרכך ואנחנו מחכים לסרטונים שלך מאימונים!!
👏👏👏😵‍💫🥊😵‍💫🥊😵‍💫🥊

Back
למעלה תחתית