כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
אני לא כולא אף אחד. אם הם רוצים הם יכולים להגר משם.
לא אנושי זה מונח מאוד אמורפי, לא אנושי זה לדרוש משהו ולא לתת שום דבר בתמורה.

מסכים איתך בקשר לנושא של "לא אנושי".
וכן יש לנו אחריות ולא אני קבעתי את זה.

סליחה שאני לא קשור, אבל עם כל ההסכמים בשנות השבעים והשמונים אני לא מבין למה אנחנו עדיין הכובשים של עזה והם תחת אחריותנו . גם אז לא רצו אותם ? או שקרה משהו שאני לא מודע אליו(באמת אני לא בקיע בהיסטוריה) .

סליחה שאני לא קשור, אבל עם כל ההסכמים בשנות השבעים והשמונים אני לא מבין למה אנחנו עדיין הכובשים של עזה והם תחת אחריותנו . גם אז לא רצו אותם ? או שקרה משהו שאני לא מודע אליו(באמת אני לא בקיע בהיסטוריה) .

הנה:

http://he.wikipedia.org/wiki/הסכסוך_הישראלי-פלסטיני

http://mekomit.co.il/החשמל-והאוכל-שאנו-מספקים-לעזה-הם-בדיוק/

לך, ולטפשים האחרים בפוסט הזה.

אולי הבחורה הזו היא פרט המעיד על הכלל ?
53ce34b5a28cb.jpg
עוד משהו ש מרתיח את הדם !
למה הצבא לא חיסל ?! אז מה אם זה " אמבולנס " זה רכב טרור

אח"כ החיילים צריכים לסכן את חייהם כדי להרוג את המחבלים הללו פנים מול פנים ?!

אולי הבחורה הזו היא פרט המעיד על הכלל ?
53ce34b5a28cb.jpg
עוד משהו ש מרתיח את הדם !
למה הצבא לא חיסל ?! אז מה אם זה " אמבולנס " זה רכב טרור

אח"כ החיילים צריכים לסכן את חייהם כדי להרוג את המחבלים הללו פנים מול פנים ?!

למה הצבא לא חיסל? כי אם היורה היה מחסל, היו מביאים אותו להאג.

חיילים נכנסים לעזה כדי לפעול באופן כירורגי ולמנוע הריגת "חפים מפשע" ומשלמים בחייהם על זה.
איוולת בהתגלמותה.

כן בוא נסגור שטח קטן עם מיליון 1.8 אנשים וננתק להם את החשמל שבקושי יש להם.
עחי הם לא משלמים אז בוא נסגור להם,זה לא שכלאנו אוכלוסייה עצומה וענייה מאוד בשטח קטן ועלוב.תעשה גזר דין מוות ל1.8 מיליון אזרחים ותראה כמה מהם יבינו שאין להם מה להפסיד ויעשו הכל בשביל להשמיד את ישראל.ושלא נדבר על הביקורת הבין לאומית והפגיעה העקיפה בכלכלה של ישראל.
אהבתי את הקטע עם ה"עחי" מאוד מאוד בוגר.

יבינו שאין מה הפסיד ויעשו הכל בשביל להשמיד את ישראל? זה לא מה שהם עושים כאן כבר למעלה מ60 שנה? או שבמשך כל הזמן הזה הם בכלל שלחו לנו זרי פרחים.

ביקרות?
אומות אחרות מגרשות מאות, אפילו מיליוני אנשים, ואין בעיית פליטים. רוסיה עשתה זאת, פולין וצ'כוסלובקיה עשו זאת, טורקיה זרקה מיליון יוונים, ואלג'יר – מיליון צרפתים. אינדונזיה זרקה השד-יודע-כמה סינים – ואיש לא מדבר על פליטים. אבל במקרה של ישראל, הערבים העקורים נעשו לפליטים נצחיים.

הם לא מבקרים אותנו, הם שונאים אותנו.

תנאים לא אנושיים? אתה בטוח שאתה חי כאן? אנחנו מעבירים כל יום מוצרים ומזון לאוכלוסיה שיורה עלינו טילים. זה כבר לא אחריות לאוכלוסיה, זה תמיכה באוכלוסיה שיורה עליך טילים.

הפכת פה את תושבי עזה לאנשים מסכנים שרק מחפשים לחיות. תן לי לחדש לך משהו: הם קודם כל מקדשים את החיים שלהם בשביל שאנחנו לא נהיה פה. ורק אחר כך יתפנו לנסות לחיות.

וכן, כמו שרשמתי: הם בחרו בחאמס מתוך בחירה וידיעה ברורה. שישלמו.

מסכים איתך בקשר לנושא של "לא אנושי".
וכן יש לנו אחריות ולא אני קבעתי את זה.
קודם כל יש לנו אחריות לאזרחים שלנו, לחיילים שלנו, ולעם שלנו.

לתמוך ולחזק את החאמס זה מה שקורה כאן, כמו שמספקים להם "הפסקות אש הומניטריות"

נערך לאחרונה:
אגב לגביי ביקורת בינלאומית וכל השטויות האלה שראיתי פה-
אתם מטנפים פה הדיון, מבזים את האינטליגנציה שלכם וגרוע מכך..מבזבזים קלוריות לחינם על הקלדה של שטויות.
מי שלא מבין שכל ה'ביקורת בינלאומית' הליברלית הזאת היא אנטישמית-שיחזור למערה החשוכה ממנה הוא בא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית