הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
לפחות היו קוראים לי ביום ראשון, במקום לנוח בבית בסופשבוע אני מתייבש בתחנה המרכזית בבאר שבע ואכלתי חבילת ערגליות לארוחת צהריים.

לא היה אוריאוס, חיפשתי.
אני פותח קבוצה עכשיו. ליפטרים למען שלום. שהקהילה תדאג לאוריאו ללוחמים שבקהילה. לא יכול להיות מצב שליפטר יתקע בלי אוראו בשטח.

לפחות היו קוראים לי ביום ראשון, במקום לנוח בבית בסופשבוע אני מתייבש בתחנה המרכזית בבאר שבע ואכלתי חבילת ערגליות לארוחת צהריים.

לא היה אוריאוס, חיפשתי.
עדיין בתחנה המרכזית ?

אתה באמת שואל ?
לא הבנת שהחמאס רוצה אותך שחוט מרוט ? ו.. לא רק אותך, את כוולנו. גם סמולנים גם ימנים, וגם את מסעודה משדרות.
למה למוח היהודי קשה לעכל שאוייבים צריך להרוג לפני שהם יצליחו בזממם. וכן, זה כרוך באבידות,
וזה תפקיד הצבא להגן על האזרחים ולא חלילה ההיפך.

מה אתה מציע, יש לך חלופה טובה יותר ?

וכן, אני שירתתי בגבעתי, טרם קיבלתי צו 8.
אם כל הכבוד לא הפניתי את התגובה אליך או למישהו ספציפי , וגם בהתחלה רשמתי ״רוב״ . אני לא מכבד אנשים שמדברים ומדברים ושהם לא חוו בעצם ועדיין מרשים לעצמם לפתוח את הפה לגבי התפקיד של צהל ושאין ברירה אלא והמוות של החיילים יהיה ברור, בזמן שהם לא שירתו וגם שבמידה והם יעשו שירות זה יהיה משהו שלא יסכן את החיים שלהם.(בניגוד אליך , שאני חולק לך המון כבוד ולאנשים כמוך בכלל). וכנראה הם גם לא יהיו מוכנים להקריב למען המדינה, בזמן שהם מקריבים אנשים אחרים בלי בעיה(בלי קשר לשה שהם מודעים לזה עוד לפני שהם נכנסו לעניין), זה פשוט מרגיש צבוע ואותי זה מגעיל ההתנהגות הזאת, הקלות ראש שבה אנשים אומרים את זה כשאין להם מושג על מה הם מדברים(כמו שציינתי מקודם, אתה זה לא המקרה, ואני לא מתייחס לא שים כמוך)

לפני שמסיקים לגבי מסקנות, אני לא שמאלני, אני בעד הכניסה לעזה ויותר מזה למען האמת, אבל אני לא בעד הצד הישראלי הטיפוסי שמדבר הרבה ועושה קצת(שוב אני מדבר על הרוב ולא על כולם).

לא היה אוריאוס, חיפשתי.

בסדר, אותי הקפיצו בשבת ב-21:00 ובאתי ביום ראשון למחרת. וזה גם אחרי שזיינו לי ת'מוח עם טלפונים של צו 8 ללא הפסקהובנאדם שדפק לי בדלת ב-2 בלילה כדי להזכיר לי שיש לי צו 8.

גם אני אוכל כבר שבוע כאן את מה שאני לא מעיז לאכול בד"כ בבית. היום קיבלנו ארגזים של מלא דברים טובים. חבילות של 3 קופסאות אוריאו, עוגיות בקופסאות, עוגות של פאקינג מיקי שמו(קרמשניט גבינה, מי היה מאמין), שוקולד נוטלה חטיפים ועוד הרבה דברים טובים.בנוסף קיבלנו חבילות ופיצות וכל מיני ממלא אזרחים שהביאו וחבילות שקיבלנו מילדים עם מכתבים.

לצערי יצא לי לחוות מצבים של צבע אדום בסיטואציות הכי לא נעימות - במקלחת, בשירותים(מישו אמר meme של חיים הכט ? "מה אתם הייתם עושים?")

נערך לאחרונה:
בסדר, אותי הקפיצו בשבת ב-21:00 ובאתי ביום ראשון למחרת. וזה גם אחרי שזיינו לי ת'מוח עם טלפונים של צו 8 ללא הפסקהובנאדם שדפק לי בדלת ב-2 בלילה כדי להזכיר לי שיש לי צו 8.
זה היה לטובתך..סעיף של עריקות מילואים זה אוטומטית 4 שנים בכלא
לא שאמרתי שאתה עריק,פשוט תבין שהם בלחץ בגלל רגישות הנושא.

אם כל הכבוד לא הפניתי את התגובה אליך או למישהו ספציפי , וגם בהתחלה רשמתי ״רוב״ . אני לא מכבד אנשים שמדברים ומדברים ושהם לא חוו בעצם ועדיין מרשים לעצמם לפתוח את הפה לגבי התפקיד של צהל ושאין ברירה אלא והמוות של החיילים יהיה ברור, בזמן שהם לא שירתו וגם שבמידה והם יעשו שירות זה יהיה משהו שלא יסכן את החיים שלהם.(בניגוד אליך , שאני חולק לך המון כבוד ולאנשים כמוך בכלל). וכנראה הם גם לא יהיו מוכנים להקריב למען המדינה, בזמן שהם מקריבים אנשים אחרים בלי בעיה(בלי קשר לשה שהם מודעים לזה עוד לפני שהם נכנסו לעניין), זה פשוט מרגיש צבוע ואותי זה מגעיל ההתנהגות הזאת, הקלות ראש שבה אנשים אומרים את זה כשאין להם מושג על מה הם מדברים(כמו שציינתי מקודם, אתה זה לא המקרה, ואני לא מתייחס לא שים כמוך)

לפני שמסיקים לגבי מסקנות, אני לא שמאלני, אני בעד הכניסה לעזה ויותר מזה למען האמת, אבל אני לא בעד הצד הישראלי הטיפוסי שמדבר הרבה ועושה קצת(שוב אני מדבר על הרוב ולא על כולם).
אמנם לא הייתי חי"רניק אבל הייתי קרבי.
מה זה משנה את העובדה שאתה חייב להכנס קרקעית? יש לך דרך לפגוע ביכולת של הארגון טרור הזה להכניס מדינה שלמה למקלטים בלי להכנס קרקעית? תעשה את זה.
כל עוד אין לך, אתב מחויב בתור ממשלה במדינה ריבונית לעשות את זה והלוואי שהייתה דרך אחרת.

כמובן שיש לי הרבה ביקורת על ההתנהלות של הצבא בסיכון חיילי צה"ל לטובת המנעות מפגיעה באזרחים פלסטינים, אבל המצב הנוכחי בחממת חרא הזו ברצועה חייב להשתנות.

אמנם לא הייתי חי"רניק אבל הייתי קרבי.
מה זה משנה את העובדה שאתה חייב להכנס קרקעית? יש לך דרך לפגוע ביכולת של הארגון טרור הזה להכניס מדינה שלמה למקלטים בלי להכנס קרקעית? תעשה את זה.
כל עוד אין לך, אתב מחויב בתור ממשלה במדינה ריבונית לעשות את זה והלוואי שהייתה דרך אחרת.

כמובן שיש לי הרבה ביקורת על ההתנהלות של הצבא בסיכון חיילי צה"ל לטובת המנעות מפגיעה באזרחים פלסטינים, אבל המצב הנוכחי בחממת חרא הזו ברצועה חייב להשתנות.
אני לא מותח ביקורת לגבי הטענה שצריך להכנס, וחיכיתי לרגע שזה יקרה למען האמת . אני גם לא מציג את כל הדעות שלי כי זה יקח שעות וזה גם לא רלוונטי לנקודה שרציתי לציין .
שוב אני נגעל מהצביעות של אנשים מהסוג שהצגתי מקודם, ושוב זה הרוב ולא כולם . הטענה שמתים חיילים זה מובן מאליו, אבל מעצבן אותי שאנשים מדברים על זה כאילו זה הם שהולכים להלחם והפוטנציאל למות, כשהם עדיין לא עשו שירות צבאי ואם כן אז לא קרבי ובעצם התחת שלהם לא מסתכן מהפעולה . לגביך והאדם שציטט אותי ממקודם כל מה שאני טוען לא תקף כי לא התכוונתי אליכם .

אני מבין את הנקודה שאתה מעלה, מצד שני גם למי שחי בנתיב העשרה ולא עשה הצבא מותר לדרוש מהצבא לעשות מה שצריך כדי שהוא יוכל לחיות כמו בן אדם...

• פותח/ת השרשור
הוראות פתיחה באש של צה"ל הן :

1. יורים עליך .
2. אתה קודם מתקשר לעו"ד לקבל אישור לירות בחזרה.
3. מתקשר לבצל"ם לקבל אישור שהיורה מעל גיל 18
4. מבקש אישור ממחסום ווט"ש שהמחבל לא עוכב במחסום בדרך לפיגוע
5. מתקשר לאמא של המחבל להודיע לה שאתה מתכוון לירות חזרה
6. מוודא שזה לא יפגע בתדמית של ישראל
7. מוודא שראש הממשלה "יצא טוב" מהסיפור הזה.
8. יורה באויר
9. יורה על שטחים פתוחים.
10. מוודא שאין סביב המחבל ילדים של מחבלים.
11. יורה לרגליים
12. יורה למרכז מטרה.
13. מעלה על הכתב את האירוע. ומחפש מקורות צילום אם קיימים שיגנו עליך במשפט שדה שיבצעו בך שמלאנים ארורים וסהרורים

צחוק צחוק, אך זה לדאבוני לא רחוק מההציאות. צה"ל כבול ע"י משפטיזצייה וארגוני סמול שונאי יהודים.

1. יורים עליך .
8. יורה באויר
9. יורה על שטחים פתוחים.
11. יורה לרגליים
12. יורה למרכז מטרה.
13. מעלה על הכתב את האירוע. ומחפש מקורות צילום אם קיימים שיגנו עליך במשפט שדה שיבצעו בך שמלאנים ארורים וסהרורים
צחוק צחוק, אך זה לדאבוני לא רחוק מההציאות. צה"ל כבול ע"י משפטיזצייה וארגוני סמול שונאי יהודים.

כמה שזה עצוב יש קצת מציאות במה שאתה כותב..
אולי לא כזה מופרח אבל בהחלט לא רחוק מזה .

1. יורים עליך .
8. יורה באויר
9. יורה על שטחים פתוחים.
11. יורה לרגליים
12. יורה למרכז מטרה.

*לינק לסרטון בו רואים את צה"ל מפוצץ 4 ילדים חפים מפשע שמשחקים בים לחתיכות*

• פותח/ת השרשור
*לינק לסרטון בו רואים את צה"ל מפוצץ 4 ילדים חפים מפשע שמשחקים בים לחתיכות*

מה אתה בא להראות ? אז צ"הל טעה, או שהטעו אותו בכוונה [ חמאס יורה מתוך אוכלוסיה עויינת ]
על כל לינק עלוב של טעות של צה"ל ויש מעט מאד כאלה, יש לינקים ועדויות חד משמעיות שצה"ל מסרב לפגוע במטרות שמהן יורים טילים
רק כי יש סיכון של חצי אחוז לאזרח " חף מפשע " ערבי. אז מה שאתה מציג לא תופס מים.

לדעתי ובכלל לדעת אמנת זנבה, אתה יכול לירות על כל מטרה שיורה עליך, בלי להתחשב מידי ב " חפים מפשע " תושבים עויינים שאם יכלו, היו מבצעים בך לינץ.

אגב, אתה מוזמן לגלוש ולקרוא על סוריה, עירק, ועוד ועוד, ההומניות חוגגת שם, בלי בצלם ובלי בג"צ.

ממידע שקיבלתי, יש הרוג נוסף, קשר מחט שריון, יתפרסם בקרוב. את שמו אני לא אחשוף.

אוי לא..צה"ל פיצץ ילדים..
הנה רעיון..אל תחביאו כלי נשק ליד אוכלוסיה אזרחית.

לא נתפס אבל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית