הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אוי לא..צה"ל פיצץ ילדים..
הנה רעיון..אל תחביאו כלי נשק ליד אוכלוסיה אזרחית.

לא נתפס אבל...

ההומניות הזאת תהרוג אותנו ! חוששים על חיי האוייב , מפקירים את חיילי צה"ל !
סמולנים רבים מידי נמצאים בתפקידי מפתח ועמדות בכירות בצבא וזו התוצאה.

הקשות בגג , אי טיפול במקומות שמהם נורים טילים, זו מלחמה או מה ? לדיראון מדינת ישראל.

משהוא שמע על המטען שגולני עליו? יש שמועות על8-15 הרוגים

אני קיבלתי הודעה ממישהו "מבפנים"

"חייל D9 נהרג, עוד צנף התפוצץ עליו מחבל, עכשיו הייתה התקלות ממש קשה יש הרבה פצועים וכנראה גם חללים" זה מאתמול ב11:18 בלילה.

"חייל D9 נהרג, עוד צנף התפוצץ עליו מחבל, עכשיו הייתה התקלות ממש קשה יש הרבה פצועים וכנראה גם חללים" זה מאתמול ב11:18 בלילה.
מצטער אני אאמין רק כשזה יפורסם בתקשורת.
אני עובד בפרקליטות ופה יש גם דיבורים שאני מעדיף לא לפרסם
אני יודע הכל..
חה 😲

מצטער אני אאמין רק כשזה יפורסם בתקשורת.
אני עובד בפרקליטות ופה יש גם דיבורים שאני מעדיף לא לפרסם

לא אמרתי אם זה אמין או לא רק אמרתי שזאת ההודעה שקיבלתי, אגב הבחור שדיווח לי הוא בערך הכי קרוב שאפשר להיות אז יש סבירות גבוהה שמה שהוא אומר נכון.
יש לי גם תמונות של דברים מבפנים שאני לא אחלוק פה.

הערבים הבני זונות האלה..ימח שמם..לא מאמין שלא קוראים לי למילואים :< סתם זיינו אותנו באימון 11 יום בשביל לגרבץ..

הערבים הבני זונות האלה..ימח שמם..לא מאמין שלא קוראים לי למילואים :< סתם זיינו אותנו באימון 11 יום בשביל לגרבץ..

יש מגמה מאד מוזרה של מילואימניקים שדווקא כן גייסו אותם וכאלו שלא גייסו אותם.
אבל כנראה באמת מכניסים סדירניקים ומילואמניקים מחליפים אותם בקו, כי אני מכיר הרבה חבר'ה מאיו"ש בכלל ומהצפון שגוייסו.

יש מגמה מאד מוזרה של מילואימניקים שדווקא כן גייסו אותם וכאלו שלא גייסו אותם.
אבל כנראה באמת מכניסים סדירניקים ומילואמניקים מחליפים אותם בקו, כי אני מכיר הרבה חבר'ה מאיו"ש בכלל ומהצפון שגוייסו.
זה מה שעושים באמת..השאלה זה אם ירחיבו את המבצע, האם יכנסו מילואים לשם..מאמין שכן בתכלס
אבל באמת זה מרגיש לא הגיוני לשבת בבית כשכל זה קורה שם..

• פותח/ת השרשור
מה אתם הייתם עושים ?
צפו באמבולנס שהפך לשירות הסעות למחבלים. הטייס לא הפציץ, ואתם ?

זה מה שעושים באמת..השאלה זה אם ירחיבו את המבצע, האם יכנסו מילואים לשם..מאמין שכן בתכלס
אבל באמת זה מרגיש לא הגיוני לשבת בבית כשכל זה קורה שם..

יש לי חברים בפנים מ"יחידות מיוחדות" אבל הם המילואימניקים היחידים שאני יודע שבפנים.

גם אני שמעתי על הרוגים נוספים הלילה בעזה מכלי שעלה על מטען.

מה יש לנו לחפש שם?
היה עדיף להמשיך לכתוש מלמעלה.

הבנתי שיש מקרה של 9 חיילים הרוגים מירי של נ"ט על 2 נגמשים.

הצבא מסכן חיילים במקום לשטח בניינים ומקומות חשודים בגלל זה לא התגייסתי כי החיים שלי פחות חשובים מהחיים של הערבי שבא לרצוח אותי אז תודה ולא תודה

"מלמעלה" לוקח שנה עד שמאשרים פיצוץ מסכן- אני יודע שאנחנו מסכנים חיילים עכשיו אבל עובדה שירי הרקטות ירד באיזה 50% ואכן מוצאים מנהרות ומפוצצים אותם + בהתקלות אפשר להרוג מחבלים בלי "אישור מלמעלה" ובלי יותר מידי "התחשבות" ויש יותר מקום ל"אופס..." ככה שנכון שאנחנו מסכנים חיילים ויש לנו חללים כבר וחבל, אבל אין מה לעשות הכניסה הרגלית פגעה פי 2 בחמאס (לפי מה שנראה) ממה שעשינו מלמעלה.

"מלמעלה" לוקח שנה עד שמאשרים פיצוץ מסכן- אני יודע שאנחנו מסכנים חיילים עכשיו אבל עובדה שירי הרקטות ירד באיזה 50% ואכן מוצאים מנהרות ומפוצצים אותם + בהתקלות אפשר להרוג מחבלים בלי "אישור מלמעלה" ובלי יותר מידי "התחשבות" ויש יותר מקום ל"אופס..." ככה שנכון שאנחנו מסכנים חיילים ויש לנו חללים כבר וחבל, אבל אין מה לעשות הכניסה הרגלית פגעה פי 2 בחמאס (לפי מה שנראה) ממה שעשינו מלמעלה.
לא כשהצבא שלנו ממש חלש. אני יודע שאני נשמע רע, אבל הצבא שלנו כל כך לא יודע לתפקד שזה פשוט מפחיד. אני לא הייתי אומר את זה סתם
בקרבי יש חיילים שלא יודעים לירות, בקושי יודעים לבצע מעצורים ו\או לפרוק\לטעון נשק כמו שצריך (סיפורים אישיים). הקצינים אטומים ולא מתאימים בכלל לתפקיד. אני מכיר חייל שעכשיו עבר קורס מכים ומועמד לקצונה, ועשיתי איתו המון מערבים, האדם הזה יצא למערב בלי נשק (למזלו זה הסתיים בטוב) ועוד מספר סיפורים שאני מעדיף כבר לא לספר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית