הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
לא כשהצבא שלנו ממש חלש. אני יודע שאני נשמע רע, אבל הצבא שלנו כל כך לא יודע לתפקד שזה פשוט מפחיד. אני לא הייתי אומר את זה סתם
בקרבי יש חיילים שלא יודעים לירות, בקושי יודעים לבצע מעצורים ו\או לפרוק\לטעון נשק כמו שצריך (סיפורים אישיים). הקצינים אטומים ולא מתאימים בכלל לתפקיד. אני מכיר חייל שעכשיו עבר קורס מכים ומועמד לקצונה, ועשיתי איתו המון מערבים, האדם הזה יצא למערב בלי נשק (למזלו זה הסתיים בטוב) ועוד מספר סיפורים שאני מעדיף כבר לא לספר..

זה מאד תלוי מה שאתה אומר, הצבא שלנו כרגע בונה על "הכמות" ולא כל כך על ה"איכות" שיש לך יחידה של מחבלים של 3-4 אנשים שנתקלים בטנק או ב10-12 חיילים הסיכוי שהם ישרדו הוא קטן, נכון יכול להיות שבגלל מה שאמרת יהרג חייל וזה כבר פאק אבל מבחן התוצאה הוא שהמחבלים ימותו.
ביחידות המיוחדות קיימים חיילים (ואני אישית מכיר כמה) שהם אנשים ברמה מאד מאד גבוהה עם איכויות גם של כושר\סבילות\מנטליות שלא ראיתי אצל אנשים אחרים אי פעם ושם אנחנו באמת הכי טובים , אבל הם עושים משימות מאד מסויימות אגב לדעתי זה ככה בכל הצבאות בעולם אולי חוץ מארה"ב אבל שיש "גיוס חובה" אין מה לעשות זה מה שקורה. אגב אני מכיר חיילי חי"ר פשוטים שהם מקצוענים ונחושים בטירוף אין לגרוע מהם

כן
8-15 הרוגים אצלנו??

בואו נקווה שלאחר כל המוות הזה, ביבי וחבריו יחתמו על הסכם משמעותי שיגרום לשינוי כלשהו.לא רק להפוגה של כמה חודשים.

ממה ששמעתי יש כ14 הרוגים כרגע.

נערך לאחרונה:
השמועות מדברות על 14 הרוגים וזה נראה שיש אתר חדשות ימני שכבר מכין את השטח לקראת הסרת הצנזורה בכך שהוא מדווח מפי מקורות של חמאס שפוצץ נגמ"ש על כל יושביו.

לא כשהצבא שלנו ממש חלש. אני יודע שאני נשמע רע, אבל הצבא שלנו כל כך לא יודע לתפקד שזה פשוט מפחיד. אני לא הייתי אומר את זה סתם
בקרבי יש חיילים שלא יודעים לירות, בקושי יודעים לבצע מעצורים ו\או לפרוק\לטעון נשק כמו שצריך (סיפורים אישיים). הקצינים אטומים ולא מתאימים בכלל לתפקיד. אני מכיר חייל שעכשיו עבר קורס מכים ומועמד לקצונה, ועשיתי איתו המון מערבים, האדם הזה יצא למערב בלי נשק (למזלו זה הסתיים בטוב) ועוד מספר סיפורים שאני מעדיף כבר לא לספר..
אתה חושב שיחידת חי"ר ממוצעת נראית כמו הSAS בקול אוף דיוטי? ראית את הרמת החיילות של חמאס, או יותר גרוע, רמת החיילות של הצבא האיראני? (אני אני ממש אתאמץ אני יכול להביא לך סירטון של יחידת אל קודס האיראנית כדי שתבין).

זה ממש עצוב לשמוע, אבל אני מסכים איתך.

מרתיח שהנגמש לא היה ממוגן. למה שולחים נגמש לא ממוגן לתוך שכונות עוינות? מילא באיזורים טיפה מרוחקים, או בצפון/מרכז.. אבל בתוך שטח עוין? 😣🤬

מצטער אני אאמין רק כשזה יפורסם בתקשורת.
אני עובד בפרקליטות ופה יש גם דיבורים שאני מעדיף לא לפרסם
חה 😲

עכשיו אתה מאמין? :\ יש לי הקלטה נוראית אגב מגולני אני לא אחלוק פה

upload_2014-7-20_21-0-3.png

אני חושב שזה חמור מאוד ושהלחץ שאזרחים במדינת ישראל יכולים להפעיל הוא ענקי.
מוזמנים להעביר את המסר לבית חולים הדסה שאם העובד הזה ממשיך שם, נאיים בתביעה והוצאה לתקשורת, גם אם אתם לא מתכוונים לזה.

לידיעתכם קיים מספר של ערבים ישראלים שמדברים בגנות צה"ל והמדינה ולשמחתי הרבה הם הופצו בפייס והאנשים שראו את הפוסטים דרשו לפטר את הערבים ממקום העבודה ואם לא, הם יחרימו את המקום.

אני מדבר על אלפי ישראלים שנתנו לייקים לפוסטים האלו

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית