הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
לא יודע למה התוצאות, אני צריך את עזרתכם בפענוח.

כמה נקודות חשובות:

*לא מזריק\לוקח שום דבר, אם כן הייתי עושה את זה, הייתי מבקש פתרונות בהתאם, אבל זה לא המצב כאן
*אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כוח, ועוד 4 אירובי באותם ימים, אימונים עצימים אבל לא מטורפים מאוד
*אני בחיטוב, וכבר 2-3 חודשים על AD, שמסתבר באמת אנאבולית... אוכל הרבה בשר ושומן איכותי
*אומנם הטסט' גבוה, אבל החשק המיני שלי ברצפה, מצבי רוח משתנים בקלות, עייפות הרבה פעמים, קושי להתקדם, זקפה חלשה
אני גם אוסיף כי החשק שלי חלש הרבה זמן, עוד לפני הדל פחמימה, רק שהדל פחמימה הטיס לי את הערכים משום מה.
הפרולקטין היה קרוב לסף העליון ב-2 בדיקות קודמות רק שהפעם הוא יצא מעל הנורמה
*התוספים שאני לוקח הם: אומגה 3, ויטמין D 2000IU, כורכומין, מולטי ויטמין, אבקת חלבון, אבץ, ויטמין B6, מגנזיום, קפאין פה ושם
*חשוב לי לציין גם שלפני הדל פחמימה אותן הבדיקות נתנו תוצאות בטווח סביר
*אני יודע שלהתייעץ עם הרופא זה חשוב, אני לא עושה שום דבר על דעת עצמי והכל יהיה דרך הרופאה, אבל אני רק רוצה לקבל
כיוון שאני אדע מה להגיד לה ולא יהיה שם בול עץ שרק עושה מה שאומרים.

תודה ענקית לכל העוזרים

קבצים מצורפים

• Blood.png
    Blood.png
    KB 14.3 · צפיות: 1,568
לא יודע למה התוצאות, אני צריך את עזרתכם בפענוח.

כמה נקודות חשובות:

*לא מזריק\לוקח שום דבר, אם כן הייתי עושה את זה, הייתי מבקש פתרונות בהתאם, אבל זה לא המצב כאן
*אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כוח, ועוד 4 אירובי באותם ימים, אימונים עצימים אבל לא מטורפים מאוד
*אני בחיטוב, וכבר 2-3 חודשים על AD, שמסתבר באמת אנאבולית... אוכל הרבה בשר ושומן איכותי
*אומנם הטסט' גבוה, אבל החשק המיני שלי ברצפה, מצבי רוח משתנים בקלות, עייפות הרבה פעמים, קושי להתקדם, זקפה חלשה
אני גם אוסיף כי החשק שלי חלש הרבה זמן, עוד לפני הדל פחמימה, רק שהדל פחמימה הטיס לי את הערכים משום מה.
הפרולקטין היה קרוב לסף העליון ב-2 בדיקות קודמות רק שהפעם הוא יצא מעל הנורמה
*התוספים שאני לוקח הם: אומגה 3, ויטמין D 2000IU, כורכומין, מולטי ויטמין, אבקת חלבון, אבץ, ויטמין B6, מגנזיום, קפאין פה ושם
*חשוב לי לציין גם שלפני הדל פחמימה אותן הבדיקות נתנו תוצאות בטווח סביר
*אני יודע שלהתייעץ עם הרופא זה חשוב, אני לא עושה שום דבר על דעת עצמי והכל יהיה דרך הרופאה, אבל אני רק רוצה לקבל
כיוון שאני אדע מה להגיד לה ולא יהיה שם בול עץ שרק עושה מה שאומרים.

תודה ענקית לכל העוזרים

כשעשית את הבדיקות דם, קמת לפחות שעתיים לפני הבדיקה?

שעה וחצי.. אבל בבדיקות קודמות הייתי ער אפילו שעה וקיבלתי תוצאות נורמליות בפרולקטין.
זה אמור להיות כ-3 שעות.
הייתי חוזר על הבדיקות הנ״ל בכל מקרה, יש פה דברים שנראים דיי הזויים למתאמן טבעי.

• פותח/ת השרשור
הפרולקטין נראה לי הגיוני.. פעמים קודמות יצא לי יציב 300 בערך בשתי בדיקות שזה גם גבוה לגבר ממה שאני הבנתי.

2 דברים שאני חושב על לעשות כרגע זה קודם כל לרדת מדל פחמימה, והדבר השני הוא לבקש מהרופאה טיפול בדוסטינקס
יש לי חוסר חשק מיני כבר הרבה זמן, גם בתוצאות שהן בטווח הנורמה. והטסט טוטאל גבוה, אבל נראה לי שדווקא כל ההרגשה
פח הזאת היא בעצם מהעובדה שהטסט פרי נמוך, ולצערי לא נותנים לי לעשות את הבדיקה
מה דעתכם?

כמה בפעמים הקודמות יצא לך פרולקטין פעם אתה אומר תקין פעם אתה אומר גבוה... מה הערכים שקיבלת בכל הפעמים?
אם הערכים שלך לא סופר גבוהים אתה לא תקבל כלום מהרופאה. כל עוד זה לא גידול היא לא תעשה כלום.
וגידול יכול להביא ערכים של פרולקטין למעל 1000.

• פותח/ת השרשור
כמה בפעמים הקודמות יצא לך פרולקטין פעם אתה אומר תקין פעם אתה אומר גבוה... מה הערכים שקיבלת בכל הפעמים?
אם הערכים שלך לא סופר גבוהים אתה לא תקבל כלום מהרופאה. כל עוד זה לא גידול היא לא תעשה כלום.
וגידול יכול להביא ערכים של פרולקטין למעל 1000.
אני שוב אומר, בפעמים קודמות יצא הכל בנורמה, גם פרולקטין
אבל ממה שקראתי התוצאה שקיבלתי בפרולקטין עדיין גבוהה לגבר, ועובדה שגם באותה תקופה החשק המיני היה ירוד
קיבלתי 300 פעמיים והגבול העליון זה 375

לא אומר כלום. גם סטרס מעלה פרולקטין.

בהנחה שאתה לוקח רק תוספים טבעיים ולא תרופות מרשם, הייתי מציע ללכת לאנדוקינולוג מומחה.

• פותח/ת השרשור
לא אומר כלום. גם סטרס מעלה פרולקטין.

בהנחה שאתה לוקח רק תוספים טבעיים ולא תרופות מרשם, הייתי מציע ללכת לאנדוקינולוג מומחה.
כבר הייתי מספר פעמים אצל אנדו' מומחה שאמור להיות מבין אבל כל מה שאני מקבל זה הפניות לבדיקות דם כל הזמן
ותשובות בסגנון של: תאכל נכון, תישן טוב ותתאמן. אין לי שום פתרונות לבעיות האלה... אז אני מחפש כאן כיוון לבעיה
שאני אדע לפחות מה להגיד ואולי לקבל טיפול סוף סוף

שמע בקשר לפרולקטין עוד פעם אני אומר כל עוד זה לא גבוה בצורה מפחידה הם לא יטפלו בך. אם זה היה גידול או חשש לגידול היו שולחים אותך לMRI
גידול זה בדרך כלל פרולקטין שמגיע ל1000 ומעלה.
אני הייתי מבקש בירור נוסף בקשר לבלוטת התריס. יש עוד בדיקות לזה אבל כל זה עדיף להיוועץ עם אנדוקרינולוג.
וכשאני אומר אנדוקרינולוג מומחה אני מתכוון לבדוק באמת מי מומחה יש בדרך כלל במרכז כמה טובים. ולשמוע אפילו כמה חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
שמע בקשר לפרולקטין עוד פעם אני אומר כל עוד זה לא גבוה בצורה מפחידה הם לא יטפלו בך. אם זה היה גידול או חשש לגידול היו שולחים אותך לMRI
גידול זה בדרך כלל פרולקטין שמגיע ל1000 ומעלה.
אני הייתי מבקש בירור נוסף בקשר לבלוטת התריס. יש עוד בדיקות לזה אבל כל זה עדיף להיוועץ עם אנדוקרינולוג.
וכשאני אומר אנדוקרינולוג מומחה אני מתכוון לבדוק באמת מי מומחה יש בדרך כלל במרכז כמה טובים. ולשמוע אפילו כמה חוות דעת.
סבבה, אבל יכול להיות שהזינוק הזה בטסט', אסטרוגן, ו-T4 הוא בגלל הדיאטה דלת פחמימה?
כי הזינוק הזה קרה פתאום מאז שהתחלתי לאכול ככה

קשה להגיד בגלל הדל פחמימה, אבל בהחלט התזונה משפיעה על ההורמונים בגוף לטוב ולרע... שרשמת קשה להתקדם, התכוונת לאימונים? ההתאוששות?

• פותח/ת השרשור
קשה להגיד בגלל הדל פחמימה, אבל בהחלט התזונה משפיעה על ההורמונים בגוף לטוב ולרע... שרשמת קשה להתקדם, התכוונת לאימונים? ההתאוששות?
קשה להתקדם באימונים ולהתאושש... זה מלווה גם בתחושת עייפות וחוסר מוטיבציה

• פותח/ת השרשור
מוזר שעם טסט כזה גבוה אתה מרגיש עייף וקשה לך להתקדם, בדיקת shbg וalbumin עשית?
אני מניח שזה טסט טוטאל גבוה אבל טסט פרי נמוך.. בדיקה שלא נותנים לי לבצע
ואלבומין עשיתי, יצא תקין לגמרי, באמצע הסקאלה
SHBG גם אסור לעשות במכבי

אני מניח שזה טסט טוטאל גבוה אבל טסט פרי נמוך.. בדיקה שלא נותנים לי לבצע
ואלבומין עשיתי, יצא תקין לגמרי, באמצע הסקאלה
SHBG גם אסור לעשות במכבי
גם אנדוקרינולוג לא יכול להביא לך test free?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית