לפני שאשכח איפה הייתי החלטתי לשתף.
אחרי 10 שנים של שבהם עליתי בעקביות במשקל (הפסקתי להשקל בערך ב 115 ק"ג ולדעתי עליתי אח"כ עוד ,כך שאני לא יודע בדיוק מה היה משקל השיא שלי)
תפסתי את עצמי בידיים נרשמתי לחד"כ והתחלתי בתזונה יותר מאוזנת,לא מתוקים ולא מטוגן בעיקר אבל שום דבר משמעותי אחר .
ירדתי ל 100 ק"ג ונתקעתי שם, התחלתי להפגש עם דיאטן שבדיעבד נתן לי תפריט עם מעט מאוד אוכל למישהו שמתאמן 3 אימוני משקולות
ועוד 3-4 שעות אירובי בשבוע. הגעתי ל 90 ק"ג ואז נחשפתי לאתר הזה והתחלתי לאכול יותר מאוזן (חלבון ושומן) ובכוחות עצמי הגעתי
לאזור ה 80 ק"ג, במשקל הזה נתקעתי ואז נרשמתי לייעוץ שירדתי בו עוד ~ 3 ק"ג אבל מה שיותר חשוב בעקבותיו גיליתי בעיות רפואיות
שבעקבותיהן אני על תזונה נייטרלית בערך חצי שנה.
סה"כ ירידה של 38 ק"ג בשנתיים נטו (ללא תקופת מסה)
בשנתיים האלה גם גיליתי שאני נהנה מאירובי ועומד באתגרי סיבולת שלא חשבתי מעולם שאצליח בהם.
כרגע נייטרלי עד שכל הבעיות שלי יפתרו, ואז נחליט אם להמשיל חיטוב או להיכנס למסה.
מצטער על החפירה הנה התמונות (מצטער על ה"פוזות אני לא ממש יודע מה אני עושה)
אני כרגע על המון פחמימה לכן נראה קצת יותר שמן ממה שאני באמת וכרגע שוקל ~ 80.
אחרי 10 שנים של שבהם עליתי בעקביות במשקל (הפסקתי להשקל בערך ב 115 ק"ג ולדעתי עליתי אח"כ עוד ,כך שאני לא יודע בדיוק מה היה משקל השיא שלי)
תפסתי את עצמי בידיים נרשמתי לחד"כ והתחלתי בתזונה יותר מאוזנת,לא מתוקים ולא מטוגן בעיקר אבל שום דבר משמעותי אחר .
ירדתי ל 100 ק"ג ונתקעתי שם, התחלתי להפגש עם דיאטן שבדיעבד נתן לי תפריט עם מעט מאוד אוכל למישהו שמתאמן 3 אימוני משקולות
ועוד 3-4 שעות אירובי בשבוע. הגעתי ל 90 ק"ג ואז נחשפתי לאתר הזה והתחלתי לאכול יותר מאוזן (חלבון ושומן) ובכוחות עצמי הגעתי
לאזור ה 80 ק"ג, במשקל הזה נתקעתי ואז נרשמתי לייעוץ שירדתי בו עוד ~ 3 ק"ג אבל מה שיותר חשוב בעקבותיו גיליתי בעיות רפואיות
שבעקבותיהן אני על תזונה נייטרלית בערך חצי שנה.
סה"כ ירידה של 38 ק"ג בשנתיים נטו (ללא תקופת מסה)
בשנתיים האלה גם גיליתי שאני נהנה מאירובי ועומד באתגרי סיבולת שלא חשבתי מעולם שאצליח בהם.
כרגע נייטרלי עד שכל הבעיות שלי יפתרו, ואז נחליט אם להמשיל חיטוב או להיכנס למסה.
מצטער על החפירה הנה התמונות (מצטער על ה"פוזות אני לא ממש יודע מה אני עושה)
אני כרגע על המון פחמימה לכן נראה קצת יותר שמן ממה שאני באמת וכרגע שוקל ~ 80.