הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה בן 32 115 קילו לפני החלטה לקחת ייעוץ

רונן.ח

משתמש מתחיל
87
3
נק' מוניטין:
6
87
3
שלום לכולם אני חדש בפורום הזה וכבר שבוע חורש על הפוסטים של חברי הפורום בהערצה רבה.. איזה כח יש לכם לעשות שינויים כל כך גדולים בחיים שלכם.. התוצאות מדהימות ..

כמו שכתבתי בכותרת אני בן 32 גובה 1.78 שוקל נכון להיום 115 קילו (שמן מאוד) מחפש כבר זמן מה איזה קסם שיהפוך אותי לרזה 😃
מלפני 6 שנים חלה בי ההדרדרות וממשקל של 88 קילו עליתי בהדרגה עד למשקל שלי היום.. באמצע היו דיאטות פה ושם חלקם קאסח חלקם לא.. סה״כ דיי פגעתי בגוף שלי מה שהביא אותי היום למצב שאני ממש לא מרוצה מאיך שאני נראה ואת הסגנון שלי באכילה

התחלתי לפני 4 חודשים חדר כושר.. אך לא מצליח ללכת יותר מפעמיים בשבוע ובעיקר אני עושה אנאירובי (לא סובל אירובי)

אני שם כמה תמונות - אני אשמח להערכת אחוז שומן ובכלל כל טיפ אפשרי מאנשים שהיו במצב שלי ועכשיו כבר לא..

נ.ב אני הכן שוקל לקבל פה ייעוץ ולשלם אך מחכה עד לסוף החג כדיי ששום דבר לא יפריע לי בדרך..

קבצים מצורפים

• RH2.jpeg
    RH2.jpeg
    KB 35.3 · צפיות: 320
  • RH1.jpeg
    RH1.jpeg
    KB 31.2 · צפיות: 285
  • RH3.jpeg
    RH3.jpeg
    KB 32.5 · צפיות: 303
לדעתי העצה הכי טובה זה להתמיד. לתת החלטה ולהתעלם מכל השאר. זה אומר שאתה מונע מעצמך דברים שלא היית עושה עד עכשיו. זה החלטה קשה וזה יראה מוזר למשפחה חברים וכו' אבל זה צעד ראשון שיעזור לך להתקדם בהורדת משקל.
חוץ מזה אל תוותר לעצמך כי זה מה שיגרום לך שתסתכל לאחור להגיד לעצמך -"למה עשיתי את זה?!" אז תמנע מזה.

אני אגיד לך מה שאמרתי לכמה אנשים כאן שהזדהיתי איתם כמו שאני מזדהה עם הנושא שלך.

אם אתה רוצה לראות שינוי אמיתי בעצמך אתה חייב לשנות גישה בראש. גם אני לא אוהב אירובי - מודה, אבל כדי לא לראות את הבחור השמן שהייתי ולהישאר באותו מצב הייתי נותן לעצמי מוטיבציה לשנות את המצב. אתה יכול לקחת רעיון ממני ולשים תמונה של עצמך בסמארטפון במצבך הנוכחי כדי שבזמנים קשים תמיד תזכור למה בעצם התחלת את התהליך. תבין שעד היום סיגלת לעצמך שגרה מסוימת שהיא לא נכונה. אתה חייב לשנות את זה. ובכדי לראות תוצאות אתה תצטרך להשלים את המשימה יום יום ב-100%, לא ב-30, לא ב-40. אתה לא תחפף יותר באימונים שלך, אתה לא תחפף יותר בתזונה ואתה לא תחפף במנוחה שלך. והכי חשוב שתתמיד 3 פעמים בשבוע. קח לעצמך גם את הזמן של שעה, שעה וחצי מנוחה מהשגרה ומהמשפחה - תאמין לי זה יעשה לך רק טוב.

נערך לאחרונה:
אם יש לך טיפה זמן פנוי תמצא לך אירובי שאתה אוהב ונהנה ממנו, לא חייב לסבול ולרוץ על הליכון כמו מפגרים..
כדורסל כדורגל כדורעף כדוריד שחייה טניס טניס שולחן וכו'..

תשמע אני מכיר את זה אישית למרות שאני הרבה יותר צעיר ממך אני בן 22 עברתי את זה על בשרי הייתי שוקל 125 ק"ג והיום 81 גובה 1.88
הכל זה בראש אם תשמור על תזונה ותעשה מספיק אירובי ותתן ראבק אתה תצליח בגדול בהצלחה !!

מבחינת הערכת אחוז שומן חכה לתשובה של משה (זה שעושה את היעוצים אישים, הוא הכי מומחה בדבר)
אבל..תאמת שאין לך צורך אמיתי כרגע להתעסק בזה. ברור לך שאתה צריך לעשות שינוי. עצם זה שאתה פה אתה פותח את זה ככה זה כבר יפה אבל רק תתמיד, אם כבר החלטת שאתה הולך על זה אז לך על זה עד הסוף, אני אישית גם לא מת על אירובי במכון כושר אבל בחיטוב הגעתי ללא מעט דק' ופשוט הייתי רואה טלוויזיה תוך כדי ומסביר לעצמי שככה זה עשיתי טעויות בעבר ועכשיו אני צריך לשלם עליהן, לפחות אני אהנה מהתהליך ואשתפר.

עצה שלי, הייעוץ מומלץ בחום! (גם אני שם וזה הדבר הכי טוב שקרה לי)

מקווה לראות את ההתקדמות שלך בחודשים הקרובים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית