ייעוץ מתחרפן , אני רעב בצורה לא רגילה , משהו מפחיד ...

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

לא יודע מה יש לי אני רעב בשעה כזאת כמו שלא הייתי בחיים ... מה כדי לעשות ?

• פותח/ת השרשור
פשוט נמאס לי כבר , אני רעב כל הזמן , אין לי אפשרות לדבר עם יעוץ ... אין לי פשוט וכך , אני מחכה להירשם למכון כושר אבל זה לוקח טיפה זמן מסיבה אישית.

אז אל תתאמו במכון תעשה סטריט וורקאוט מתח שכיבות סמיכה מקבילים ריצות וכאלה תאכל הרבה פחמימיות מורכבות וחלבונים ושומנים טובים

• פותח/ת השרשור
הקטע שהרבה אומרים לי שאני נראה גרוע , בגלל זה שאני שואל אם לא כדי לעלות למשקל של 61 לפני שאני בכלל מתחיל ...

זה לא הגיוני ליהוץ על פחות מ 10 גרם פחמימה כמה חודשים זה מטורףף צר לי לאכז אותך אתה לא על 10 פחמימה אי אפשר לחיות ככה כמה חודשים יש דרכים של חיטוב ב150 פחמימה ואפילו יותר אתתה סתם סובלך אתה לא מתחרה או משהוא בסגנון תתחיל להתחטב נכון ולא לעשות שטיות ו עם הגוף שלך
אתה ילד קטן ופותח האשכול גם קטן כי עשה לך לייק זה שהוא אפס שהוא לא מצליח לא אומר כלום

אני מקבל את מקור האנרגיה משומן הגוף שלי בקיטוזיס

אתה אומר לי צר לי לאכזב אותך ? מותק אני מתאמן 4 וחצי שנים אני בן 21 ואני יכול ללמד אותך על פיתוח גוף

אני עושה HFLC ובחיטוב עשיתי דל פחמימה ו-UD 2

אני לא נוגע בפחמימות .

אתה בחיים לא שמעת על פלאו וכאלה ..

אתה חשוב שהגוף מקבל אנרגיה רק מפחמימות ואתה טמבל

עכשיו פותח האשכול אתה אפס מאופס שאתה מוציא תתסכול שלך על מצליחים .

הבהרתי את הנקודה שלי .

• פותח/ת השרשור
אתה ילד קטן ופותח האשכול גם קטן כי עשה לך לייק זה שהוא אפס שהוא לא מצליח לא אומר כלום

אני מקבל את מקור האנרגיה משומן הגוף שלי בקיטוזיס

אתה אומר לי צר לי לאכזב אותך ? מותק אני מתאמן 4 וחצי שנים אני בן 21 ואני יכול ללמד אותך על פיתוח גוף

אני עושה HFLC ובחיטוב עשיתי דל פחמימה ו-UD 2

אני לא נוגע בפחמימות .

אתה בחיים לא שמעת על פלאו וכאלה ..

אתה חשוב שהגוף מקבל אנרגיה רק מפחמימות ואתה טמבל

עכשיו פותח האשכול אתה אפס מאופס שאתה מוציא תתסכול שלך על מצליחים .

הבהרתי את הנקודה שלי .

בואנה אתה בן אדם רע או מה ? אני באמת לא מאמין שקיבלתי תגובה של אפס.

דבר ראשון מי דיבר אלייך בכלל ?

דבר שני , אני עשיתי לו לייק כדי שהוא יקבל התראה על זה שהגבתי כלי לא צטטתי אותו.

תתבייש לך שאתה ככה מדבר בלי בושה וקורא לי אפס , אני בחיים לא הייתי מסוגל לקרוא לבן אדם אפס ככה בלי לדעת עליו כלום ולפגוע בו , בושה לך.

מותן תקרא לחברים שלך אתה לא יכול ללמד אותי על פיתוח גוף כלום התחרת פעם ? עלית על במה פעם? אני כן אני יודע מה זה פיתוח גוף ואיך זה לחיות על גרם פחמימה ופחות ושמעתי על על כול הדברים האלה אז תמשיך לאונן מול המחשב ותאכל שומן ואל תגיע בפחמימות אחלה ליליה "מותק"

תתבייש לך שאתה ככה מדבר בלי בושה וקורא לי אפס , אני בחיים לא הייתי מסוגל לקרוא לבן אדם אפס ככה בלי לדעת עליו כלום ולפגוע בו , בושה לך.
עזוב אותו הוא אפס בעצמו תמשיך לאכול אחי תתאמן טוב ותראה שתשתנה בצורה דרסטית אם אתה צריך עזרה פנה אליי בפרטי אני ישמח לעזור לך ואל תתייחס לפלצנים שחושבים שהם דוקטורים הוא קרא מאמר או שתיים וחושב שהוא איזה פרו אל תתיחס

צודק מצטער הגזמתי , סליחה.

• פותח/ת השרשור
צודק מצטער הגזמתי , סליחה.
אני מבין אותך שהייתה כועס עליו , אני לא מעביר עלייך ביקורת , אני פשוט מחוץ לריב הזה , בכל אופן אין לך מה לבקש סליחה ממני , הבנתי שזה היה בילבול.

בכל אופן , שניכם מצליחים ומרוצים מגופכם , אל תריבו על זה , שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

שיהיה לילה שקט ורגוע ושחיילנו יחזרו בשלום בע"ה.

אפשר לנעול 😃.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית