הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הוא טבעי?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך

Banned

משתמש פעיל
518
104
נק' מוניטין:
146
518
104
alistair overeem לוחם בUFC
הוא ענק, לדעתכם הוא טבעי? אני שואל זאת פה מכיוון שלפי הפנים שלו אפשר לראות טסטוסטרון מאוד מאוד גבוה
alistairovereem_2190017b.jpg

alistair overeem לוחם בUFC
הוא ענק, לדעתכם הוא טבעי? אני שואל זאת פה מכיוון שלפי הפנים שלו אפשר לראות טסטוסטרון מאוד מאוד גבוה
הוא נתפס בבדיקות שהוא השתמש בחומרים אסורים בספורט. אחרי שנה וחצי עשו לו שוב בדיקות ויצא נקי והוא גם נראה דיי טבעי באותה תקופה.
בכל מקרה איך הגעת להסיק מסכנות שהוא משתמש לפי הפרצוף שלו ? זה הפרצוף שלו כל החיים זה המבנה של הפנים שלו. אין פה קשר לחומרים.
ועוד דבר ברמות האלה כמו בכל ספורט אחר כ-ו-ל-ם משתמשים בחומרים כאלה ואחרים כל אחד למטרות שלו. אין דבר כזה להיות אלוף בלי כלום זה לא קיים יותר.

• פותח/ת השרשור
הוא נתפס בבדיקות שהוא השתמש בחומרים אסורים בספורט. אחרי שנה וחצי עשו לו שוב בדיקות ויצא נקי והוא גם נראה דיי טבעי באותה תקופה.
בכל מקרה איך הגעת להסיק מסכנות שהוא משתמש לפי הפרצוף שלו ? זה הפרצוף שלו כל החיים זה המבנה של הפנים שלו. אין פה קשר לחומרים.
ועוד דבר ברמות האלה כמו בכל ספורט אחר כ-ו-ל-ם משתמשים בחומרים כאלה ואחרים כל אחד למטרות שלו. אין דבר כזה להיות אלוף בלי כלום זה לא קיים יותר.
יש לו את כל הסימנים לטסטוסטרון גבוה, ומה שסטרואידים עושים זה לעלות את הטסטוסטרון וככה עולה מסת השריר יותר מהר.
אז אם יש לו את זה בטבעיות אז הוא כאילו גודל כמו על סטרואידים.
ובטוח שכולם משתמשים בחומרים? כי הרוב שחיפים

😆 זה כמוני... בכל קרוז אני טבעי...

לא "כולם" משתמשים כפי שאתה טוען.
ויש ספורטאים ברמות גבוהות שלא משתמשים.

ובטוח שכולם משתמשים בחומרים? כי הרוב שחיפים
כ-ו-ל-ם משתמשים בספורט שהוא תחרותי ובמיוחד בספורט שיש בוא כסף! כ-ו-ל-ם. גם אלה שנראים לך שחיפים בלי הרבה מאסה משתמשים.
יש הרבה סטרואידים לכוח מתפרץ לאגרסיה זריזות וההתאוששות שמתאימים לתחומים שונים.

תן לי שם של אחד
אני לא הולך להקריא לך רשימת שמות של אתלטים שלא משתמשים.
תקרא על VADA באינטרנט.(Voluntary Anti-Doping Association)
אתלטים רושמים את עצמם לשם (כדי להראות שהם לא משתמשים ותומכים בספורט נקי) וכמה פעמים בשנה בצורה אקראית ללא הודעה מראש באים לעשות בדיקות דם וכל מיני בדיקות אחרות (שאני לא ממש מבין בזה).
אז מספיק להגיד "אם הוא טוב, אז הוא מזריק" לא, זה לא נכון.

אני לא הולך להקריא לך רשימת שמות של אתלטים שלא משתמשים.
תקרא על VADA באינטרנט.(Voluntary Anti-Doping Association)
אתלטים רושמים את עצמם לשם (כדי להראות שהם לא משתמשים ותומכים בספורט נקי) וכמה פעמים בשנה בצורה אקראית ללא הודעה מראש באים לעשות בדיקות דם וכל מיני בדיקות אחרות (שאני לא ממש מבין בזה).
אז מספיק להגיד "אם הוא טוב, אז הוא מזריק" לא, זה לא נכון.
חבל רק שההבנה שלך של מה זה PED היא צרה.
לא ניתן לגלות פפטידים בבדיקות וגם חלק מהסטרואידים לא ניתנים לגילוי בבדיקות, או שהם בעלי זמן מחצית חיים נורא קצר-כמו טסט סאספנשן למשל.
אל תהיה נאיבי. אני שם לב שבאתר יש המון מתאגרפים..שידוע שאצלם קיים שימוש נפוץ בEPO ועוד פפטידים שלא ניתנים לגילוי

חבל רק שההבנה שלך של מה זה PED היא צרה.
לא ניתן לגלות פפטידים בבדיקות וגם חלק מהסטרואידים לא ניתנים לגילוי בבדיקות, או שהם בעלי זמן מחצית חיים נורא קצר-כמו טסט סאספנשן למשל.
אל תהיה נאיבי. אני שם לב שבאתר יש המון מתאגרפים..שידוע שאצלם קיים שימוש נפוץ בEPO ועוד פפטידים שלא ניתנים לגילוי
אני לא שולל את זה.
ובכן, כמובן שיש סטרואידים שיותר גלויים וכאלו שפחות.
אין לי את התשובה בדיוק כמו שלך אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית