הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הוא טבעי?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך

Banned

משתמש פעיל
518
104
נק' מוניטין:
146
518
104
alistair overeem לוחם בUFC
הוא ענק, לדעתכם הוא טבעי? אני שואל זאת פה מכיוון שלפי הפנים שלו אפשר לראות טסטוסטרון מאוד מאוד גבוה
alistairovereem_2190017b.jpg

אני לא שולל את זה.
ובכן, כמובן שיש סטרואידים שיותר גלויים וכאלו שפחות.
אין לי את התשובה בדיוק כמו שלך אין.
צא מנוקדת הנחה שברמות הגבוהות כולם משתמשים. זו המציאות ואין בזה שום דבר פסול לדעתי.

היום כולם הפכו להיות טבעיים... קצת טסט וטרן זה לא נחשב. זה כמו תוסף מזון... ראו ערך לזר ושאר חקיינים זוחלים.
עכשיו אני לא מאשים אותם שהם לא מודים - הקריירה שלהם תלויה בזה.
אבל נאיבים כמוך ששואלים כאלו שאלות... זה האוכל של תעשיית האנאבולים (;

אני לא שולל את זה.
ובכן, כמובן שיש סטרואידים שיותר גלויים וכאלו שפחות.
אין לי את התשובה בדיוק כמו שלך אין.
בוודאי שיש לו את התשובה, והוא אמר לך אותה, כולםםם!! משתמשים בחומר אסור כזה או אחר.. השאלה היא למה זה ניראה לאנשים לא בסדר? הרי אם תיקח את החומרים לכל רצי 100 מטר באולימפיאדה בולט עדיין יהיה ראשון, הוא אומנם לא יעשה 9.58 אבל הוא עדין ישאר טוב מכולם, אז עזבו שטויות

בוודאי שיש לו את התשובה, והוא אמר לך אותה, כולםםם!! משתמשים בחומר אסור כזה או אחר.. השאלה היא למה זה ניראה לאנשים לא בסדר? הרי אם תיקח את החומרים לכל רצי 100 מטר באולימפיאדה בולט עדיין יהיה ראשון, הוא אומנם לא יעשה 9.58 אבל הוא עדין ישאר טוב מכולם, אז עזבו שטויות

זה כל כך מצחיק שיש פה אנשים שחושבים שהם יודעים הכל ויש להם את התשובה מתחת לשרוול.
אני לא שללתי את זה שיש אתלטים שמשתמשים!
אבל לא כולם!
כי יש אנשים, שבשבילם סטרואידים זה !OHH MY GOD? STEROIDS? NO WAY! I DON'T WANNA DIE
אני מקווה שאתה מבין.
אני מאמין שבספורט קבוצתי שימוש בחומרים אסורים יותר נמוך מענפי ספורט אישיים (אני חושב שזה ברור למה)
משחקים כמו כדורגל / כדור יד וכו'... אל תקפוץ עליי ותגיד לי שכל שחקני פוטבול על סטרואידים מכיוון שאני הבהרתי שהשימוש נמוך יותר, ולא אמרתי שלא קיים כלל.

השאלה היא למה זה ניראה לאנשים לא בסדר?
אני יסביר לך למה,
מכיוון שאנשים פשוטים לא אכפת להם מי מה מו קצת טסט פה קצת טרן שם.
אלו חומרים אסורים, וכשמישהו שומע שאתלט מסויים משתמש בחומרים אסורים אז הוא רמאי.
אתה גונב במבה מהחנות, את עובר על החוק.
אתה מרביץ לסבתא, אתה עובר על החוק.
אתה משתמש בחומרים אסורים, אתה עובר על החוק.

נערך לאחרונה:
היום כולם הפכו להיות טבעיים... קצת טסט וטרן זה לא נחשב. זה כמו תוסף מזון... ראו ערך לזר ושאר חקיינים זוחלים.
עכשיו אני לא מאשים אותם שהם לא מודים - הקריירה שלהם תלויה בזה.
אבל נאיבים כמוך ששואלים כאלו שאלות... זה האוכל של תעשיית האנאבולים (;
Youtube natty

זה כל כך מצחיק שיש פה אנשים שחושבים שהם יודעים הכל ויש להם את התשובה מתחת לשרוול.
אני לא שללתי את זה שיש אתלטים שמשתמשים!
אבל לא כולם!
כי יש אנשים, שבשבילם סטרואידים זה !OHH MY GOD? STEROIDS? NO WAY! I DON'T WANNA DIE
אני מקווה שאתה מבין.
אני מאמין שבספורט קבוצתי שימוש בחומרים אסורים יותר נמוך מענפי ספורט אישיים (אני חושב שזה ברור למה)
משחקים כמו כדורגל / כדור יד וכו'... אל תקפוץ עליי ותגיד לי שכל שחקני פוטבול על סטרואידים מכיוון שאני הבהרתי שהשימוש נמוך יותר, ולא אמרתי שלא קיים כלל.

אני יסביר לך למה,
מכיוון שאנשים פשוטים לא אכפת להם מי מה מו קצת טסט פה קצת טרן שם.
אלו חומרים אסורים, וכשמישהו שומע שאתלט מסויים משתמש בחומרים אסורים אז הוא רמאי.
אתה גונב במבה מהחנות, את עובר על החוק.
אתה מרביץ לסבתא, אתה עובר על החוק.
אתה משתמש בחומרים אסורים, אתה עובר על החוק.

בוא אני אסביר לך משהו, יש אתלטים ברמות הגבוהות שבכלל לא יודעים שהם "לא טבעיים" כאלו שרופאים מטפלים בהם כל היום סביב השעון אין להם מושג כבר מה נותנים להם ומה לא נותנים להם, הם לא שואלים שאלות. ברגע שכסף נכנס למשוואה עדיף לשחק אותה תמים- להשאר בטופ ולהמשיך להיות עשיר
מאשר להגדיל ראש ולרדת בביצועים וככה בכסף.
ספורטאים ברמה העילית שמטופלים ע"י רופאי ספורט ברמה העלית מקבלים "קוקטלים" שאין מצב שבן אדם רגיל יוכל להשיג או להתקרב אל כאלו חומרים כולם מרוויחים מזה אגב גם הספורטאי, גם הרופא גם הקבוצה - זה היה ככה לאורך כל ההיסטוריה וזה ימשיך להיות ככה. FACE IT

ספורטאי עילית שלא משתמש במידה כזו או אחרת - הוא לא בעילית. מהסיבה הפשוטה - הוא מתחרה במשתמשים. עכשיו מאחר וכולם משתמשים התחרות די הוגנת, כי זה עדיין נגמר בגנטיקה טובה יותר ועבודה קשה יותר (בנוסף גם הכישורים של אותו אטלט) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית