הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן או יהומבין בדל פחמימה

• פותח/ת השרשור Or z
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Or z

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
הי

אני נמצא בל פחמימה כך שהאינסולין שלי כל היום נמוך (פחמימות מירקות טחינה שקדים).

ההתלבטות קלן או יהומבין 11% שומן

האם ניתן לקחת יהומבין ללא הצום של לפני ואחרי? מכיוון שהשפעתו קשורה לאינסולין , ובדל פחמימה האינסולין נמוך גם כך ולא מוקפץ?

לגבי קלן אני שוקל 100 קילו ורוצה להתחיל עם קטוטפין המטרה לקחת 160 מ״ג ביום כמובן בהדרגה! שאלתי האם עדיף לחלק 80 בבוקר ו80 לאחר אימון כוח בצהריים? מכיוון שקראתי קצת בחול ורשום שעדיף לחלק את המינון
זה יותר אפקטיבי? הרי הקלן כך או כך נשאר 30 דעות בגוף, אך מינון של 160 בפעם אחת נראה לי מוגזם!

עוד שאלה חשובה האם הקטוטופין באמת עוזר ומחדש רצפתים או שעדיף שבועיים הפסקה ואז שוב שבועיים בסייקל וזה מאריך את הסייקל ולא מותיא את המירב מכיוון שרק לאחר שבוע + אני יהיה במינון 160 מ״ג ואז יהיה 5 ימים 160 מג ואז הפסקה!

תוד מראש

גם הפרשה קטנה של אינסולין תשפיע על האפקט של היוהמבין ככה שחייב להשתמש בו בצום

ובתור אחד שהשתמש ביוהמבין אני לא ממליץ עליו יכול להיות שהוא עזר (הכמות אירובי הייתה גדולה והגרעון גדול) אבל הוא ממש לא נוח לשימוש וצריך להיות במכון פעמיים ביום כי אי אפשר לשלב אירובי ומשקולות וגם העניין של הצום די מעיק

הזמנתי עוד חבילות של יוהמבין אבל זה רק כי אני לא מצליח להשיג קלן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית