הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה tansha1234 לפני-אחרי בייעוץ אישי

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
עוד שינוי מוצלח בפחות מ-4 חודשים בייעוץ אישי באתר.
המשתמש @tansha1234, בן 43, החליט לקחת את זה עד הסוף 😃

שקילה לפני: 74 ק״ג
שקילה בסוף התהליך: 60.2 ק״ג
סה״כ ירידה ב-14~ שבועות: 14~ ק״ג (ממוצע, 1 ק״ג בשבוע).

16386_PhotoGrid_1404995561921.jpg

ועכשיו עוברים לאכול קצת, להעלות במסת השריר ונחזור לפה עוד כמה חודשים לעידכון נוסף 😉

נערך לאחרונה:
תודה על הפירגון! כבר די הרבה זמן שאני מנסה לעצב את הגוף ותמיד זה מבלבל... האם להתחיל חיטוב קודם? או להתחיל עם מסה? וכך הייתי עובר מתכנית לתכנית בלי התמדה ודבקות במטרה... למרות שקראתי חומר ושאבתי ידע לא הצלחתי!!! ורק בעזרת הייעוץ המקצועי של משה הצלחתי להבין שכדי להגיע לתוצאות יש לקבוע יעד, וכדי להגיע לאותו יעד יש להתמיד ולהקפיד בעיקר על התזונה וכמובן אימונים במינונים הנכונים. עכשיו בדרך ליעד הבא... מסת שריר.

תודה על הפירגון! כבר די הרבה זמן שאני מנסה לעצב את הגוף ותמיד זה מבלבל... האם להתחיל חיטוב קודם? או להתחיל עם מסה? וכך הייתי עובר מתכנית לתכנית בלי התמדה ודבקות במטרה... למרות שקראתי חומר ושאבתי ידע לא הצלחתי!!! ורק בעזרת הייעוץ המקצועי של משה הצלחתי להבין שכדי להגיע לתוצאות יש לקבוע יעד, וכדי להגיע לאותו יעד יש להתמיד ולהקפיד בעיקר על התזונה וכמובן אימונים במינונים הנכונים. עכשיו בדרך ליעד הבא... מסת שריר.

כל הכבוד לך ! שיהיה לך בהצלחה !

פירגון אדיר. לאחר מסע שכזה יעד מסת השריר יהיה כמו ג'וגינג בפארק.
(נ.ב. ריספקט ענק משה)

שמע אני חייב לומר שלפני זה לא היית נראה 73 היית נראה יותר אמנם אני לא יודע גובה אבל שינוי מדהים,חוץ מזה נראה שגם לא בדיוק איבד תה את כל השריר שלך (אני לא אומר שהיה הרבה אבל החזה שלך נראה לא רע והחיטוב מוצלח) בהצלחה במסה.
אם לא הייתי מרושש הייתי לוקח ייעוץ אישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית