עזרה במציאת ספר.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
בתור אחד שאובחן עם הפרעת אישיות נרקיסיסטית קיצונית, אני רוצה ללמוד הכל על ההפרעה הזאת. המידע באינטרנט מאוד מוגבל ובסיסי, אבל הוא לא מספיק לי. אני יכול לשבת עם הפסיכיאטר אחד על אחד וללמוד הכל - אבל אצטרך לשלם 800 שקל לשעה. אני מחפש ספר פסיכיאטריה שמתעסק בנרקיסיזם, בעברית או באנגלית, זה לא משנה. הבעיה היא שכל הספרים שאני מוצא הם "איך לטפל בעצמך" או "איך לשרוד מערכת יחסים עם נרקיסיסט/איך לעזוב את הנרקיסיסט בחייך" שפונה לנשים קורבנות.

עזרה, מישהו?

זה לא נשמע רעיון כ'כ מוצלח. קריאת חומר מקצועי ללא ראייה מקיפה של הנושא עלולה להיות בעייתית מכיוון שהיא מעודדת תסמיני שווא.
דוגמא קטנה היא קריאה של תויות האזהרה של תרופות כמעט מיידית מתחילים להרגיש תופעות לוואי.
למיטב ידיעתי ניתן לקבל טיפולים מסובסדים גם דרך קופות החולים.

• פותח/ת השרשור
זה לא נשמע רעיון כ'כ מוצלח. קריאת חומר מקצועי ללא ראייה מקיפה של הנושא עלולה להיות בעייתית מכיוון שהיא מעודדת תסמיני שווא.
דוגמא קטנה היא קריאה של תויות האזהרה של תרופות כמעט מיידית מתחילים להרגיש תופעות לוואי.
למיטב ידיעתי ניתן לקבל טיפולים מסובסדים גם דרך קופות החולים.
לא אמורה להיות בעיה. אני מאוד מודע לעצמי, אני לא אחד שמדביק תוויות וכל משפט שני שקורא אומר "היי, גם לי יש את זה!".
קראתי המון בנושא. קראתי על קורבנות של נרקיסיסטים, קראתי יומנים של נרקיסיסטים עצמם, וכתבתי יומן משלי בו אני מתאר את כל המעשים שלי ומנתח את הסיבות למה אני עושה את המעשים הללו.

מאוד מאוד מודע לעצמי, אין שום חשש לתסמיני שווא.

אתה יכול להעזר גם ב dsm שנחשב לתנ'ך של הפסיכולוגים.
dsm narcissistic personality disorder
בהצלחה, מעריך את הרצון שלך ללמוד

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להעזר גם ב dsm שנחשב לתנ'ך של הפסיכולוגים.
dsm narcissistic personality disorder
בהצלחה, מעריך את הרצון שלך ללמוד
קראתי אותו, ועל זה אני מדבר כשאני אומר "בסיסי".
אני מחפש ספר שמתאר את חייו של הנרקיסיסט במערכות יחסים, בעבודה, כהורה, כמתבגר.

אפשר גם פסיכולוג בקופת החולים שלך , יוצא סכום סמלי ביותר למפגש , באיזור ה50~100 שח

• פותח/ת השרשור
אפשר גם פסיכולוג בקופת החולים שלך , יוצא סכום סמלי ביותר למפגש , באיזור ה50~100 שח
אין לי את החבילה שמאפשרת סבסוד, ואם אני רוכש אותה אני יכול לקבל את הסבסוד רק אחרי שלושה חודשים.

• פותח/ת השרשור
מצאתי ספר מושלם.
הקטע המצחיק הוא: הספר באנגלית. לד"ר שכתב אותו קוראים סאם.. וקנין. פתאום אני מגלה שזה איזה שמואל וקנין אחד מחיפה חחחחחחחח
ישראלי ולא יכולת לכתוב את הספר בעברית??????

http://www.amazon.com/Narcissism-Denial-True-Alexander-Lowen/dp/0743255437
?

אני קורא וקראתי המון ספרים על אישיות, רגשות, מעשים וכדו, (יש לי ספריה שלמה) ורוב הספרים המוצלחים הם ראנדומלים, סוג של מרסס ופוגע פעם בספרים מאוד מוצלחים. תרכוש מספר ספרים ותתמקד במה שבאמת עושה לך את זה

איך זה שלהיות נרקסיסט פוגע בך?
ולפי הודעות שלך ראיתי שיש לך בעיות אכילה, אם אפשר הסבר על הקשר ביניהם אני אשמח.

מצאתי ספר מושלם.
הקטע המצחיק הוא: הספר באנגלית. לד"ר שכתב אותו קוראים סאם.. וקנין. פתאום אני מגלה שזה איזה שמואל וקנין אחד מחיפה חחחחחחחח
ישראלי ולא יכולת לכתוב את הספר בעברית??????
למה לו? אין בזה כסף.

גם אני האמת מתעניין בנושא, תוכל לפרט קצת במה הבעיה שלך מתבטאת בפועל?
אם לא אני אבין 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית