הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איליה אילין 185-239 בתחרות

מצב
השרשור נעול
התגובה שלי נערכה ע"י המנהל, עכשיו אני אדע בעתיד להגיב לעניין או שאקבל באן.
זה היה ציניות..

נערך לאחרונה:
אני חושב שמתבשל לנו כאן שיא עולם חדש ב-105.
שיא עולם ב-CJ מצפה1

238.
אם אתה מדבר על הדחיקה הישנה של קלוקוב הוא שקל אז 115 וזה היה באימון.
איליה שוקל טיפה מעל 105, אאלט 107-108.
קלוקוב שקל אז 110 אם אני לא טועה...
ב2005 בתחרות בגביע/אליפות רוסיה, קלוקוב שקל 109 ודחק 240, והניף 202.5:

לנושא- איליה אילין מטורף, תותח אמיתי! רק עברו כמה חודשים אמז שהוא חזר להתאמן, וכבר הפציץ, מצפה בקוצר רוח לאליפות העולם של 2014.

• פותח/ת השרשור
איליה לדעתי אלוף עולם ב85, 94 (גם אלוף אולימפי, פעמיים) ועכשיו הוא גם ייקח ב105 וזה פשוט יהיה הישג מטורף.

איליה לדעתי אלוף עולם ב85, 94 (גם אלוף אולימפי, פעמיים) ועכשיו הוא גם ייקח ב105 וזה פשוט יהיה הישג מטורף.
אכן, ובגיל 17 הוא לקח את אליפות העולם ב85 לבוגרים!
אי אפשר כבר לחכות עד אליפות העולם(שאגב תיהיה במדינה שלו-> יותר מוטיבציה)🤯

קלוקוב שקל אז 110 אם אני לא טועה...
ב2005 בתחרות בגביע/אליפות רוסיה, קלוקוב שקל 109 ודחק 240, והניף 202.5:

לנושא- איליה אילין מטורף, תותח אמיתי! רק עברו כמה חודשים אמז שהוא חזר להתאמן, וכבר הפציץ, מצפה בקוצר רוח לאליפות העולם של 2014.

הקטע שקלוקוב הוא 105 "טבעי" אז התוצאות שלו יחסית מרשימות. אילין בדרך לקחת ראשון ב3 קטגוריות שונות ולעשות שיאי עולם ב2 מהן, זה הרבה יותר מרשים ואתה יודע כמה אני מאוהב בקלוקוב (אם אתה זוכר מהמסנג'ר).
אילין בדרך להישג שאני לא בטוח שמישהו עשה אי פעם, גו איליה!

הקטע שקלוקוב הוא 105 "טבעי" אז התוצאות שלו יחסית מרשימות. אילין בדרך לקחת ראשון ב3 קטגוריות שונות ולעשות שיאי עולם ב2 מהן, זה הרבה יותר מרשים ואתה יודע כמה אני מאוהב בקלוקוב (אם אתה זוכר מהמסנג'ר).
אילין בדרך להישג שאני לא בטוח שמישהו עשה אי פעם, גו איליה!
לא מוריד שום דבר מההישגים המדהימים של איליה, הוא באמת מטורף...
כן זוכר,וזה מהפייסבוק צ'אט, לא במסנג'ר 😛

נערך לאחרונה:
תוצאה מדהימה.
אבל ממש מפתיע אותי שלמרות ששינוי קטגוריות המשקל היה כבר לפניי 20 שנה +- השיאים של אז עדיין לא נשברו...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית