ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור lm55
  • פורסם בתאריך
אין לך צורך באבקת חלבון היות שהרציונל במתן חלבון מי גבינה כתוסף מתבסס על מהירות ספיגה חלבון זמין באופן מהיר בכדי למנוע תהליך קטבולי ולסייע בתהליך האנאבולי (לתת לשריר את מה שהוא צריך) כמו כן לחלבון איכותי בד"כ ישנה תוספת של חומצות אמינו מסועפות (BCAA)שגם הן חיוניות לתהליכי שיקום השריר לאחר אימוני כוח השורה התחתונה היא שבמהלך יום ללא אימון אין לגופך צורך בספיגות מהירה של חלבון ותוכל בהחלט להסתפק בחלבון ממאכלים שונים (כגון ביצים חלב בשר דגים וכו) וכמובן לא לשכוח מומלץ כי צריכת החלבון תחולק על פני 6-5 מנות לאורך היום ואני מאמין דגול שרצוי שתגיע ל 2- 1.7 ג' עבור כל ק"ג
בהצלחה 😃

אין לך צורך באבקת חלבון היות שהרציונל במתן חלבון מי גבינה כתוסף מתבסס על מהירות ספיגה

מהירות ספיגה לא מעניינת

חלבון זמין באופן מהיר בכדי למנוע תהליך קטבולי ולסייע בתהליך האנאבולי

נשמע נחמד אך לא קורא בפועל, מאזן קאטבולי חיובי (תהליכי פירוק ובנייה מתרחשים על פני כל היום) מתרחש לאחר כ-40 שעות ועוד בצום מלא וגם אז יש עדיין סקפטיות, אם לא תאכל כל 3 שעות לא תיפול לך הכתף

(לתת לשריר את מה שהוא צריך)

הוא צריך שיעזבו אותו לנפשו

כמו כן לחלבון איכותי בד"כ ישנה תוספת של חומצות אמינו מסועפות (BCAA)שגם הן חיוניות לתהליכי שיקום השריר לאחר אימוני כוח

יש גם מספיק בתזונה זה לא משהו שישקם אותו באמת, בולשיט טהור כדי לומר "הוספנו עוד משהו שנשמע נחמד כדי שתקנו"

השורה התחתונה היא שבמהלך יום ללא אימון אין לגופך צורך בספיגות מהירה של חלבון

חלבון לא עושה מרוצים עם עצמו, זה לא 1,2,3 מי שמגיע אחרון הוא העומד זה יותר מזה ומה שאתה אומר אלו מיתוסים נפוצים.

ותוכל בהחלט להסתפק בחלבון ממאכלים שונים (כגון ביצים חלב בשר דגים וכו) וכמובן לא לשכוח מומלץ כי צריכת החלבון תחולק על פני 6-5 מנות

אפשר גם לפרק את זה למנה אחת שתכלול 200 גרם חלבון 500 גרם פחממה ו200 גרם שומן הא וכן עדיין לא תיפול לו הכתף והוא עדיין יחייה חיים מאושרים עד עצם הימים הבאים עם מסת שריר וחלק מהאנשים מאמינים שגם עם אחוזי שומן נמוכים יותר.

לאורך היום ואני מאמין דגול שרצוי שתגיע ל 2- 1.7 ג' עבור כל ק"ג

להאמין זה נחמד אבל לא בהכל.

בהצלחה 😃

לילה טוב.

אז משה סלח לי על קצת אי ההבנה
אתה כמובן ממליץ על שיק גם ביום ללא אמון

הוא ממליץ להגיע לכמות החלבון הרצוייה (קרא במדריכים שבאתר) בכל יום, אם לא הצלחת ממזון מוצק אז אפשר להשלים בעזרת חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית