הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי תוכנית abc

Ofir1983

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם...
קוראים לי אופיר,בן 30 גובה178 משקל 71 מתאמן מתחיל כ4חודשים
(עובד בעבודה פיזית)מתאמן 3 פעמים בשבוע לסירוגין,משתדל לשמור על תזונה נכונה ובריאה,עד עכשיו התאמנתי באופן מחזורי על כל קבוצות השרירים באימון,בגדול אני די מרוצה,מעוניין להוסיף עוד קצת מסה לשריר ובעיקר לחטב...
רציתי ייעוץ לגבי תוכנית אימונים שבנו לי במכון..מה דעתכם?והאם אתם חושבים שאפשר לשפר ולשמר עם התוכנית הזאת?? אשמח לשמוע את חוות דעתכם...

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 136.3 · צפיות: 231
זרוק אותה לפח דחוף ביחד עם המאמן שבנה לך אותה , הייתי ממצליץ לך להתחיל לעבור פה קצת על פרוטוקולים ומאמרים של איך מתאמנים ואיך אוכלים , מזה חיטוב , מזה מסה וכו. כרגע נירא שרמת הידע שברשותך לא תוביל אותך להשגים מדהימים , כדי להצליח בתחום הזה צריך להבין איך הדברים מתנהלים אך בגלל עודף המיתוסים שיש בתחום הזה קשה מאוד להצליח מפני שרוב האנשים בארצנו שנחשבים "מבינים" ולא מבינים יותר מידי , אלה שכן מבינים בדרך כלל מתעסקים עם חבר'ה שמתחרים וחבר'ה מאוד רצינים ואלו שפשוט רוצים טיפה חיטוב וטיפה גודל אין להם מענה והם משקיעים מעצמם זמן וכוח אך לא בדרך הנכונה .

זו תוכנית למתחילים שנועדה בעיקר לחזק מעט את הגוף וללימוד טכניקה נכונה לפני שמתחילים לעבוד ברצינות.
עדיף להתחיל עם משקלים נמוכים ומספר חזרות קטן כדי לתרגל טכניקה נכונה. אם יש צורך אפשר להיעזר במכונות כולל סקוואט או לחיצת חזה בסמית' הידוע לשמצה.
לאחר שהגוף מתחזק קצת ואתה מקבל פידבק חיובי לגבי הטכניקה, אפשר לעדכן תוכנית וניתן לעבור למשקולות חופשיים.

• פותח/ת השרשור
סתיו אתה בכלל לא כלב חח,פשוט רציתי לשמוע עוד דעות,תודה בכל זאת...אז איך אני מתקדם מפה???
כבר ציינתי שלא בא לי לעלות במשקל יותר מדי,מקסימום להגיע ל73/4 קילו...

כפי שהציעו לך - קרא בפורטל על תכנון אימונים, תזונה, וכו'. נראה שאתה מקרה קלאסי של מישהו ש"נפל" לכל המיתוסים בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית