הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

Cristiano_Best

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי חברים,

אני מעוניין בתפריט חדש למסה, תפריט שיתאים לי. אני אדגיש גם שאני לא מעוניין במוצרים מיוחדים, כאלו שצריך לקנות במיוחד וכו'.
החל ממחר אני מחליף את התוכנית שלי לתוכנית אחרת, תוכנית AB.

A:
בנץ' פרס 3-4X8
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X8
פרפר בדאמבלים 3X10
מיליטרי פרס 4X8
הרחקה לצדדים/חתירה אנכית 3X10
מקבילים צר 3X8
לחיצה צרפתית/בנץ' פרס באחיזה צמודה 3X10

B:
סקוואט 4X8
דדליפט 3X6
מכרעים 3X10/הרמת עקבים 3X20-25- אם התאומים שלך בפיגור.
מתח רחב/מתח בסופינציה 4X8
חתירה במוט/דאמבל 4X10
כפיפת מרפקים בפריצ'ר במוט ישר 3X10
פטישים בעמידה 3X10
בטן כלשהו 3X15

אם זה יעזור, בכיף. בחזרה לעניין, עד עכשיו היה לי תפריט של כ-2400 קלוריות בסה"כ - הפעם אני מעוניין לתוכנית הרבה יותר מקצועית וטובה וכמובן בהתאם לגיל, המשקל והגובה שלי. אגב, אם אפשר אני אשמח שארוחת הבוקר שלי תיהיה חצי ספל של שיבולת שועל עם חלב.. התאהבתי בזה כבר 😃

גובה: 1.66
משקל: 59.4

שכחתי לציין שאני מעוניין בתפריט מסה אבל שלא יעלה הרבה שומן. אני ילד לא שמן אבל יש לי כמה אחוזי שומן שאני רוצה להיפטר מהם. לא פעם עלה בראש שלי לבצע תוכנית מסה אבל במקום תפריט מסה, תפריט חיטוב. אם אתם חושבים שכדי לי תפריט חיטוב, אני אשמח שתכתבו.

תודה רבה לעוזרים! 🙃

אני מעוניין בתפריט חדש למסה, תפריט שיתאים לי. אני אדגיש גם שאני לא מעוניין במוצרים מיוחדים, כאלו שצריך לקנות במיוחד וכו'.
אף אחד לא יבנה לך תפריט מאפס, אבל כן אפשר לכוון אותך לזה.
קודם כל תקרא את המאמר הבא:

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

כשתסיים תרשום כאן את ה RMR שלך.
כמה קלוריות, חלבון, פחמימה ושומן יש בתפריט שלך.
אחרי שאאשר לך שאכן אתה צודק בכמויות תכנס למחשבון תזונה ותתחיל לבנות תפריט

שכחתי לציין שאני מעוניין בתפריט מסה אבל שלא יעלה הרבה שומן. אני ילד לא שמן אבל יש לי כמה אחוזי שומן שאני רוצה להיפטר מהם. לא פעם עלה בראש שלי לבצע תוכנית מסה אבל במקום תפריט מסה, תפריט חיטוב. אם אתם חושבים שכדי לי תפריט חיטוב, אני אשמח שתכתבו.
אין דבר כזה לעשות מסה עם תפריט חיטוב, מסה או חיטוב נשלט על ידי התזונה ולא על ידי התוכנית אימון

היי חברים,

A:
בנץ' פרס 3-4X8
בנץ' פרס שיפוע חיובי 3X8
פרפר בדאמבלים 3X10
מיליטרי פרס 4X8
הרחקה לצדדים/חתירה אנכית 3X10
מקבילים צר 3X8
לחיצה צרפתית/בנץ' פרס באחיזה צמודה 3X10

B:
סקוואט 4X8
דדליפט 3X6
מכרעים 3X10/הרמת עקבים 3X20-25- אם התאומים שלך בפיגור.
מתח רחב/מתח בסופינציה 4X8
חתירה במוט/דאמבל 4X10
כפיפת מרפקים בפריצ'ר במוט ישר 3X10
פטישים בעמידה 3X10
בטן כלשהו 3X15

אם זה יעזור, בכיף. בחזרה לעניין, עד עכשיו היה לי תפריט של כ-2400 קלוריות בסה"כ - הפעם אני מעוניין לתוכנית הרבה יותר מקצועית וטובה וכמובן בהתאם לגיל, המשקל והגובה שלי. אגב, אם אפשר אני אשמח שארוחת הבוקר שלי תיהיה חצי ספל של שיבולת שועל עם חלב.. התאהבתי בזה כבר 😃

גובה: 1.66
משקל: 59.4

תודה רבה לעוזרים! 🙃
זאת בדיוק הסיבה למה אף אחד לא יבנה לך תפריט. אנחנו לא יודעים מה אתה אוהב ומה לא, מה מתאים לך וכדומה.
אתה צריך לבנות תפריט לבד שיתאים לך.

Back
למעלה תחתית