הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בגב עליון צד שמאל

• פותח/ת השרשור זיז
  • פורסם בתאריך

זיז

משתמש מתחיל
197
237
נק' מוניטין:
394
197
237
נפשונית
טוב שנה וחצי שלא נפצעתי אני מקווה שזה לא הגיע, בכל מקרה עשיתי היום BENT OVER ROW עם טכניקה טובה והתרגיל הלך מצוין אבל אחרי 2 דקות התחילו לי כאבים מפחידים בגב עליון בצד שמאל, קצת יותר עמוק מהלטיסימוס, אני בכלל לא יכול לעבוד על הגב או לעשות תרגילים בעמידה ואין לי מושג מה לעשות\למי לפנות ואיך אדע אם זה מתיחה או דלקת?

הייתה לי גם בעיה דומה כתוצאה מעבודה על clean -ים. השבית אותי למעל חודש מאיומנים ולקח 3-4 חודש עד שעבר לגמרי אבל עבר.
תנסה לקחת קצת זמן מנוחה מאימונים ואחר כך כשהכאב יורד, תחזור בהדרגה עם משקלים נמוכים יותר וחזרות יותר גבוהות ועדיף בתור התחלה להתחיל עם מכונות.
חוץ מזה גם מסאז' יכול לעזור.

• פותח/ת השרשור
הייתה לי גם בעיה דומה כתוצאה מעבודה על clean -ים. השבית אותי למעל חודש מאיומנים ולקח 3-4 חודש עד שעבר לגמרי אבל עבר.
תנסה לקחת קצת זמן מנוחה מאימונים ואחר כך כשהכאב יורד, תחזור בהדרגה עם משקלים נמוכים יותר וחזרות יותר גבוהות ועדיף בתור התחלה להתחיל עם מכונות.
חוץ מזה גם מסאז' יכול לעזור.

אני לוקח בנתיים שבוע מנוחה, יכול ליהיות שסתם נתפס לי שם משהו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית