הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט טכניקה+בעיה

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
בזמן האחרון אחריי שאני מסיים סט של סקוואט(גם במהלכו) אני מרגיש מתיחה חזקה בהמסטרינג ובגלוט (כאילו עשיתי מתיחות סטטיות להרבה זמן),עד עכשיו זה היה קצת מציק והייתי נח וזה היה עובר פחות או יותר, באימון האחרון זה ממש הפריע לי חוץ מהסט הראשון לא הצלחתי לסיים את שאר הסטים בגלל המתיחה הזאת.
ד"א אם זה קשור החלפתי לאחרונה ל powerlift 2.0.
מה אתם מציעים לעשות ?
סרטון מאימון קודם 110X5

ד"א העומק מספיק?

נערך לאחרונה:
טוב אז אם ככה, מבחינת טכניקה היא נראית די בסדר ככה שאני בספק אם זה בגלל הטכניקה.
הצעה שלי, תעשה deload לאיזה כמה שבועות או שתחליף לאיזה תקופה לסגנון אולימפי שפחות מותח את הרגל האחורית ויותר מתרכז ב-quads.

ואיך זה יפתור לו את הבעיה?

מה הכוונה מתיחה? בעקרון אמורה להיות שם מתיחה בלואו בר, אני לא כ"כ מבין את הבעיה...

• פותח/ת השרשור

מה הכוונה מתיחה? בעקרון אמורה להיות שם מתיחה בלואו בר, אני לא כ"כ מבין את הבעיה...
כן אני יודע אבל בסט השני כבר בחצי דרך למטה המתיחה הייתה ממש חזקה וכואבת ואיבדתי כיווץ ולא ניסיתי אפילו לעלות. (זה קרה רק באימונים האחרונים)

deload או סקוואט אולימפי יורידו את העומס על השרירים הבעייתים ויאפשרו להם להתאושש...
אם הכאב שלו הוא רציני כמו שהוא מתאר הפתרון שלך של להמשיך כרגיל יכול להוביל לפציעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית