נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אימון אחרון לבלוק הנפח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה אבל שהוא מצליח לשמור על טנשן למרות הצניחה, עובדה שהוא משנה כיוון תנועה בחדות כשהוא שובר מקביל בניגוד לוויטליפטרים שמגיעים לסוף מפרק, הם ממש משחררים ומחזירים תטנשן ממש כמה ס"מ לפני סוף מפרק. רקון איך אתה מצליח לעשות את זה?? לי בכלל יש בעיה בזה לרוב אני מאבד תטונוס בהתקרבות למקביל, מרגיש כמו אפקט גולג'י, כאילו השרירים לא עומדים בעומס במקביל ומשתחררים לי, וזה ממש לא בעיה של גמישות אצלי.מוניטין.
שאלה- זה לא מסוכן לצנוח ככה בסקוואט? זו לא הסיבה שפטריק מנדז נפצע והסיבה שכולם מבקרים את הסקוואטים של מילקו טוקולה?
רקון איך אתה מצליח לעשות את זה??
זה בערך משהו שאני משתמש בו כרגע, אבל קשה לי להאמין שמהשוקיים זה לא נראה ככה פה בסרטון, אני משתמש קצת בבונס של הבטן עם הירכיים כמו שקוקלאיב מלמד, לאחרונה הגיעה לי החגורה של אינזר ובגלל שהיא מסיבית כזאת אני ממש מרגיש את הנקודה הזו שקוקלאיב דיבר עליה. אצלך גם רואים שיש עוד הרבה למפרק הברך, אך מפרק האגן אולי הגיע כמעט לסוףזה שילוב בין באונס שרירי שיש לי במידה רבה בשלב הזה, לבין זה שהרגליים שלי בעובי של גזע ואז יש באונס מהפגיעה בשוקיים, למרות שהירידה היא לא בדיוק ATG
העבודה הבאה שלי תהיה לשמור על הרקוןרקון הפכת להיות אטרקציה לילדים
הילד שם חושב "וואי מסכן הוא לא יודע שהתרגיל הזה הורס את הגב, אולי כדאי להגיד לו"חחחחח לגמרי אטרקציה, אנשים פשוט לא מתביישים לעמוד ולבהות D:
בהמה כרגיל.
בראק פול תשתמש ברצועות(אחיזה רגילה) ותשען יותר קדימה כל המטרה שם לנטרל את הקוואד
מתחזק בצורה מרשימה כל הכבוד